nti-tzei Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Παιδια επειδη πρεπει αμεσα να λυσω αυτο το προβλημα σας παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει.. Το προβλημα ειναι το εξης, ενω ακουγεται κανονικα η μουσικη ειτε απο το youtube, ειτε απο το winamp, ειτε απο αλλο προγραμμα, ανα 5,10,15,20 λεπτα (ποικιλει η συχνοτητα), τρωει ενα μικρο κολημα 1-2 δευτερολεπτων (συνηθως κανει ενα σπαστικο ηχο, η απλα κοβεται η μουσικη) και μετα συνεχιζει κανονικα μεχρι το επομενο κολημα. Πως μπορω να το λυσω? Το λαπτοπ ειναι Toshiba και εχει καρτα ηχου Realtek High Definition. Απεγκατεστησα τον driver και τον κατεβασα απο το internet και τον ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα δεν αλλαξε.. Βοηθηστεεεε
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μήπως κάποια διεργασία κολλάει το σύστημα σου; Μήπως προσπαθείς να κάνεις κάτι την ώρα που κολλάει; Κάνε αποσύνδεση απο το internet, απενεργοποίησε τον screensaver, αποσύνδεσε usb συσκευές, βάλε να παιζουν μερικά τραγούδια στο winamp (να μην έχει γραφικά το winamp) και μην αγγίζεις τον υπολογιστή. Πες μας αν κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μετά βλέπουμε για μνήμες, drivers, δίσκο, κλπ
N3M3SiS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Πρωτον, αυτο στο κανει μονο στη μουσικη ή παρομοια προβληματα εχεις παρατηρησει και στην λειτουργια του laptop γενικοτερα ? π.χ. οταν βλεπεις ταινιες κολλαει καθολου η μονο στη μουσικη στο κανει ? γενικοτερα τπτ restart κανει το λαπτοπ στο ξεκαρφωτο ? το λεω για να αποκλεισουμε την πιθανοτητα του να ζεστενεται και να αρχιζει τα κολληματα. Δευτερον, φανταζομαι δεν εχεις πειραξει τιποτα στο λαπτοπ, πχ να το εχεις ανοιξει, να εχεις αλλαξει μνημες, οτιδηποτε. Για να αποκλεισουμε και την περιπτωση να εβαλες κατι που να κανει καποιο conflict με το συστημα σου. Τριτον, εγκατεστησες καμμια εφαρμογη πριν παρατηρησεις το προβλημα σου, τιποτα codecs για audio/video κλπ? Αν ναι απεγκατεστητε τα και ξαναδοκιμασε. Δοκιμασε επισης να κανεις ενα restore σε προηγουμενη ημερομηνια μηπως πειραξες κατι που δεν θυμασαι. Θα σου ελεγα και να εγκαταστησεις ξανα drivers αλλα ηδη το εκανες οποτε ατοπο. Ελπιζω να εβαλες τους τελευταιους, και αν ειχες τους τελευταιους, κανε rollback σε παλαιοτερο driver μπας και.. αν και αυτο το θεωρω δυσκολο. Τωρα αν δεν ισχυει τιποτε απο ολα αυτα, το πιθανοτερο ειναι να την ακουσε η καρτα ηχου ή και η μητρικη αν ειναι ενσωματωμενη πανω της. Υπομονη και καλη επιτυχια γιατι καλοκαιρι ειναι και μας εχει πειραξει ολους η ζεστη και οι ελλειψη διακοπων. Αντε να περασουν οι μερες να φυγουμεεεε
nti-tzei Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μήπως κάποια διεργασία κολλάει το σύστημα σου; Μήπως προσπαθείς να κάνεις κάτι την ώρα που κολλάει; Κάνε αποσύνδεση απο το internet, απενεργοποίησε τον screensaver, αποσύνδεσε usb συσκευές, βάλε να παιζουν μερικά τραγούδια στο winamp (να μην έχει γραφικά το winamp) και μην αγγίζεις τον υπολογιστή. Πες μας αν κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα.Μετά βλέπουμε για μνήμες, drivers, δίσκο, κλπ H αληθεια ειναι οτι εχω παρατηρησει οτι τωει αρκετα κοληματα οταν κανω καποια ενεργεια στο ιντερνετ (π.χ αλαζω καρτελα!) αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αυτο καθως καθε 3 και λιγο το κανει. Επισης και χωρις ιντερνετ το παθαινει αυτο οποτε μαλλον δεν φταιει αυτο. Το θεμα ειναι οτι η συχνοτητα που το κανει ειναι πολυ αοριστη μπορει να το κανει 3 φορες σε ενα λεπτο, και μετα απο μια ωρα το επομενο. Απλα εχω την εντυπωση οτι στο ιντερνετ κολαει περισσοτερο. Πρωτον, αυτο στο κανει μονο στη μουσικη ή παρομοια προβληματα εχεις παρατηρησει και στην λειτουργια του laptop γενικοτερα ? π.χ. οταν βλεπεις ταινιες κολλαει καθολου η μονο στη μουσικη στο κανει ? γενικοτερα τπτ restart κανει το λαπτοπ στο ξεκαρφωτο ? Το κανει σε οτιδηποτε εχει ηχο, Βασικα αυτο με τα restart που λες πριν 10 μερες περιπου μου εσβησε 2 φορες συνεχομενα στο ξεκαρφωτο αλλα απο τοτε δεν εχει ξαναγινει. Αλλα και πριν απο αυτο παλι ειχα προβλημα. Τριτον, εγκατεστησες καμμια εφαρμογη πριν παρατηρησεις το προβλημα σου, τιποτα codecs για audio/video κλπ? Αν ναι απεγκατεστητε τα και ξαναδοκιμασε. Πριν το προβλημα δεν πειραξα τιποτα, μετα εβαλα κατι codecs αλλα τιποτα. Δοκιμασε επισης να κανεις ενα restore σε προηγουμενη ημερομηνια μηπως πειραξες κατι που δεν θυμασαι. Το προβλημα εχει ξεκινησει απο την πρωτη μερα που το αγορασα, αρα δεν εχω κανει κατι εγω.. Και τι λειτουργικό έχεις... Windows7 64bit
GCMH Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ρώτησα για το λειτουργικό γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα. Αφού έχεις τα Επτάρια θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να περάσεις του οδηγούς για Vista 64 bit, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο... Περίπτωση 1η, Περίπτωση 2η
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ρώτησα για το λειτουργικό γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα. Αφού έχεις τα Επτάρια θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να περάσεις του οδηγούς για Vista 64 bit, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο... Περίπτωση 1η, Περίπτωση 2η περίπτωση 3η να μην κάνουν καλή επαφή τα καλώδια από το ηχεία ένας φίλος μου το είχε πάθει με ολοκαίνουργιο pc πηγαίνετο από εκεί που το πηρές να στο ελέγξουν
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 H αληθεια ειναι οτι εχω παρατηρησει οτι τωει αρκετα κοληματα οταν κανω καποια ενεργεια στο ιντερνετ (π.χ αλαζω καρτελα!) αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αυτο καθως καθε 3 και λιγο το κανει. Επισης και χωρις ιντερνετ το παθαινει αυτο οποτε μαλλον δεν φταιει αυτο. Το θεμα ειναι οτι η συχνοτητα που το κανει ειναι πολυ αοριστη μπορει να το κανει 3 φορες σε ενα λεπτο, και μετα απο μια ωρα το επομενο. Απλα εχω την εντυπωση οτι στο ιντερνετ κολαει περισσοτερο. Σε ένα desktop είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα με χρήση internet explorer (δεν γράφεις ποιον browser χρησιμοποιείς). Το πρόβλημα οφείλονταν στο συνδυασμό internet explorer και Java plugin. Έβαλα το χρήστη να χρησιμοποιεί firefox (με java plugin) και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης ποιο μοντέλο laptop εχεις; πόση μνήμη έχει; Κάνε τη δοκιμή που σου είπα νωρίτερα και πες αποτελέσματα.
nti-tzei Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Βασικα τωρα εγινε κατι περιεργο,απεγκετεστησα τον driver της Realtek και κανω restart και μου βγαζει κατι σαν update κατω δεξια δεν προλαβα να δω ακριβως και τωρα ακουω, δεν ξερω αν εχει ακομα διακοπες, αυτο τσεκαρω τωρα.. Αλλα πως γινεται αυτο? Χωρις εγκατεστημενη καρτα ηχου να ακουω?? Πηγα στον πινακα ελεγχου και δεν υπαρχει.. -- Δεν χρειαστηκε πολυ, ηδη εγινε το πρωτο κολημα Σε ένα desktop είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα με χρήση internet explorer (δεν γράφεις ποιον browser χρησιμοποιείς). Το πρόβλημα οφείλονταν στο συνδυασμό internet explorer και Java plugin. Έβαλα το χρήστη να χρησιμοποιεί firefox (με java plugin) και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης ποιο μοντέλο laptop εχεις; πόση μνήμη έχει; Κάνε τη δοκιμή που σου είπα νωρίτερα και πες αποτελέσματα. Firefox εχω, το laptot ειναι αρκετα καλο, δεν νομιζω να φταει αυτο, 4G ram, 2,2 GHZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.