goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 1) Πως θα αυξησω την φωτεινοτητα της οθονης απο την στιγμη που το εχω στο 100% ? ( αλλα παλι ειναι σκοτεινη ) 2) Κανενα προγραμμα για να κατεβασω torrent ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω να γίνεται μTorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 1) Πως θα αυξησω την φωτεινοτητα της οθονης απο την στιγμη που το εχω στο 100% ? ( αλλα παλι ειναι σκοτεινη ) 2) Κανενα προγραμμα για να κατεβασω torrent ? 1)Από τα κουμπάκια της οθόνης (αν έχεις σταθερό υπολογιστή). 2)Το Deluge και πολλά άλλα.Θα τα βρεις στο Κέντρο Λογισμικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Στα windows πως ηταν δυνατον να ειναι πιο φωτεινη η οθονη και στα linux δεν γινετε ? απο που την ρυθμιζετε εσεις την φωτεινοτητα ? Επισης οταν παω να κατεβασω το deluge και επιλεγω εγκατασταση μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω διπλα απο την ημερομηνια και ενα message box που λεει ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ελεγξε τη συνδεση thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Στα windows πως ηταν δυνατον να ειναι πιο φωτεινη η οθονη και στα linux δεν γινετε ? απο που την ρυθμιζετε εσεις την φωτεινοτητα ? thanks. Βρες την διαχείριση ενέργειας (Σύστημα-Προτιμήσεις νομίζω). Εγώ στον σταθερό την ρυθμίζω από τα κουμπάκια της οθόνης και στον φορητό με Fn+F8/F9(αν έχεις φορητό ψάξε λίγο στο πληκτρολόγιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Οκ με την οθονη!! οταν παω να κατεβασω το deluge και επιλεγω εγκατασταση μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω διπλα απο την ημερομηνια και ενα message box που λεει ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ελεγξε τη συνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 οταν παω να κατεβασω το deluge και επιλεγω εγκατασταση μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω διπλα απο την ημερομηνια και ενα message box που λεει ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ελεγξε τη συνδεση Έχει πρόβλημα ο server του ntua (Πολυτεχνείο)! Πήγαινε στο "πηγές λογισμικού" και επέλεξε κάτι άλλο. Τα: otenet και cc.uoc από ελλάδα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά! edit: Α, να προτιμάς το synaptic για εγκατάσταση πακέτων, όχι το άλλο-του-ubuntu-που-δεν-θυμάμαι-πως-το-λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Οκ με την οθονη!! οταν παω να κατεβασω το deluge και επιλεγω εγκατασταση μου εμφανιζει ενα κλειδι πανω διπλα απο την ημερομηνια και ενα message box που λεει ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ελεγξε τη συνδεση Άλλα προγράμματα μπορεί να κατεβάσει; (btw,το Ubuntu από ότι θυμάμαι έχει προεγκατεστημένο το transmission.Δούλεψε με αυτό.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Άλλα προγράμματα μπορεί να κατεβάσει;(btw,το Ubuntu από ότι θυμάμαι έχει προεγκατεστημένο το transmission.Δούλεψε με αυτό.) Τιποτα δεν μπορει να κατεβασει..... Τι κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Έχει πρόβλημα ο server του ntua (Πολυτεχνείο)!Πήγαινε στο "πηγές λογισμικού" και επέλεξε κάτι άλλο. Τα: otenet και cc.uoc από ελλάδα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά! edit: Α, να προτιμάς το synaptic για εγκατάσταση πακέτων, όχι το άλλο-του-ubuntu-που-δεν-θυμάμαι-πως-το-λένε. Τιποτα δεν μπορει να κατεβασει..... Τι κανω τωρα? Invisible post is invisible? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Invisible post is invisible? Δεν το ειδα.... Τελικα οπως μου ειπες το αλλαξα και ολα οκ! Κανενα προγραμμα για να γραψω ενα cd γνωριζετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κανενα προγραμμα για να γραψω ενα cd γνωριζετε ? Κατά γενική ομολογία το καλύτερο είναι το k3b. Απλά θα σου τραβήξει πολλές εξαρτήσεις από kde (το μισό kde βασικά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Invisible post is invisible? Δεν το ειδα.... Τελικα οπως μου ειπες το αλλαξα και ολα οκ! Κανενα προγραμμα για να γραψω ενα cd γνωριζετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν το ειδα.... Τελικα οπως μου ειπες το αλλαξα και ολα οκ! Κανενα προγραμμα για να γραψω ενα cd γνωριζετε ? k3b ή brasero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Goodman http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271604 σχεδόν για όλες τις απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.