Τάκε Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γειά σε όλους!Πρόσφατα πήρα μια Benq 18.5. Όλα λειτουργούν ρολόϊ αλλά όταν πχ στο youtube αλλά & σε άλλα site πατίσω πλήρη προβολή τότα ασπρίζει η οθόνη μου.Ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται όπως επίσης φαίνβεται και το βελάκι του ποντικιού κανονικότατα.Τι να κάνω?
lefi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μμμμμ, δεν ακούγεται πρόβλημα λογισμικού. Στα Vista & 7 συμβαίνει όταν δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή. 2 ερωτήσεις: 1) Το βελάκι είναι το απλό με τον κύκλο ή όλο κύκλος (παλαιά πυξίδα) 2) Κατά τα άλλα ο υπολογιστής και το site λειτουργούν;
Greek13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, 1.Πάτα δεξί κλικ πάνω στο βίντεο, 2.Πήγαινε στις ρυθμίσεις 3.Πάτα κλικ στην οθόνη που βρίσκετε κάτω αριστερά 4.Απενεργοποίησε το hardware acceleration Δες και ένα βίντεο που δείχνει το ίδιο πρόβλημα: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Z6xnPaL4h70[/ame]
Τάκε Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το βελάκι είναι το απλό και το σάϊτ λειτουργεί κανονικότατα.Έχω windows xp home ---------- Προσθήκη στις 02:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:03 ---------- Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας παιδιά και ιδιαίτερα τον greek13 που μου έλυσε το πρόβλημα.Αυτή ήταν η λύση του προβλήματος τελικά.Τώρα θα μπορώ να δω & τη πανάθα σε πλήρη προβολή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.