Cue Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Risky Business, πρώτη "επιτυχία" του Cruise? Ντάξει. Βλέπεται δε λέω αλλά έχοντας στο μυαλό τον Ferris Bueller πέφτει λίγη για μένα. Ερμηνείες τίποτα το ιδιαίτερο παρά η "γνωστή" σκηνή με τον Tom να ερμηνεύει "Old time Rock n Roll", soundtrack δεν (αν και έχει καλό score) σενάριο falls flat. Σκηνοθετικά ντάξει έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά overall μέτριο. Α παίζει και Joe Pantoliano (βλ. Matrix) 6/10
WoodSell3r Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εννοειται. Πχ το Terminator 2 το βλεπω 4-5 φορες καθε χρονο οποτε παιζει να το εχω δει καμια 80 φορες. Και ομως οταν τυχει θα το ξαναδω. Μεγαλη υποθεση μερικα εργα.... +1 ιδίως αν έχεις δει το full movie με τα deleted scenes...
Cue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 The Matrix. Είχε ξεχάσει πόσο έπος είναι. Νομίζω είναι η μοναδική ταινία που έχω δει τόσες πολλές φορές στο σινεμα (5-6) Σκηνοθετικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. (bullet time) Σενάριο αν και είχαμε δει παρόμοια μέχρι τότε, έφερε πολλά νέα στοιχεία στο sci-fi. Μουσικάρα! Ο Laurence Fishburne πολύ καλός στον ρόλο του Morpheus καθώς και ο Hugo Weaving ως Agent Smith. "Mr. Anderson". 9/10 απο μένα.
yioula Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μολις ειδα το περιφημο ''ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ''Απλα καταπληκτικο!Σου θυμιζει πως καποτε υπηρχε τεχνη,τωρα μονο εφε...Του βαζω 10/10 για την αγωνια του αν και επειδη ειμαι Ντε νιρικος πιο πολυ με τον Ντε Νιρο ημουν Προτεινετε και αλλες ταινιες δεκαετιας '90 τετοιου επιπεδου παιδες. ψαξε να δεις κ το original...
cb_papi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μόλις είδα το Midnight Express. Καταπληκτική ταινία. Πρόσφατα επίσης είδα τα: The Shawshank Redemption που είναι και νούμερο 1 στο IMDB, πολύ καλή περιπέτεια αλλά όχι και νούμερο 1 Σιωπή των Αμνών, μου άρεσε πολύ ο ρόλος του Anthony Hopkins Pulp Fiction, μέχρι να καταλάβω ότι έδειχνε ταυτόχρονα διαφορετικές ιστορίες ήταν ήδη στη τελευταία σκηνή και δεν το απόλαυσα, πολύ μέτρια ταινία κατά τη γνώμη μου..
cb_papi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μόλις είδα το Midnight Express. Καταπληκτική ταινία. Πρόσφατα επίσης είδα τα: The Shawshank Redemption που είναι και νούμερο 1 στο IMDB, πολύ καλή περιπέτεια αλλά όχι και νούμερο 1 Σιωπή των Αμνών, μου άρεσε πολύ ο ρόλος του Anthony Hopkins Pulp Fiction, μέχρι να καταλάβω ότι έδειχνε ταυτόχρονα διαφορετικές ιστορίες ήταν ήδη στη τελευταία σκηνή και δεν το απόλαυσα, πολύ μέτρια ταινία κατά τη γνώμη μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.