Προς το περιεχόμενο

αλλαγη ρουτερ

metzelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα! Εχω ενα ρουτερ που δεν το χρησιμοποιω πια (sagem 1500WG) και θελω να βγαλω το παλιο (jetSpeed 520i ) και να βαλω το sagem γιατι εχει ασυρματο! ενω εχω βαλει τους κωδικους μια χαρα και οι ρυθμισεις απο τα βασικα που ξερω ειναι ιδιες κ στα δυο, το 1500WG δε συγχρονιζει! τι εχω κανει λαθος; ή μηπως δε γινεται γιατι το 1500WG ειναι ADSL2;

ευχαριστω

Δημοσ.

το 1500wg ειναι adsl,adsl2,adsl2+ οποτε δεν εχεις θεμα.η χαλασμενο ειναι το ρουτερ η μηπως εχεις pstn και ειναι για isdn η το αναποδο.δοκιμασε κανα firmware update αμα βρεις.αν δεν βρεις τοτε κανε κατι αλλο για να παιξει.αφησε το jetspeed Οπως ειναι σεταρισμενο

.παρε το sagem και βαλτου Ip 192.168.1.200 και κλειστου τον dhcp.συνδεσε το μετα με ethernet Πανω στο jetspeed.και θα παιξεις μια χαρα.οταν μπαινεις στο 192.168.1.1 θα ρυθμιζεις το jetspeedκαι οταν μπαινεις στο 192.168.1.200 θα μπαινεις στο sagem.στο sagem δεν δινεις username και τετοια απλα το μονο που κανεις ειναι αυτο που σου ειπα πιο πανω και απλα να πειραξεις οτι εχει σχεση με το ασυρματο.

απλα κανεις το sagem απο adsl wireless router απλα σαν ενα wireless router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...