Mikakk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γεια σας!! Είμαι καινούρια εδώ.Θα ήθελα να μου προτίνεται μία σύνδεση που θα μπορώ να έχω κινητό και παράλληλα Internet.( το Internet όμως δεν το θέλω στο κινητό αλλά στον υπολογιστή).Ευχαριστώ!!
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το καλύτερο ειναι να πάρεις τηλεφώνο σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να ρωτήσεις για τα διάφορα πακέτα που έχουν με Mobile Internet
arxaggelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δεν συμφέρει. εκτός αν το άτομο για το οποίο ρωτάς θέλει απλά να βλέπει mail μία-φορά το μήνα. Η ίδια σύνδεση μπορεί να είναι πολύ καλή στο κινητό, και μόλις την «τραβήξει» από το κινητό ο υπολογιστής να είναι τραγική σε ταχύτητα ΚΑΙ πολύ πιο δαπανηρή.
nikoskon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δεν συμφέρει. εκτός αν το άτομο για το οποίο ρωτάς θέλει απλά να βλέπει mail μία-φορά το μήνα. Η ίδια σύνδεση μπορεί να είναι πολύ καλή στο κινητό, και μόλις την «τραβήξει» από το κινητό ο υπολογιστής να είναι τραγική σε ταχύτητα ΚΑΙ πολύ πιο δαπανηρή. Δεν συμφέρει ως τι;! Η ταχύτητες μια χαρά είναι εφόσον τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτό που λες για "τραβήγματα" απλά δεν ισχύει. Βάλε "tethering" στο Google και ξεκίνα την μελέτη. Επί του θέματος, τα συμβόλαια ομιλίας με Internet δεν προορίζονται για tethering αλλά για χρήση στο κινητό. Εξ ου και ο παρεχόμενος όγκος σε GB είναι περιορισμένος. Όσον αφορά το Mobile Broadband -για laptops- τότε τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα όσον αφορά τις χρεώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνεται με το κόστος προς απόδοση μιας aDSL γραμμής ενός σπιτιού.
arxaggelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν συμφέρει ως τι;! όταν κάνεις tethering το λαπτοπ τραβάει πλήρεις τις σελίδες, όχι συμπιεσμένες (όπως κάνουν οι browser των κινητών. Τα πακέτα mb για κινητά (και, κατ'επέκταση, αυτά που θα καταλήξουν στο tethering) είναι πολύ λίγα για πραγματικό browsing, επειδή με πλήρεις σελίδες θα τελειώσουν με τη μία. Η ταχύτητες μια χαρά είναι εφόσον τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτό που λες για "τραβήγματα" απλά δεν ισχύει. Βάλε "tethering" στο Google και ξεκίνα την μελέτη. ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά φυσικά και ισχύει, κάνω συνέχεια tethering, και μάλιστα όχι με κινητό της πλάκας, ούτε και στο ίδιο σημείο/πόλη/κλπ πάντα. Η σύνδεση laptop με κινητό, ακόμη και σε περιοχές όπου υποτίθεται ότι έχω φουλ σήμα 3g (και hsdpa) κυμαίνεται από ανεξήγητα ανέφικτη έως μέτρια. Άρα είναι και αναξιόπιστη. Χίλιες φορές κατευθείαν στο κινητό. Αν πρέπει να σταθώ ανάποδα στο ένα χέρι σε συγκεριμένο σημείο του σαλονιού για να μην πέφτει ποτέ η σύνδεση, αυτό δεν είναι απλά "υπό προϋποθέσεις", είνα ανέφικτο. Και πάλι θα πέσει στο τέλος. Επί του θέματος, τα συμβόλαια ομιλίας με Internet δεν προορίζονται για tethering αλλά για χρήση στο κινητό. Εξ ου και ο παρεχόμενος όγκος σε GB είναι περιορισμένος. Όσον αφορά το Mobile Broadband -για laptops- τότε τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα όσον αφορά τις χρεώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνεται με το κόστος προς απόδοση μιας aDSL γραμμής ενός σπιτιού. έχεις δίκιο για το πρωτο, για αυτό και ισχύουν αυτά που είπα παραπάνω. Όσο για το δεύτερο, αν διάβασες καλά, δεν ζητάει mobile αλλά μέσω κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.