Προς το περιεχόμενο

Krautrock

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι ακούτε μουσική της krautrock σκηνής;;;Αγαπημένες μπάντες και άλμπουμ;;;Τι ακούσατε και τι ακριβώς σας αρέσει;;;Αγαπημένα μου εώς τώρα(δεν βάζω μέσα tangerine dream και kraftwerk-μπορείτε εσείς)είναι το όμορφο future days των can,το εκκεντρικό ντεπούτο των faust,-ωραίο και το faust so far-,το in den garten pharaos και hosianna mantra των popol vuh...Όπως και άλμπουμς καλλιτεχνών που εμπνευστήκαν από την krautrock σκηνή όπως το Low του David Bowie και TNT των Tortoise.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικο krautrock τραγουδι και για εμενα ενα απο τα καλυτερα που εχουν γραφτει ποτε ειναι το "Does Your Heart Have Wings?" απο τους Telstar Ponies (1997 αν θυμαμαι καλα απο εκεινη τη δισκαρα τους Voices From The New Music).Δυστυχως δεν υπαρχει YouTube το τραγουδι, αν βρω χρονο θα το ανεβασω (ειναι 13 λεπτα και 07 δευτερολεπτα).

Δημοσ.

Συπτωσάρα το θέμα, δεν έχει ούτε μισό μήνα που ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο εντατικά με την συγκεκριμένη σκηνή. Μέχρι στιγμής είμαι στα απολύτως βασικά:

Κraftwerk, Klaus Schulze, Τangerine dream κ.λ.π

αλλά με αυτούς που έχω φάει τρελό κόλλημα είναι οι Cosmic Jockers. Ρίξτε μια αυτιά, και οι καμμένοι του είδους θα με ευγνωμονείτε. (όσοι δεν τους ξέρετε δηλαδή).

Δημοσ.
Συπτωσάρα το θέμα, δεν έχει ούτε μισό μήνα που ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο εντατικά με την συγκεκριμένη σκηνή. Μέχρι στιγμής είμαι στα απολύτως βασικά:

Κraftwerk, Klaus Schulze, Τangerine dream κ.λ.π

αλλά με αυτούς που έχω φάει τρελό κόλλημα είναι οι Cosmic Jockers. Ρίξτε μια αυτιά, και οι καμμένοι του είδους θα με ευγνωμονείτε. (όσοι δεν τους ξέρετε δηλαδή).

φίλε όπως και εσύ έτσι και εγώ το τελευταίο καιρό άρχισα να ασχολούμαι ενταντικά,παραπάνω λόγω tangerine dream και του μεγάλου schulze.βασικά αν και οι τέντζεριν είναι κράουτ,όπως και οι κράφτβερκ,θεωρούνται παραπάνω σαν ηλεκτρονική αν και η κράουτροκ είναι κάτα μεγάλο μέρος ηλεκτρονική και αρκετές φορές διαστημική(kosmische)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...