Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site που αναφέρει ακριβώς τι συμβαίνει με το τελωνείο;

Πόσο σε χρεώνουν ανάλογά με την άξια που έχει δήλωσή ο αποστολέας;

Για παράδειγμά θέλω να πάρω κάτι το οποίο κάνει 1500 euro ο αποστολέας όμως θα δηλώσει στην UPS άξια 400 ευρο ως μεταχειρισμένο ..

Τι τελικά θα πληρώσω εγώ;

Πως μπορω να εχω μια ξεκαθαρη εικονα;

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό. Κόστος εκτελωνισμού = ΦΠΑ αντικειμένου + αμοιβή εκτελωνιστή + τέλη εκτελωνισμού αντικειμένου (TARIC), για χώρες εκτός ΕΕ.

Δημοσ.

Αρα δηλαδη σημασια εχει τι αξια εχει δηλωθει στην UPS π.χ και οχι η πραγματικη αξια..Στα 500 ευρο πχ ποσο θα πληρωσω;

Δημοσ.

Από αμερική είναι;

αμοιβή εκτελωνιστή ups δεν μπορώ να γνωρίζω, ότι θέλουν κάνουν. Αν ήταν ΕΛΤΑ θα σου έλεγα ευχαρίστως.

τέλη εκτελωνισμού, τι αντικείμενο είναι; Ηλεκτρονικά; Ποτά;

ΦΠΑ είσαι στην αθήνα ή παραμεθόριο; + ΔΙΒΕΤ ΔΕΤΕ κάπως έτσι που λέγονται νομίζω 1,5 %

Αν υποθέσουμε ότι είναι ηλεκτρονικά τότε TARIC=0 23+1,5 περίπου 25%, οπότε υπολόγιζε 125€ το ελάχιστο, αν σου γίνει εκτελωνισμός. Συν ο εκτελωνιστής μπορεί να σου πάρει και 100ρα αν θέλει.

Δημοσ.

Είναι απο Αμερικη μια οθόνη Eizo 24'' ειμαι στην Αθηνα και το θεμα ειναι πως εχω συνεννοηθεί να δηλωσει ο αποστολεας μικρότερη αξια απο αυτην που την πηρα για ευνοητους λογους..

Η ερώτησή είναι απλή στο τελωνείο αρκούνται στην αξια που θα αναγράφεται;

Η θα βγάλουν δίκη τους αξια;

Εγω εχω δηλωσει 450$ ως αγορα και στην Ελλαδα κανει περιπου 1500..

Δημοσ.

Ναι αρκούνται στην αξία. Στο κάτω κάτω μπορείς να τους πεις ότι είναι προσφορά... εκεί δεν έχουν να σου αντικρούσουν κάτι ( 1 + 1 δώρο κλπ)

Δημοσ.

Αυτα ολα που μου λες υπαρχουν καπου να τα διαβασω ωστε να εχω κατι απτο αν δεν γινει κατι απο αυτα που μου λες;

Που μπορω να παρω τηλ να μιλησω με τους τελωνες;

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Δημοσ.
Eβαλες αξια;Στο εστειλαν;Με ποια εταιρια;

Με την αμαζον...μαλλον με την υρς το εστειλαν απο αμερικη...με πηραν απο το τελωνειο και μου ζητησαν το δελτιο αποστολης και απο εκει ειδαν την αξια...ειναι δυνατον;;;μηπως παιζει κατι αλλο;;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καντε και ενα προυπολογισμο για μενα σας παρακαλω!θελω να φερω απο αμερικη ενα samsung galaxy s3 και εχω συνενοηθει με τον πωλητη να γραψει μικροτερη τιμη και να το στειλει ως δωρο!αμα λεμε αμα μου ζητησουν λεφτα απο το τελωνειο ποσο βγαινει για 485 ευρω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...