Vasilis 07 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 άσχετο.. έχει 250gb e-books? :-p Έχει και παραέχει
Johnnie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ένας bad sector ίσον κανένας! Μπορεί απλά να έτυχε... Σου συνιστώ να κάνεις μία σάρωση της επιφάνειας με το HDD Regenerator (ή κάποιο παρόμοιο εργαλείο).
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μετά από 15 ώρες σάρωσης με το HDD Regenerator δεν βρήκε τίποτα Τί γίνετε ρε παιδιά ? Δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα να εμπιστευτώ και ποιό όχι.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχουμε και συνέχεια Με 2 Bad sectors πάω για rma ?
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχουμε και συνέχεια Με 2 Bad sectors πάω για rma ? εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον σκληρό κάθε μέρα κατέβαινε και από λίγο μέχρι που μας άφησε χρόνους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αν δεν βγάζουν fail τα test των official tools της WD δεν νομίζω ότι θα τον δεχτούν...
hammerd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 1) Όχι τα Windows δεν έχουν εμφανίσει κανένα μήνυμα (ευτυχώς). 2)Επειδή είμαι σε "φάση" αναδιάρθρωσης, το 1 partition (931 GB) είναι άδειο, το άλλο είναι γεμάτο 600 GB 3)2 partition έκανα για μεγαλύτερη ευκολία.Είναι ακριβώς ίδια 931 GB το καθένα .Το ένα για back up,το άλλο για υλικό HD-DVD κτλ. Δεν έκανα καλά ? Όπως είπα είμαι σε "φάση" αναδιάρθρωσης και σκέφτομαι να δημιουργήσω και 3ο partition 250-320GB για προσωρινή αποθήκη. 4)Ταχύτητα copy/paste 33-42 Mbps οταν μου εβγαλε εμενα αυτο το ss τους πηγα πλαισιο και τους αλλαξαν..καντο τωρα να μην τρεχεις αργοτερα οταν τον γεμισεις.. εγω ειχα τυπωσει και το ss και τους το εδειξα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχουμε και συνέχεια Με 2 Bad sectors πάω για rma ? Οχι. Ισχυει αυτο που ειπε ο Thresh απο κατω. Επισης, ο δισκος εχει χιλιαδες sectors. Με μολις 2 sectors "bar" δεν τρεχει κατι. Ειναι αποκλειστικα και μονο στη διακριτικη του ευχέρεια αν θα τον δεχτουν.
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πάντως εξακολουθό να είμαι μπερδεμένος.Πώς γίνετε το HDD Regenerator να μήν βρίσκει τίποτα και το HD Sentinel να βρίσκει ? Υπάρχει κάποια εξήγηση ? ΥΓ: Πόσους bad sectors πρέπει να εμφανίσει για να τον δεχτούν πίσω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αν βγάλει κάποιο από τα tests του tool της WD fail τότε είναι λόγος για RMA
alexis333 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Προχτες εστειλα ενα δισκο για RMA με μολις ( ) 15 bad sectors ( μετρημενους με το HD Tune ) .... Υπαρχει περιπτωση να πουν πως ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει λογος για αλλαγη .... ? Ειναι 2.5αρης σε netbook και μετα απο εγκατασταση windows μεσα σε λιγο καιρο ( 1-2 μηνες ) σκανε τα windows ... Δυο φορες εγινε αυτο ... Προφανως λογω δισκου ....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πάντως εξακολουθό να είμαι μπερδεμένος.Πώς γίνετε το HDD Regenerator να μήν βρίσκει τίποτα και το HD Sentinel να βρίσκει ? Υπάρχει κάποια εξήγηση ? Ναι διαβασε τι λεει στο πρασινο του Sentinel. Μπορει το λογισμικο του δισκου να το εχει "καταλαβει" και να τους εχει θεσει εκτος λειτουργιας, χρησιμοποιώντας καποιους spare sectors που εχουν οι δισκοι. Και γιαυτο δεν θα μπορει να τους εντοπισει το WD diagnostics και το regenerator, και γιαυτο σε ενημερωνει και το ιδιο το Sentinel οτι δεν πας ακομα για αλλαγη δισκου.
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ωραία πράγματα.Από την στιγμή που έχει πρόβλημα και δεν τον εμπιστεύομαι για να του βάλω DATA τί κάνω δηλ., τον έχω απλά να καταναλώνει ρεύμα μέχρις ώτου κρασάρει ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μου εχει τυχει δισκος να εχει επι 6 συναπτα ετη 44 bad sectors και να λειτουργει ακομα και σημερα. Μου εχει επισης τυχει δισκος να αυξανει καθημερινα τα bad sectors του, μεχρι τον αριθμο 71, και επειτα να σταθεροποιηθει. Και αυτος λειτουργει μεχρι και σημερα μια χαρα. Δεν ειναι ολα τοσο τραγικα οσο τα φαντάζεσαι, απλα παρακολουθα τα bad sectors...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 άσε που άμα υπάρξει πραγματικό πρόβλημα θα πετάξουν warning τα Windows, εκεί θα κάνεις backup μετά scan με τα tools της WD που λογικά θα πετάξουν fail...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.