Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ενεργοποιήθηκα και εγώ σήμερα On Telecoms, +2mbit πάνω συγχρονισμός εξαιτίας του gap συχνοτήτων που είχα στη Forthnet εγώ έχω αγωνία να δώ πόσοι θα πάνε On μετά απο αυτό το πόστ... :-D βλέπε Dell u2311h
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το έχουν όλοι οι συνδρομητές της Forthnet που είναι σε broadcom dslam, αυτοί που είναι σε Infineon είναι ok...
XxMikexX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε συ καιγω ον τελεκομσ εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος . Πρωτον αν μπεις στην ιστοσελιδα του my on μπορεις απο μονος σου να μετατρεψεις την γραμμη απο 16αρα σε 24αρα !!! και οντος βλεπεις μεγαλη διαφορα , απο τα διαφορα τεστ πιανω 19-20 !!! που ειναι οτι καλυτερο μετα την connex . Δευτερον , δεν εχω ποτε μα ποτε αποσυνδεσεις , εχω και εγω σταθερη ip αμα θελω τους λεω και μου το αλλαζουν αυτο . Τριτον , εχω πιασει ταχυτητες στα τορρεντ μεχρι και 2 MB/s download . Για μενα ειναι κορυφη η ον τελεκομς και με αψογη εξυπηρετηση γτ 2 φορεσ που διεκοψαν την συνδεση το καλοκαιρι επδ ειμαι φοιτητης και παω κυπρο και μενει 2 μηνες χωρις πληρωμη , τους παιρνω ενα τηλεφωνο τους λεω τον αριθμο της αποδειξης που εχω πληρωσει και με ενωνουν αμεσως !!! εχει πολυ καλη εξηπυρετηση ! και με τα 35 ευρω το μηνα εχω και απεριοριστη τηλεφωνια σε στατθερα της ελλαδα και σε πολλεσ αλλεσ χωρες . Ον τελεκομς για μενα , λογω τιμης και αποδοσης , δλδ να πληρωνω 20 εωρο για να εχω 2 Mbps περισοτερα ? χα χα και παλι χα δεν μπορούν να κάνουν την ip δυναμική.. πριν λίγο πήρα και ρώτησα και μου το είπανε! όσο γιαυτό που λες όντως η on είναι δυνατή εταιρεία σε σχέση με κάτι άλλες.. ρώτησα γιατί έχω 16mbps και όχι 24 και μου είπανε οτι είναι λόγο του "θόρυβου" που έχει η γραμμή επειδή έχει πολλούς χρήστες κλπ.. βέβαια τόσο καιρό έκανα τις κινήσεις μου να δώ τι αξίζει.. πήγα σε σπίτια φίλων που έχουν άλλες εταιρείες και κατέληξα οτι το μόνο μείον που έχει η on είναι η στατική ip (για χρήστες rapidshare) και το οτι δεν σου δίνει 24mbps καθαρά... στο θέμα εξηπυρέτηση πελατών έχει φτιάξει πάρα πολύ (παλιά ήθελες 30 λεπτά για να μιλήσεις και ΜΟΝΟ με τηλεφώνημα δικό τους σε βοήθαγαν ενώ τώρα σε 3 λεπτά μιλάς επι τόπου με τεχνικό!) αλλά όπως και να χει... το εξωτερικό δεν θα το φτάσουμε ποτέ.. με τα έως 24mbps θα γεράσουμε οι έλληνες... (αν η connex ρίξει τιμές πάω ασυζητητή είναι η μόνη που είδα να ποιάνει καθαρά 24mbps χωρίς disconects και έχει δυναμική ip άσχετα αν η εξυπηρέτηση πελατών θυμίζει λίγο forthnet )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 η εταιρεία δεν λέγεται Conn-x αλλά το πακέτο ffs ότι ταχύτητα πιάνεις στους εναλλακτικούς θα πιάνεις και με τον ΟΤΕ σε μια γραμμή που δεν έχει πρόβλημα, κοινώς τα καθαρά 24mbit δεν τα πιάσεις με τπτ αν είσαι μακρυά από το dslam..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.