Προς το περιεχόμενο

Καινουριο netbook και σερνεται!

ioannis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω παρει καινουριο netbook asus με τα win 7 πανω και ο επεξεργαστης σερνεται χωρις λογο.Συνηθως η χρηση cpu χωρις να είναι καμια εφαρμογη ανοιχτη είναι στο 70-75%.ενω όταν παω να κανω το οτιδηποτε παει στο 100%. .Η μνημη είναι 2GB και η χρηση της είναι σε κανονικα επιπεδα γυρω στο 1 GB.Τα win 7 δυσκολευουν τον επεγαργαστη περισσοτερο απο τα xp;

Σκεφτομαι να κανω φορματ και να βαλω xp μηπως βελτιωθει η κατασταση αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο ευκολο οπως σε desktop γιατι δεν υπαρχει dvd player και δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα.Ποια είναι η γνωμη σας ;

Δημοσ.

με βαση βάρους το 100 τότε:

windows vista ------>100

windows 7----------->75

windows xp ---------->50

άρα θα είναι ποιό ελαφριά όντως τα xp.

Το θέμα είναι αν θα βρίσκεις σιγά σιγά στο μέλλον drivers για τα xp.

Δημοσ.

δε νομίζω οτι είναι λογικό το 75% (ειδικά χωρις να κάνεις κάτι..)

μίλτο? Τι εννοείς με το παραπάνω..? (προφανώς καταλαβαίνω τι εννοείς.. αλλα βάσει ποιων μετρήσεων το λες? Εγώ στο pc που είμαι βλέπω καλύτερη απόδοση με τα 7 απ οτι με τα XP..)

Δημοσ.

Άρχιζε και ξύλωνε προγράμματα του τύπου pdf κλπ , πριν από δυο χρόνια πήρα για δώρο ένα

ibm / lenovo s10 και του έβγαλα κάποια προγράμματα από πάνω ( π.χ adobe reader 9 ) και το

μηχανάκι πέταγε !! :X

Δημοσ.

Λογικά κάποιο πρόγραμμα (antivirus?) είναι βαρύ και σου τρώει πολλούς πόρους. Γνώμη μου κάνε ένα φορματ βάλε τα 7 και πέρνα μόνο τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Εγώ με 7 και nod32 antivirus είμαι οκ.

Δημοσ.
δε νομίζω οτι είναι λογικό το 75% (ειδικά χωρις να κάνεις κάτι..)

μίλτο? Τι εννοείς με το παραπάνω..? (προφανώς καταλαβαίνω τι εννοείς.. αλλα βάσει ποιων μετρήσεων το λες? Εγώ στο pc που είμαι βλέπω καλύτερη απόδοση με τα 7 απ οτι με τα XP..)

Με φίλους τεχνικούς που μιλάμε αλλά και έχουμε δοκιμάσει σε 5 διαφορετικα λαπτοπ τα xp ετρεχαν γρηγοροτερα και ήταν ποιο 'ελαφρια'

Δημοσ.

Το φορμάτ το λέω γιατί σχεδόν όλα τα προεγκατεστημένα λειτουργικά έχουν ένα σωρό άχρηστα προγραματα (πολλά απο αυτά trial που θα λήξουν σε 30-60 μέρες), τα οποία δεν χρειάζεσαι και το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν το σύστημά σου.

Οσες φορές έχω πάρει λαπτοπ/νετβοοκ, ζήτημα είναι να έχω μπει τη 1η φορά μέσα να δω τι έχει. Συνήθως τρώει κατευθειαν φορμάτ και βάζω αυτά που θέλω.

Δημοσ.

Εγώ είχα βγάλει το adobe έβαλα το foxit reader , είχα βγάλει το norton αν θυμάμαι

καλά και έβαλα το avira , μετά το μηχανάκι πέταγε , το έχουν 2 χρόνια με κακή χρήση και

το μηχανάκι δεν μασάει τίποτα !! :X

Δημοσ.
Εγώ είχα βγάλει το adobe έβαλα το foxit reader , είχα βγάλει το norton αν θυμάμαι

καλά και έβαλα το avira , μετά το μηχανάκι πέταγε , το έχουν 2 χρόνια με κακή χρήση και

το μηχανάκι δεν μασάει τίποτα !! :X

οριστε αυτη ειναι σοβαρη απαντηση.

οχι και φορματ με την μια. επισης βαλε και ενα ccleaner να ελεγχεις ποιες υπηρεσιες θα ξεκινανε στο start up κανε ενα καθαρισμα την registry ξηλωσε και ολη την σαβουρα απο προγραμματα που δεν χρειαζεσαι και τοτε ολα κομπλε

Δημοσ.

ας μας πει τι τρωει μονιμα 75 τις εκατο σαν process.μπορει να εεχει κολλησει κανα προγραμμα και να γινεται αυτο.2 giga μνημη εχει το λαπτοπ δεν γινεται να ειναι τοσο αργο.

Δημοσ.

συμφωνω με τον golden eye k poulinos.το ccleaner κανει καλη δουλεια.κ οπως σου ειπα πριν, δες στο task manager για το προγραμμα που τρωει τοσο πολυ.

Δημοσ.

ε ναι ειναι ωραια τα 7 για να τα αλλαξει.αν ηταν vista θα λεγαμε στεγνα xp αλλα απο 7 γιατι να τα αλλαξει.εκτος αν θελει κατι που θα πηγαινει οσο το δυνατον πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Επείσης μπορείς να τρέξεις και αυτό

http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/

για να καθαρίσει , κάνε αυτή την διαδικασία

http://www.coolbuster.net/2009/08/empty-delete-prefetch-windows-7.html

και θα δεις ό,τι θα πηγαίνει πιο καλά , όπως είπε και Goldeneye το format δεν είναι

λύση !! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...