LuNaTiC Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το λοιπόν ενεργοποιώ μέσω της 4870χ2 μου να έχω εχτεnd desktop ΚΑΙ στην τηλεοραση μου Δουλευει μια χαρα *μεσω hdmi αλλα έχω ενα θεματακι... Οταν κανω full screen ενα βιντεο η γενικα οτιδηποτε στην TV και κλικαρω οτιδηποτε στο μονιτορ μου... βγαίνει το full screen ... είναι σπαστικό γιατι ναι μεν θελω να δω καποια ταινια στην tv .. αλλα αμα θελησω να εργαστω και στον υπολογιστη μου.. Υπαρχει καποια λυση? Παιζει ρολο που η τηλεοραση ειναι 1920χ1080 και το μονιτορ 1900χ1200 ??
Phantolino Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εγω που εχω την τηλεοραση μου extended με την ιδια καρτα και με τον ιδιο τροπο (και μαλιστα με τις ιδιες αναλυσεις ) δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα, με τι player και windows παιζεις?
LuNaTiC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δεν λεω απαραιτητα με καποιο player κτλ ....ακομα και στο youtube μου το κανει Windwos 7
antbyron Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δεν λεω απαραιτητα με καποιο player κτλ ....ακομα και στο youtube μου το κανει Windwos 7 Mηπως στο κανει μονο στο youtube? Γιατι και μενα το κανει αλλα ταινιες και οτιδηποτε αλλο βλεπω μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.