Προς το περιεχόμενο

Flashback - Ταινίες από το παρελθόν που (ξανα)είδατε πρόσφατα

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και Hot Shots(στο ιδιο στυλ) να προσθεσω.

Απλα θεικα και τα 8 (μαζι με ολα τα sequel τους)!!:lol:

Εννοειται. Πχ το Terminator 2 το βλεπω 4-5 φορες καθε χρονο οποτε παιζει να το εχω δει καμια 80 φορες. Και ομως οταν τυχει θα το ξαναδω. Μεγαλη υποθεση μερικα εργα....

Προσφατα ειδα το Firefox(νομιζω η Ελληνικη μεταφραση ηταν κατι σαν Ο Υπερκατασκοπος των 75 ηπειρων ή καποια τετοια βλακεια) με τον Κλιντ Ιστγουντ. Εργαρα!

και νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος που βλεπω το T2 καθε μηνα:lol:

Δημοσ.
και νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος που βλεπω το T2 καθε μηνα:lol:

:-D

Καθε μηνα ειναι πολυ για μενα. Δεν προκαλει τοσες συγκινησεις γιατι το θυμαμαι δυνατα.

Μετα απο 3-4 μηνες αρχιζω να το λαχταρω παλι. Οπως και τον Κυνηγο το 1 αλλά και το 2, οπως τοσα και τοσα άλλα εργα.

Θα ευγνωμονουσα καποιον και μαλιστα θα ηταν απο τις σπουδαιοτερες εφευρεσεις εβα αν δημιουργουσε μια μηχανη που να εσβηνε απο τον εγκεφαλο μας τις αναμνησεις και την μνημη καποιων ταινιων που εχουμε ηδη δει και να ηταν σαν να τις ξαναβλεπουμε για πρωτη φορα!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγμα η πρωτη φορα. Για ολα, αλλά και για τις ταινιες που μιλαμε. Τεραστιο. Η πρωτη φορα που βλεπουμε μια ταινια παντα ειναι κατι το μοναδικο. Μαγεια. Συγκινηση που δεν μπορει να ξαναρθει. Και δυστυχως αυτη δεν μπορει να επαναληφθει.

Την 2η φορα που βλεπουμε την ταινια ολο και κατι ειναι χειροτερο, ολο και κατι μας συγκινει, μας τρομαζει, μας συναρπαζει, μας κανει να γελαμε λιγοτερο και δυστυχως παντα αυτο το κατι ειναι μεγαλο. Καμια σχεση η 1η με την 2η φορα.

Καποιες ταινιες βεβαια τις εκτιμας πιο καλα με την 2η φορα που θα τις δεις αλλά αυτες ειναι εξαιρεσεις.

Γενικα και συντριπτικα ισχυει οτι η πρωτη φορα που θα δεις μια (καλη) ταινια, θα ειναι η μαγεια το μεγιστο της απολαυσης. Η 2η φορα θα ειναι διαφορετικα και χειροτερα, κατι θα λειπει. Η 3η φορα ακομα χειροτερα κλπ.

Για αυτο αυτη η συσκευη πρεπει να φτιαχτει! Πχ και τι δεν θα εδινα για να σβηστει απο την μνημη μου το Oldboy (2003)!!!!!!!! Και να το ξαναδω χωρις να γνωριζω τιποτα.

Πεθαινω για αυτη τη στιγμη. Αλλά δυστυχως.....:cry::cry:cry4.gifcry4.gif

Ή πχ το 1 million dollar baby. Και τις 2 αυτες ταινιες δεν εχει νοημα να τις ξαναδω(ειδικα το Oldboy) αφου θυμαμαι το στορυ τους. Πρεπει να το ξεχασω!

Αλλα πως?cry2.gifcry2.gif

Δημοσ.

Lock Up

Starship Troopers (Director's cut)

The City of Lost Children

και τα predator, terminator που αναφέρθηκαν

τις παρακάτω τις ξαναείδα μαζί γιατί είδα ότι βγήκαν 3 ταινίες sci-fi με θέμα την θάλασσα την ίδια χρονια ('89) :-)

The Abyss

DeepStar Six

Leviathan

και θα δω και αυτά τις επόμενες ημερες

Flight of the Navigator

D.A.R.Y.L.

Δημοσ.

Καθε μηνα ειναι πολυ για μενα. Δεν προκαλει τοσες συγκινησεις γιατι το θυμαμαι δυνατα.

Μετα απο 3-4 μηνες αρχιζω να το λαχταρω παλι. Οπως και τον Κυνηγο το 1 αλλά και το 2, οπως τοσα και τοσα άλλα εργα.

Θα ευγνωμονουσα καποιον και μαλιστα θα ηταν απο τις σπουδαιοτερες εφευρεσεις εβα αν δημιουργουσε μια μηχανη που να εσβηνε απο τον εγκεφαλο μας τις αναμνησεις και την μνημη καποιων ταινιων που εχουμε ηδη δει και να ηταν σαν να τις ξαναβλεπουμε για πρωτη φορα!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγμα η πρωτη φορα. Για ολα, αλλά και για τις ταινιες που μιλαμε. Τεραστιο. Η πρωτη φορα που βλεπουμε μια ταινια παντα ειναι κατι το μοναδικο. Μαγεια. Συγκινηση που δεν μπορει να ξαναρθει. Και δυστυχως αυτη δεν μπορει να επαναληφθει.

Την 2η φορα που βλεπουμε την ταινια ολο και κατι ειναι χειροτερο, ολο και κατι μας συγκινει, μας τρομαζει, μας συναρπαζει, μας κανει να γελαμε λιγοτερο και δυστυχως παντα αυτο το κατι ειναι μεγαλο. Καμια σχεση η 1η με την 2η φορα.

Καποιες ταινιες βεβαια τις εκτιμας πιο καλα με την 2η φορα που θα τις δεις αλλά αυτες ειναι εξαιρεσεις.

Γενικα και συντριπτικα ισχυει οτι η πρωτη φορα που θα δεις μια (καλη) ταινια, θα ειναι η μαγεια το μεγιστο της απολαυσης. Η 2η φορα θα ειναι διαφορετικα και χειροτερα, κατι θα λειπει. Η 3η φορα ακομα χειροτερα κλπ.

Για αυτο αυτη η συσκευη πρεπει να φτιαχτει! Πχ και τι δεν θα εδινα για να σβηστει απο την μνημη μου το Oldboy (2003)!!!!!!!! Και να το ξαναδω χωρις να γνωριζω τιποτα.

Πεθαινω για αυτη τη στιγμη. Αλλά δυστυχως.....:cry::cry:cry4.gifcry4.gif

Ή πχ το 1 million dollar baby. Και τις 2 αυτες ταινιες δεν εχει νοημα να τις ξαναδω(ειδικα το Oldboy) αφου θυμαμαι το στορυ τους. Πρεπει να το ξεχασω!

Αλλα πως?cry2.gifcry2.gif

το T2 περα το οτι ειναι πολυ καλη ποιοτικα η ταινια,δλδ σκηνοθεσια,εφφε,στορυ κτλ

ειναι και πορωτικο.

γι αυτο πετυχε και τοσο πολυ αλλωστε,αλλιως θα ηταν αλλο ενα rambo...

η μιση ταινια ειναι η ψυχρη φατσα του Τ1000 και η αλλη μιση ο τροπος οπλισματος της Μ1887 κυριως πανω στη μηχανη.

επισης εχει πολυ καλες και διαχρονικες ατακες,αλλα και σκηνες.

ειναι παρα πολλες οι ταινιες που εχουν "κλεψει" κατι απο αυτη τη ταινια.

επισης παρολο που ειμαι αναισθητος ειναι μια απο τις 3 ταινιες που με εχει κανει να δακρυσω.(οι αλλες 2 ειναι saving private ryan Και το hachiko)

αλλες καλες ταινιες που γουσταρω να βλεπω ειναι το saving private ryan,το prestige,τα star wars φυσικα,ο βραχος

επισης οπως λεει και ο mikeus εδω

Top 10 αρχιδοταινιών που γουστάρουν οι άντρες και αναγκάζονται να υποστούν οι γκόμενές τους:

10. Terminator 2: Η μέρα της κρίσης

9. Μονομάχος

8. 300

7. Die Hard 3

6. Con Air

5. Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν

4. Μέρα ανεξαρτησίας

3. Jurassic Park

2. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά

1. Ο βράχος

δε κανω censor τον τιτλο γιατι χαλαει ολο το νοημα:lol:

Δημοσ.

Άμα δείτε και καμμία τώρα, βάλτε και κανα review να πείτε πως σας φάνηκε μετά από τόσο καιρό :P

Γιατί ντάξει μερικά πράγματα τα απομυθοποιείς κιόλας. Είναι στο μυαλό σου σαν κάτι το φοβερό και τρομερό και αν τα ξαναδείς χρόνια μετά μπορεί να ξενερώσεις.

Αν και μέχρι στιγμής δε θυμάμαι κάποια που να με ξενέρωσε.

Alien/Aliens/Alien3/Alien Resurrection που είδα πρόσφατα τα 3 και 4 μου φάνηκαν το ίδιο άθλια, τα 1 και 2 πάλι ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
παρα πολλες φορες προτιμω να δω ενα εργο που εχω δει και ξερω οτι μου αρεσει παρα κατι καινουριο

και γώ το παθαίνω αυτό ρε γαμωτο..

οντοπικ.. ψιλο-χαζεύω τώρα ενα καράτε που χει στο σταρ.. δεν είναι σα τις καινούριες τις αηδίες που βγαίνουν.. (πλησιάζει πιο πολύ τα παλιά καλά καράτε..)

Απο αυτό το κατάλογο με τις @@ταινίες πάντως.. μονο τις τρείς τελευταίες (τα 3,2,1) γουστάρω να ξαναδώ και ίσως και τους 300 που δεν έχω δει καθόλου..

Άσχετο.. ρε τούφα.. γράφε τες σε ενα δισκάκι εκεί.. :=ρ

Δημοσ.

Περα απο τις κλασικες αξιες που ποτε δεν παραβλεπω να ξαναδω τουλαχιστον 2 φορες το χρονο: Terminator 1 + 2, Robocop 1 + 2, Predator (οπου και προσφατα κατεβασα την ultimate hunter edition που λεει ο Τουφας), Alien & Aliens και παει λεγοντας. Εχω και καποιες αλλες τις οποιες τις βλεπω σπανιοτερα αλλα θα τις δω σιγουρα αν μου πεσουν στα χερια ειτε στην τηλεοραση ειτε γιατι θα θελησω να δω κατι που ξερω οτι θα το διασκεδασω.

Ταινιες οπως: Firestarter, the Crow, Candyman, Scarface, Serpico, the Devils advocate, Wishmaster (το 1), Videodrome και οτιδηποτε απο τις καλοφτιαγμενες παλιες ταινιες "καρατε" (λολ) απο jackie Chan κτλ και πολλα ακομα σιγουρα δεν θα χασω την ευκαιρια να τις ξαναδω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Blade Runner, χθες το βράδυ σε 1080p DTS...ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν ταινία του 1982!

Δημοσ.
Συγνώμη, αλλά τη χοντρομαλακία <<Ημέρα Αφοδεψίας>> την ξαναβλέπεις χωρίς πιστόλι στον κρόταφο;

τι ειναι αυτο?παρωδια?

Δημοσ.

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=5014080

Ευχαρίστησή μου. :-)

Δημοσ.

Μολις ειδα το περιφημο ''ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ''

Απλα καταπληκτικο!Σου θυμιζει πως καποτε υπηρχε τεχνη,τωρα μονο εφε...Του βαζω 10/10 για την αγωνια του αν και επειδη ειμαι Ντε νιρικος πιο πολυ με τον Ντε Νιρο ημουν :P Προτεινετε και αλλες ταινιες δεκαετιας '90 τετοιου επιπεδου παιδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...