ioannis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Χθες καποια στιγμη οταν το εκλεισα αρχισε να εγκαθιστα καποιες ενημερωσεις και μετα που το ανοιξα ξανα τα πραγματα ηταν καλυτερα.Τωρα η cpu παιζει στο 30% που ειναι σαφως καλυτερο αν και δεν ειναι σταθερα εκει και πεταγεται και στο 60%.Απο το task manager ειδα τα εξης να καταναλωνουν cpu :TMBMSRV.exe, perfmon.exe, svchost.exe και taskmgr.exe.Οι τιμες για το καθενα αλλαζουν συνεχεια χωρις εγω να κανω κατι.Θα δοκιμασω να τρεξω καποια προγραμματα απο τα παραπανω που προτεινετε και βλεπουμε.Τα win 7 μου αρεσουν απλα σκεφτομαι να κανω την αλλαγη σε xp επειδη θα πηγαινουν πιο γρηγορα.
johnny21a Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Απο τα services απενεργοποιησε το superfetch και ισως να χρειαστει να απενεργοποιησεις και το indexing αν ειναι ρυθμισμενο να κανει index σε πολλους φακελους
AnatoliGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 επισεις πηγαινε msconfig/ startup κ βγαλε τα προγραμματα που δεν χρειαζεται να ξεκινουν με τα windows
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Χθες καποια στιγμη οταν το εκλεισα αρχισε να εγκαθιστα καποιες ενημερωσεις και μετα που το ανοιξα ξανα τα πραγματα ηταν καλυτερα.Τωρα η cpu παιζει στο 30% που ειναι σαφως καλυτερο αν και δεν ειναι σταθερα εκει και πεταγεται και στο 60%.Απο το task manager ειδα τα εξης να καταναλωνουν cpu :TMBMSRV.exe, perfmon.exe, svchost.exe και taskmgr.exe.Οι τιμες για το καθενα αλλαζουν συνεχεια χωρις εγω να κανω κατι.Θα δοκιμασω να τρεξω καποια προγραμματα απο τα παραπανω που προτεινετε και βλεπουμε.Τα win 7 μου αρεσουν απλα σκεφτομαι να κανω την αλλαγη σε xp επειδη θα πηγαινουν πιο γρηγορα. tmbsrv trend micro =μαλλον το antivirus>μηπως να το ξηλωσεις να περασεις ενα απλο avg antivirus χωρις firewall και τετοιες βλακειες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.