filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους..! Έχω το εξής κουλό πρόβλημα..!! Έχω 2 netbook acer zg5 και αποφάσισα να περάσω τα ubuntu remix επάνω (από την μάνα τους είχαν fedora) όλα οκ μέχρι εδώ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Ενώ στο ένα netbook την κάρτα δικτύου την αναγνωρίζει κανονικά, στο άλλο δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω με τίποτα (σαν να μην έχω το driver)..!! Η κάρτα, σίγουρα δουλεύει και όλα τα updates έχουν γίνει κανονικά... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει...? Ευχαριστώ πάρα πολύ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κανε ενα "lspci -k" στο προβληματικο και δες ποιον driver φορτωσε απο μονο του. Κανονικα θα πρεπει να λεει >03:00.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR5001 Wireless Network Adapter (rev 01) Subsystem: Foxconn International, Inc. Device e008 Kernel driver in use: [b]ath5k[/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το έτρεξα και μου βγάζει αυτο: Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR5001 Wireless Network Adapter (rev 01) Kernel driver in use: ath5k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αρα driver εχει, ο network manager μαλ... Αν θυμαμαι καλα, εχει στο δεξι κλικ μια επιλογη "Enable wireless". Δοκιμασε αυτο πρωτα. Επισης, τα ledακια του ασυρματου ειναι λιγο... μπαχαλο. Το αριστερο δεν αναβει ποτε και το δεξι αναβει μονο οταν υπαρχει κινηση στο interface (ληψη/αποστολη). Μιλαμε παντα για την τελευταια εκδοση του ubuntu, την 10,04 φανταζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μηπως εννοουσες την ενσυρματη καρτα δικτυου? Κατα 99% θα ειναι της realtek και ισως θελει και το αναλογο firmware για να παρει μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οχι, η ενσύρματη δουλεύει μια χαρά με το wi-fi είχα πρόβλημα...Τελικά Άνοιξα το netbook έχοντας το στην πρίζα και δούλεψε κανονικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.