Προς το περιεχόμενο

Samsung UE40C6000 LED TV 40'' τη γνώμη σας?

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια LED (ξέρω ότι δεν είναι LED, anyway.)

Είδα αυτή: Samsung UE40C6000 LED TV 40''

Την γνώμη σας παρακαλώ?? Υπάρχει καμια εναλλακτική με τα ίδια χαρακτηριστικά?

Δίνω μέχρι 1.000 ουτε ευρω παραπάνω (αυτή θα την πάρω από άλλο μαγαζί αν καταλήξω σε αυτήν.)

Είδα και κάποιες LG αλλά τα χρώματα της ήταν πολύ καλύτερα της samsung.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένας να απαντήσει στο φίλο (και σε μένα!)?

Είδα ότι παίζουν και οι UE40C6500, UE40C6510 οι οποίες σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν αρκετά μικρή διαφορά στην τιμή μεταξύ τους (Ενώ σε πλαίσιο έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή).

Κάποιος που να γνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των τριών καθώς στα site δεν πρόσεξα τίποτε ιδιαίτερο.

EDIT: Πήρα την UE40C6500. Είναι σαν την UE40C6000 απλά έχει το internet on TV. Τι να το κάνεις θα μου πείτε.. Τη βρήκα στην ίδια τιμή με την άλλη στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα (λίγο κάτω από 1000Ε). Πολύ καλή με μια πρώτη ματιά, παίζει και xvid, x264 (.mkv) μέσω usb ή LAN με gr subs όπως έχει ξαναναφερθεί.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε merez, την προτείνεις?? να προβώ στην αγορά της??

Είμαι μεταξύ εδώ:

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=69980053&Products=1488562,1478044,1478095

δεν βλέπω καμια διαφορά μεταξύ τους.

Η samsung έχει 1 Usb παραπάνω και η Lg είναι 2 ίντζες μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε merez, την προτείνεις?? να προβώ στην αγορά της??

Είμαι μεταξύ εδώ:

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=69980053&Products=1488562,1478044,1478095

δεν βλέπω καμια διαφορά μεταξύ τους.

Η samsung έχει 1 Usb παραπάνω και η Lg είναι 2 ίντζες μεγαλύτερη.

Δημοσ.

εγω εχω την 46b8000 LED και ειμαι υπερευχαριστημενος. αν δεις την υπογραφη μου την εχω και για pc monitor επισης εκτος απο τηλεοραση... παρτην ασυζητητη την 6000

Δημοσ.

εγω εχω την 46b8000 LED και ειμαι υπερευχαριστημενος. αν δεις την υπογραφη μου την εχω και για pc monitor επισης εκτος απο τηλεοραση... παρτην ασυζητητη την 6000

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω την 6500 λόγω χρωμάτων, πολύ καλύτερα απο Lg αλλά θα πάω και από κανενα μαγαζι να δω και τις 2 και θα καταλήξω εκείνη την ώρα!

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω την 6500 λόγω χρωμάτων, πολύ καλύτερα απο Lg αλλά θα πάω και από κανενα μαγαζι να δω και τις 2 και θα καταλήξω εκείνη την ώρα!

Δημοσ.

Αυτήν την περίοδο ψάχνομαι και εγώ για τηλεόραση και κοιτάω σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Και προσανατολίζομαι πιο πολύ προς plasma από αυτά που διαβάζω. Γιατί τελικά προτιμάτε τις LCD; Μήπως μου ξεφεύγει κάτι;

Από όσα διαβάζω, η μόνη περίπτωση που ίσως αξίζει να προτιμήσει κάποιος LCD είναι αν της κάνει βαριά χρήση σε σύνδεση με PC, που και αυτό όμως έχει ξεπεραστεί εν μέρει στα νεότερα plasma panels.

Για βοηθήστε...

Δημοσ.

Αυτήν την περίοδο ψάχνομαι και εγώ για τηλεόραση και κοιτάω σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Και προσανατολίζομαι πιο πολύ προς plasma από αυτά που διαβάζω. Γιατί τελικά προτιμάτε τις LCD; Μήπως μου ξεφεύγει κάτι;

Από όσα διαβάζω, η μόνη περίπτωση που ίσως αξίζει να προτιμήσει κάποιος LCD είναι αν της κάνει βαριά χρήση σε σύνδεση με PC, που και αυτό όμως έχει ξεπεραστεί εν μέρει στα νεότερα plasma panels.

Για βοηθήστε...

Δημοσ.

Από τις λίγες γνώσεις που έχω, προτιμώ LED-LCD για την λιγότερη κατανάλωση ρεύματος από τις plasma.

Οι Plasma έχουν σαφώς καλύτερα χρώματα αλλά δεν με απασχολεί προσωπικά.

Οι Plasma συμφέρουν λόγο τιμής στις μεγαλύτερες ίντσες.

Οι Plasma είχαν (δεν νομίζω να έχει διορθωθεί) ελάττωμα στο αν μεινει με την ιδια εικονα πανω απο ενα διαστημα τοτε μαινει μια "σταμπα" σαν σκια.

Αλλά αν είναι ταινιάκιας πάρε Plasma.

Δημοσ.

Από τις λίγες γνώσεις που έχω, προτιμώ LED-LCD για την λιγότερη κατανάλωση ρεύματος από τις plasma.

Οι Plasma έχουν σαφώς καλύτερα χρώματα αλλά δεν με απασχολεί προσωπικά.

Οι Plasma συμφέρουν λόγο τιμής στις μεγαλύτερες ίντσες.

Οι Plasma είχαν (δεν νομίζω να έχει διορθωθεί) ελάττωμα στο αν μεινει με την ιδια εικονα πανω απο ενα διαστημα τοτε μαινει μια "σταμπα" σαν σκια.

Αλλά αν είναι ταινιάκιας πάρε Plasma.

Δημοσ.

Ταινιάκιας δεν είμαι ιδιαίτερα. Μου φαίνεται όμως ότι εκεί που πραγματικά υπερέχουν οι plasma είναι στην κίνηση. Αυτό το θέμα με τη στάμπα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά παραμένει, για αυτό είπα ότι αν συνδέει κάποιος PC καλύτερα να τις αποφύγει. Αυτό με την κατανάλωση όμως είναι πολύ μεγάλο θέμα, δεν το είχα εξετάσει. Ξαναμπλέκουμε...

Τρελαίνομαι, είναι απίστευτο πώς μας κατάφεραν να αποχωριστούμε τις CRT τηλεοράσεις μας για αυτές τις ενεργοβόρες και κακής ποιότητας απεικόνισης συσκευές, με μοναδικό πλεονέκτημα τον μειωμένο όγκο. Δεν έχω συναντήσει ούτε μία λεπτή τηλεόραση που να με ικανοποίησε η εικόνα της σε σχέση με μία CRT.

Δημοσ.

Ταινιάκιας δεν είμαι ιδιαίτερα. Μου φαίνεται όμως ότι εκεί που πραγματικά υπερέχουν οι plasma είναι στην κίνηση. Αυτό το θέμα με τη στάμπα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά παραμένει, για αυτό είπα ότι αν συνδέει κάποιος PC καλύτερα να τις αποφύγει. Αυτό με την κατανάλωση όμως είναι πολύ μεγάλο θέμα, δεν το είχα εξετάσει. Ξαναμπλέκουμε...

Τρελαίνομαι, είναι απίστευτο πώς μας κατάφεραν να αποχωριστούμε τις CRT τηλεοράσεις μας για αυτές τις ενεργοβόρες και κακής ποιότητας απεικόνισης συσκευές, με μοναδικό πλεονέκτημα τον μειωμένο όγκο. Δεν έχω συναντήσει ούτε μία λεπτή τηλεόραση που να με ικανοποίησε η εικόνα της σε σχέση με μία CRT.

Δημοσ.

Έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα εικόνας φίλε μου. Παρατήρησε ότι οι οθόνες plasma είναι πολύ δυσκολο να τις κοιτάς από πλάγιες γωνίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...