Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μόλις είδα Cocktail (1988), ντάξει έχει πάρει Razzie Award για worst movie και 5.3 στο imdb. Veeeeeeery underrated για μένα. Ο Bryan Brown είναι ΦΟΒΕΡΟΣ, η χημεία με τον Cruise είναι εμφανής. Soundtrack 80s full και αν και light hearted, it get's deep. Σε καμμία περίπτωση δε συγκρίνεται με τις περισσότερες comedy/romance των ημερών. 7/10 από μένα. Had a good time. Επίσης πριν λίγες μέρες είδα Karate Kid (το original), γνωρίζατε ότι ο Pat Morita ήταν nominated best actor στην ταινία? Επίσης underrated. Επίσης φοβερή χημεία μεταξύ των 2.
NOMIKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Έχω ξεκινήση και βλέπω ξανά όλη την σειρά Twilight Zone 1959-1963 . Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από σειρές/ταινίες παρομοίου τύπου είναι ότι μέσα σε 20 λεπτά επεισοδίου μπορεί να σου εκτινάξει την αγωνία σου στα ύψη, μια αγωνία που ίσως αγγίξει τα σύνορα του μυστηρίου ή του τρόμου και θα κορυφωθεί στην τελευταία σκηνή που 9 στις 10 φορές θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα και να σκεφτεσαι το τελος για καποιο χρονικο διαστημα.. Η συγκεκριμένη σειρά είναι εθισμός σκέτος και πραγματικά ένα μεγάλο αδαμαντορυχείο για τους λάτρεις του μυστηρίου αλλά και μη.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ξαναδειτε airplane, naked gun, top secret ειναι αλλα εργα τωρα που πιανετε ολα τα αστεια παρα πολλες φορες προτιμω να δω ενα εργο που εχω δει και ξερω οτι μου αρεσει παρα κατι καινουριο
yioula Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 σπανια θα δω ταινια δευτερη φορα.. εκλεψα λιγο χρονο και βλεπω -αποσπασματικα bryan [Monty Python's Life of Brian (1979)] -τους διχασμενους του Κρονεμπεργκ [απλα κορυφαια] και - οτιδηποτε κινηματογραφικο με Kathleen Turner απο 80's [αν ειχε παρει και τον ρολο στο Βασικο Ενστικτο [να το δειτε κι αυτο τα εχει ολα και αριστο σαουντρακ]] .... καλο καλοκαιρι...
Krokodilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ξαναδειτε airplane, naked gun, top secret ειναι αλλα εργα τωρα που πιανετε ολα τα αστεια Και Hot Shots(στο ιδιο στυλ) να προσθεσω. Απλα θεικα και τα 8 (μαζι με ολα τα sequel τους)!! παρα πολλες φορες προτιμω να δω ενα εργο που εχω δει και ξερω οτι μου αρεσει παρα κατι καινουριο Εννοειται. Πχ το Terminator 2 το βλεπω 4-5 φορες καθε χρονο οποτε παιζει να το εχω δει καμια 80 φορες. Και ομως οταν τυχει θα το ξαναδω. Μεγαλη υποθεση μερικα εργα.... Προσφατα ειδα το Firefox(νομιζω η Ελληνικη μεταφραση ηταν κατι σαν Ο Υπερκατασκοπος των 75 ηπειρων ή καποια τετοια βλακεια) με τον Κλιντ Ιστγουντ. Εργαρα!
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ειναι ΠΑΡΑ πολλα τα εργα που τα εχουμε δει υπο λαθος καταστασεις! εγω παντως εχω εργα που τα κατεβαζω μια φορα καθε 6-12 μηνες και εχω εργα που αν το εχει tv θα κατσω να το δω οπως και να χει (warlock)
tecni.art Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά μια ταινία που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι το http://www.imdb.com/title/tt0390384/ Primer
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 η Ελληνικη μεταφραση ηταν κατι σαν Ο Υπερκατασκοπος των 75 ηπειρων ή καποια τετοια βλακεια) με τον Κλιντ Ιστγουντ. Εργαρα! Κοίτα, και την δική μας Ηπειρο να βάλεις αλλά και την Βόρεια Ηπειρο, πάλι δεν φτάνουμε τις 75. Ποτέ δεν θα βαρεθώ να βλέπω το Robocop.. Kαι το Coctail πολύ καλή ταινία, επίσης, εκτός από το σημείο που ο Κρουζ γίνεται γελοίος τραγουδώντας "addicted to love".
aledjo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ποτέ δεν θα βαρεθώ να βλέπω το Robocop.. . δικος μου εισαι....
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 on topic, εγω ειδα προχτες το predator (ultimate hunter edition) απο bluray. τελεια εικονα, απο τα πιο καλα transfers που εχω δει
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Predator είδα και εγώ πρόσφατα, πριν πάω να δω το καινούριο. Το σχολίασα και στο post. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλογυρισμένο είναι! Μου υπενθύμισε επίσης πόσο γαμάτες ήταν οι action ταινίες των 80s.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 να δειξω ποιοτητα: http://www.imagebam.com/image/d08ba085085141
Krokodilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 να δειξω ποιοτητα: http://www.imagebam.com/image/d08ba085085141 ΜΑΜΗΣΕ ΜΑΣ!!!!!!:shock: Το θελω να το δω ετσι ΤΩΡΑ! ultimate hunter edition. Τι ειναι αυτο? Τι διαφορά εχει απο το μη-ultimate hunter edition δηλαδη?
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 εχει : Predator: Ultimate Hunter Edition Blu-ray Special Features: (Catalog #2268509)* ALL-NEW Digital Restoration of Predator * ALL-NEW Sneak Peak at Predators * ALL-NEW “Evolution of the Species: Hunters of Extreme Perfection” Featurette * Feature-Length Audio Commentary by John McTiernan * Text Commentary by Historian Eric Lichtensfeld * “If It Bleeds, We Can Kill It” Making-Of Documentary * “Inside The Predator” Documentary * Special Effects Featurettes * Deleted Scenes and Outtakes * Short Takes * Theatrical Trailers * Photo Galleries * Predator Profile Read more: Exclusive: Predator Ultimate Hunter Edition Blu-Ray Details Revealed | /Film http://www.slashfilm.com/2010/05/21/exclusive-predator-ultimate-hunter-edition-blu-ray-details-revealed/#ixzz0vvTEkNp1 το transfer μας αρκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.