Προς το περιεχόμενο

ontelecoms vs connex (γνωμες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα εγώ όταν είχα ΟΤΕ (πάει καιρός) ήταν καλά αρκεί να μην χρειαζόταν να πάρω τηλέφωνο και να μου αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει για μένα. Είναι λίγο Ελληνική νοοτροπία. Γι'αυτό δεν δουλεύει ο ανταγωνσιμός στην Ελλάδα. Εγώ είμαι υπέρ των εναλλακτικών (τώρα έχω φορθ αλλά έχω περάσει σχεδόν από όλες τις εταιρίες). Αν κάτι δεν πάεει καλά αλλάζεις, δεν διαλέγεις όμως από την αρχή το ακριβότερο.

ΝΑι αλλα οπως σου ειπα εσυ εισαι οικιακος χρηστης και εχεις αυτην την ευχερεια.

Οι εταιρειες ομως???

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψάχνοντας τους εναλλακτικούς είδα αυτό από την forthnet, το οποίο φαίνεται αρκετά πλήρες σαν πακέτο.

Τουλάχιστον στα ίδια λεφτά με αυτό οι εταιρείες θα μπορούν να έχουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες (βλ. περισσότερες static IPs, περισσότερες γραμμές, κλπ.). Από εκεί και πέρα το κόστος είναι ανάλογο των απαιτήσεων.

Δημοσ.
Παραείναι ακριβός ο ΟΤΕ. Είδα όμως διαφήμιση που έλεγε κάτι για 14 ευρώ. Τι λέει αυτό

Δεν έχω δει τη διαφήμιση, αλλά υποθέτω πως ότι και να είναι, η τιμή αυτή δεν θα περιλαμβάνει πάγιο.

Forthnet όμως, κοινώς άστα να πάνε όπως είναι τώρα...

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία διαβάζω πολλά παράπονα, αλλά κατά καιρούς όλοι οι πάροχοι είχαν θέματα. ήδη πιστεύω ότι ακούγονται λιγότερα, οπότε μάλλον φτιάχνει η κατάσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι φτιάχνει εδώ και 1.5-2 χρόνια :P

όταν μέσα σε 2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι πέφτουν τα κυκλώματά της με εξωτερικό καμιά 30αρα φορές που έχει και μειώμενη κίνηση λόγω διακοπών δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται τώρα το Σεπτέμβρη που επιστρέφουν όλοι...

Δημοσ.
Παραείναι ακριβός ο ΟΤΕ. Είδα όμως διαφήμιση που έλεγε κάτι για 14 ευρώ. Τι λέει αυτό

Αν λέμε την ίδια , η διαφήμιση αναφέρει 14 ευρώ επιπλέον. Μα που τα σκέφτονται. Έχω την εντύπωση πως οι διαφημιστές έχουν ένα κοινό με τους βοσκούς. Νομίζουν ότι ασχολούνται με πρόβατα :mad:

Δημοσ.
εχω εδω και 3 χρονια ontelecoms αλλα σκεφτομαι να βαλω connex για να μπορω να βλεπω ποδοσφαιρο (στο καναλι της connex) αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την connex... οι λογοι που θελω να αλλαξω εταιρεια ειναι 1ον γιατι η ταχυτητα δεν ξεπερναει τα 16mbps ενω πληρωνω για 24mbps (και ξερεται οτι για εναν χρηστη rapidshare ακομα και το kbyte ειναι χρησιμο!) η γραμμη μου συμφωνα με τεχνικο της ontelecom φτανει τα 22.5 mbps και για 3 μηνες μονο ειχα τετοια ταχυτητα.. μετα κατι εγινε και τρεχω στα 16!

2ον εχω μονιμη ip ενω ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ! δηλαδη αν μου τελειωσουν οι μοναδες στο rapidshare μεχρι να ξαναγεμισω την καρτα ειμαι κατεστραμενος

και τωρα μερικες αποριες για οσους γνωριζουν.

καταρχην η 24αρα της connex σε γραμμη που σηκωνει τετοια ταχυτητα θα ειναι ΜΟΝΙΜΑ στα 24? Εχει disconects? η ip einai μονιμη? και γενικα θελω να ακουσω εντυπωσεις και γνωμες..

ρε συ καιγω ον τελεκομσ εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος .

Πρωτον αν μπεις στην ιστοσελιδα του my on μπορεις απο μονος σου να μετατρεψεις την γραμμη απο 16αρα σε 24αρα !!! και οντος βλεπεις μεγαλη διαφορα , απο τα διαφορα τεστ πιανω 19-20 !!! που ειναι οτι καλυτερο μετα την connex .

Δευτερον , δεν εχω ποτε μα ποτε αποσυνδεσεις , εχω και εγω σταθερη ip αμα θελω τους λεω και μου το αλλαζουν αυτο .

Τριτον , εχω πιασει ταχυτητες στα τορρεντ μεχρι και 2 MB/s download .

Για μενα ειναι κορυφη η ον τελεκομς και με αψογη εξυπηρετηση γτ 2 φορεσ που διεκοψαν την συνδεση το καλοκαιρι επδ ειμαι φοιτητης και παω κυπρο και μενει 2 μηνες χωρις πληρωμη , τους παιρνω ενα τηλεφωνο τους λεω τον αριθμο της αποδειξης που εχω πληρωσει και με ενωνουν αμεσως !!!

εχει πολυ καλη εξηπυρετηση !

και με τα 35 ευρω το μηνα εχω και απεριοριστη τηλεφωνια σε στατθερα της ελλαδα και σε πολλεσ αλλεσ χωρες .

Ον τελεκομς για μενα , λογω τιμης και αποδοσης , δλδ να πληρωνω 20 εωρο για να εχω 2 Mbps περισοτερα ? χα χα και παλι χα :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πρωτον αν μπεις στην ιστοσελιδα του my on μπορεις απο μονος σου να μετατρεψεις την γραμμη απο 16αρα σε 24αρα !!!

μόνο αν έχεις καλή γραμμή με χαμηλό attenuation, αλλά δεν βγαίνει η επιλογή αλλά και να έβγαινε δεν πρόκειται να άλλαζε ο συγχρονισμός :o

ενεργοποιήθηκα και εγώ σήμερα On Telecoms, +2mbit πάνω συγχρονισμός εξαιτίας του gap συχνοτήτων που είχα στη Forthnet :P

Δημοσ.
μόνο αν έχεις καλή γραμμή με χαμηλό attenuation, αλλά δεν βγαίνει η επιλογή αλλά και να έβγαινε δεν πρόκειται να άλλαζε ο συγχρονισμός :o

δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε μου . εγω παντος δεν εκανα τπτ παραπανω απο το να επιλεξω να αυξηθει απο 16αρα σε 24αρα . και καλα ειναι επιλεγμενο σε 16αρα και να εχει σταθεροτητα , και ειπα να το ρισκαρω , και δεν εχω προβληματα , και οντως αυξηθηκε και η ταχυτητα !

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε μου . εγω παντος δεν εκανα τπτ παραπανω απο το να επιλεξω να αυξηθει απο 16αρα σε 24αρα . και καλα ειναι επιλεγμενο σε 16αρα και να εχει σταθεροτητα , και ειπα να το ρισκαρω , και δεν εχω προβληματα , και οντως αυξηθηκε και η ταχυτητα !

internode-adsl2-distance.jpg

όσο πιο μακρυά είναι κάποιος από το αστικό κέντρο της περιοχής του τόσο πιο χαμηλά συγχρονίζει...

αν λοιπόν κάποιος συγχρονίζει λόγω απόστασης στα 15-16mbit και να αυξήσει από 16αρα σε 24αρα που είπες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί δεν το αντέχει η γραμμή του...

Δημοσ.

εγω τοτε πρεπει να ειμαι τυχερος αφου διπλα μου ειναι ο αριος παγος και μαλλον λογο αυτου εχω δυνατη συνδεση (με ον τελεκομς) . δλδ αμα βαλω κον εξ θα πιανω 24αρα? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι πιάνεις με έναν ISP θα πιάνεις πάνω κάτω και με τους υπόλοιπους μια και η απόσταση από το αστικό κέντρο της περιοχής σου μένει σταθερή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...