cestino Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Λέω να αγοράσω αυτόν τον φορητό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0467955&catid=010200 τον οποίον θα χρησιμοποιώ για εργασίες γραφείου, ίντερνετ και να βλέπω καμμιά ταινία. Θα ήθελα να ξέρω την γνώμη σας γι' αυτό το μοντέλο καθώς και για το service της HP. Ευχαριστώ
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Aπό specs μια χαρά είναι για την χρήση που το θέλεις. Από θέμα φορητότητας όμως θα δυσκολευτείς αν προορίζεται για καθημερινή χρήση αφενός μεν λόγω μεγέθους και αφετέρου λόγω βάρους (3 κιλά). Όσον αφορά στο service της HP δεν είναι και από τα καλύτερα. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα διάφορα topic που έχουν ανοιχτεί για αυτόν τον λόγο...
devill0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 γιατι λεει 12 μηνες εγγυηση μονο κανονικα δεν ειναι 24..?αν οχι κανε μια επεκταση ή DELL..
GoldenEye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 γιατι λεει 12 μηνες εγγυηση μονο κανονικα δεν ειναι 24..?αν οχι κανε μια επεκταση ή DELL.. DELL η TOSHIBA σιγα μην πληρωνουμε για τα αυτονοητα. γιατι αν πχ στο χρονο πανω χαλασει η μητρικη να δεις τοτε ποσο πιο φθηνο ειναι ενα HP η αν αγορασεις την επεκταση εγγυησης αντιστοιχα...
devill0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 TOSHIBA σε αυτη την αναλυση φευγει σε τιμη και σε DELL ειναι αυτο
cestino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις οι οποιες ηταν καταλυτικες για την επιλογη μου. Πρωτ' απ' ολα δεν με ενοχλει ουτε το βαρος ουτε ο ογκος γιατι το μηχανημα θα μετακινηται σε ελαχιστες περιπτωσεις. Επειδη στις προθεσεις μου ηταν να αγορασω και επεκταση 3 χρονων τελικα κατεληξα σ' αυτον http://multirama.gr/products/product?pid=0508675&catid=010200. Με μια ελαχιστη επιβαρυνση θα εχω μεγαλυτερη μνημη, μεγαλυτερο σκληρο, καλυτερη καρτα οθονης και χανω ενα χρονο εγγυησης. Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.