Προς το περιεχόμενο

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

Genre: Fighting

Publisher: Namco Bandai

Release Date: Fall 2010

format: Xbox 360, Ps3

~ΣΕΝΑΡΙΟ~

Πριν από χρόνια ένας δαίμονας επιτέθηκε στο μυστικό χωριό Ninja Konoha. Αυτός ο δαίμονας τελικά κλείστηκε μέσα στο σώμα ενός παιδιού που μόλις είχε γεννηθεί. Το παιδί αυτό δεν γνώρισε γονείς και λόγω του συμβάντος όλοι πίστευαν πως ήταν ο ίδιος ο δαίμονας, έτσι δεν απέκτησε ποτέ του κανένα φίλο. Έβαλε λοιπόν στόχο να γίνει ο μεγαλύτερος Ninja του χωριού, ο Hokage,(αρχηγός του χωριού,και ο πιο δυνατός νίντζα). έτσι ώστε όλοι να αναγνωρίζουν την ύπαρξη του. Με το πέρασμα του χρόνου έφτασε η στιγμή για το μικρό ήρωα να εκπαιδευτεί για να γίνει πραγματικός Ninja.

Σήμερα πλέον, η ειρήνη βασιλευει και ο ορφανός αλλα και σκανταλιάρης Uzumaki Naruto προσπαθεί να αποφοιτησει απο την Ακαδημία των Νιντζα.

Μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, και την αποχώρηση του Sasuke απο το χωριό, ο Naruto αποφασίζει οτι πρέπει να φύγει επίσης για να εκπαιδευτεί μαζί με τον θρυλικό νίντζα Jiraya. Πέρασαν 2 χρόνια απο τότε, και στο Ultimate Ninja Storm 2 συνεχίζετε η ιστορία με περισσότερες εντυπωσιακές μάχες.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες γυρω απο το σεναριο πατηστε παρακάτω

http://el.wikipedia.org/wiki/Naruto :!:

Σίγουρα, το ατού του Ninja Storm δεν είναι άλλο από το πλήρως ζωντανό και προσβάσιμο Hidden Leaf Village. Ο Naruto μπορεί να τρέξει μέσα σε αυτό, να ανακαλύψει επιπλέον αποστολές, να ξοδέψει αλλά και να αποκτήσει χρήματα και φυσικά να ανακαλύψει νέες δυνάμεις.

• 40 χαρακτήρες, επικές μάχες με bosses τεράστιου διαμετρήματος και ιαπωνικά voiceovers.

• Tο όριο μεταξύ anime και videogame είναι δυσδιάκριτο καθώς στο παιχνίδι τα πάντα είναι σχεδιασμένα με σχεδόν ευλαβική λεπτομέρεια και τέχνη.

• Aξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει έως και τέσσερεις παίκτες + oline mode

Playable Characters

Ultimate Ninja Storm 2 will feature over 40+ characters from the Shippuden series

Confirmed Characters

#Chiyo

#Deidara

#Gaara

#Kakashi Hatake

#Naruto Uzumaki

#Sakura Haruno

#True Form Sasori

#Sasuke Uchiha

#Sasuke Uchiha (Akatsuki Outfit)

# Hidan

# Kakazu

# Jiraiya Sage Mode

# Naruto Uzumaki Sage Mode

# Pain

# Asuma

# Shikamaru

# Yamato

# Kiba

# Sasori (Third Kazekage form

# Kakuzu (Four Hearts

# Jiraiya

# Itachi Uchiha

# Jugo

# Karin

# Suigetsu Hozuki

# Orochimaru

Υποσημειωση

Το Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 αποτελεί sequel του Naruto: Ultimate Ninja Storm, το οποίο ήταν αποκλειστικά για το Playstation 3,

Για το xbox 360 ειχε κυκλοφορησει τοτε το Naruto broken bound σεναριακα μεταξυ των 2 δεν υπαρχει καμια διαφορα οποτε οσοι εχουν παίξει το

Naruto broken bound στο 360 μπορουν να συνεχισουν κανονικα με το Ninja Storm 2( που κατ εμε ειναι και καλυτερο)

Είτε είστε fans, είτε όχι, πραγματικά δοκιμαστε το

Δημοσ.

το σενάριο είναι λάθος :P . το είχα αναφέρει στο 360vs ps3 θέμα όταν ανακοινώθηκε,για μένα είναι κορυφαίος τίτλος και χάρηκα που βγαίνει Multiplatform, ο λόγος είναι οτι το πρώτο Storm μέχρι να πέσει η τιμή του στο ps3 πέρασαν 2 χρόνια....

τα 2 ναρούτο παιχνίδια του 360 ήταν απαίσια σε σχέση με το storm και τώρα που βγάζουν storm2 με shippuden ιστορία θα τα σπάει άσχημα.

ελπίζω για Online αυτή τη φορά,sasuke/gaara οι επιλογές μου χεχεχε

εδιτ ,βασικά τώρα που το ξαναείδα το βίντεο λέει για ονλίνε,ωραία :)

Δημοσ.
το σενάριο είναι λάθος :P

lol το σεναριο ειναι γενικο και περιληπτικο της σειρας naruto

ώστε να καταλαβουν και οσοι δεν εχουν δει ποτε τους το anime περι τινος πρόκειται

δεν ειναι το σεναριο του Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

(και προφανώς δεν διαβασες της τελευταιες γραμμες του σεναριου)

επίσης οταν βγηκε το πρωτο παιχνιδι naruto στο 360 το ninja storm 1 δεν υπήρχε καν οποτε δεν μπορεις να τα συγκρινεις

μπορεις να το συγκρινεις με το broken bound που ηταν εξαιρετικο οxι καλύτερο από το Ninja Storm 1 αλλα σε καμια περιπτωση απαισιο

Δημοσ.

το σενάριο δεν είναι shippuden που είναι το παιχνίδι αλλα γενικά απο τον κόσμο του kiddy naruto,απο το kiddy naruto μέχρι το shippuden έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.

και πίστεψε με όσοι ενδιαφέρονται για το παιχνίδι είναι καθαρά φαν της σειράς,δεν περιμένω να πάρει παιχνίδι dbz κάποιος που δεν το γνωρίζει .... το ίδιο είναι και αυτό

επειδή τα έχω λιώσει όλα τα naruto games,καμία σχεση το storm 1 με το Broken bond.φυσικά το storm2 θα τα σπάει άσχημα μιας και είναι shippuden ,ελπίζω να έρθει νωρίς κατά ευρώπη(αν και δεν έχουν φτάσει στο anime στην αμερική/ευρώπη στο επίπεδο του παιχνιδιού οπότε είμαι απαισιόδοξος,ειδικά στην ευρώπη αστα να πάνε...),αν αργήσει πολύ θα το κάνω μάλλον Import για ps3.

δεν έχουμε και ινφο ακόμα για την αμερικάνικη release του 360 αν θα έχει ιαπωνέζικες φωνές μέσα(ή αν δεν χωράει το δισκάκι χεχεχε,το γελάω αλλα το ffxiii γιαυτό δεν είχε...),πάντος όποιος είναι φαν δεν νομίζω να διαλέξει version χωρίς japanese voice,ελπίζω να μην είναι τρόμπες και να βάλουν.

Δημοσ.

δεν έχουμε και ινφο ακόμα για την αμερικάνικη release του 360 αν θα έχει ιαπωνέζικες φωνές μέσα(ή αν δεν χωράει το δισκάκι χεχεχε,το γελάω αλλα το ffxiii γιαυτό δεν είχε...),πάντος όποιος είναι φαν δεν νομίζω να διαλέξει version χωρίς japanese voice,ελπίζω να μην είναι τρόμπες και να βάλουν.

αφου εχεις παιξει ολα τα naruto game οπως λες θα ηξερες οτι το broken bound ειχε japan voice και σε ένα δισκάκι

τσιμπα ενα ακομα video γιατι εχουν αρχίσω και καιγονται τα εγκεφαλικα μου κυτταρα με αυτα που διαβαζω

Δημοσ.

άλλος developer,τεράστια διαφορά στα γραφικά,δεν γνωρίζουμε το depth του παιχνιδιού εκτός οτι φτάνει στην μάχη pain /jiraya ,δεν γνωρίζουμε το μέγεθος απο το Konoha village και το story mode. τι σε κάνει να πιστέυεις οτι θα έχει Japanese voice? το broken bond? καμία σχέση το ένα με το άλλο... είπα εγώ οτι δεν έχει japanese voice το Broken bond? τουλάχιστον εγώ θυμάμαι πως γράφετε :P

Δημοσ.

Καταπληκτικα γραφικα μιλαμε. Οτι καλυτερο εχω δει σε νορμαλ toon shading και το animation ειναι επισης φοβερο. Το πρωτο βιντεο ειναι ποιο ωραιο απο την αποψη οτι εχει τις κανονικες japan φωνες, οι αγγλικες ειναι πολυ "φλωρικες" και δεν ταιριαζουν και με αυτο που βλεπεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το πρωτο βιντεο ειναι ποιο ωραιο απο την αποψη οτι εχει τις κανονικες japan φωνες, οι αγγλικες ειναι πολυ "φλωρικες" και δεν ταιριαζουν και με αυτο που βλεπεις.

+1000000000

θάνατος στις μεταγλωτίσεις...

θα ήταν ωραίο να είχε DLC για να μπαίνουν πιο updated chars όσο προχωράει η ιστορία του manga/anime

έχει Naruto Sage mode που είναι πιο μετά στην ιστορία αλλά όχι τον Kisame ή τον Tobi (cough cough) και τον Bee? come one! :P

Δημοσ.
+1000000000

θάνατος στις μεταγλωτίσεις...

θα ήταν ωραίο να είχε DLC για να μπαίνουν πιο updated chars όσο προχωράει η ιστορία του manga/anime

έχει Naruto Sage mode που είναι πιο μετά στην ιστορία αλλά όχι τον Kisame ή τον Tobi (cough cough) και τον Bee? come one! :P

Ε μην τα θέλετε και όλα δικά σας. Αφήστε να υπάρχουν και νέες προσθήκες στο Naruto Storm 3. Αν τα βάλουν όλα στο 2, μέτα πως θα πουλήσουν στο 3;

..Έχουν πει μήπως σε ποιά κονσόλα θα είναι καλύτερη έκδοση; Γιατί έχω την εντύπωση πως σε ορισμένα παιχνίδια όπως πχ Portal 2 το λένε από την αρχή, ότι θα είναι καλύτερο στο PS3 για παράδειγμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ότι τα θέλουμε όλα δικά μας αλλά κάνουν περίεργα πράγματα, βάζουν το Naruto Sage Mode που είναι πιο μετά στην ιστορία και όχι τον Kisame και τον Bee που είναι πιο πριν. Αυτό είναι κάπως ανάποδο :o

Δημοσ.

Το περιμένω πως και πως .!!!! Προβλέπεται λιώσιμο στο story mode και ξύλο Online

:lol:

Στα Γιαπωνέζικα όμως γτ τα dub στα αγγλικα ειναι γτπ/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...