peterhammill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εδω και 2 βδομαδες χωρις καποιο προηγουμενο προβλημα και σε ασχετη στιγμη ο υπολογιστης εχει γινει εντελως αχρησιμοποιητος.Δεν ειναι δυνατη καμια εργασια σε αυτον χωρις να εμφανιστει η χρωματιστη μπιλια και να κολησει.Προκειται για iMac 20 inch 2.4 c2d 10.6.4.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο αποψη software.5 format στον σκληρο και περασμα και των αρχικων cd με 10.5 Mac OSX.Μολις το μηχανημα ξεκινα μετα απο 5 λεπτα αρχιζει το προβλημα.Εχω τσεκαρει τον σκληρο δισκο με verify disk δειχνει OK.Εχω τσεκαρει τη μνημη με memtest δειχνει ΟΚ. Εχω κολησει δεν ξερω τι αλλο να κανω.Ειναι πραγματικα απιστευτο.Φοβαμαι για hardware problem και δεν θελω να το σκεφτομαι.Οποιος εχει καμια ιδεα ας προσελθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 test με τα αρχικά dvd του λειτουργικού έκανε? βάζεις το πρώτο dvd και κρατάς πατημένο το d ( αν θυμάμαι καλά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πόσταρε κάνα crash report από kernel panic. Θα το βρεις στο console.app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Hardware test με το dvd του λειτουργικού κάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Memory test εκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Επανερχομαι σε απαντηση των λιγων που ασχοληθηκαν με την περιπτωση μου.Εκανα τεστ με τα dvd του λειτουργικου και αναγνωσθηκε σφαλμα 4HDD:40000000:SATA(0:0).Ψαχνωντας ειδα πως 98% προκειται για προβλημα με τον σκληρο δισκο.Ο δισκος αλλαχτηκε με την βοηθεια τεχνικου καθως ηταν επικινδυνο να το πειραξω χωρις την γνωση του τι κανω(iMac 2008).Προς το παρον ολα δειχνουν καλα.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μπραβο φιλε μου, χαιρομαι παντα για το αριστο support της Apple. Περαστικα και σιδερενιος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εισαι φιλος των mac (μαλλον οχι απο οτι καταλαβαινω) σε ευχαριστω. Επειδη ομως δεν εισαι και το υφακι ειναι ειρωνικο εχω να σου πω πως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια(ειτε windows ειτε linux).Σχολιασε εκει που σου αρμοζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.