georginiogr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Προχτές απο μια απότομη διακοπή-επαναφορά του ρεύματος (ζήτω η ΔΕΗ μας) κάηκε ο σκληρός δίσκος του desktop του αδελφού μου, ο οποίος είναι μηχανικός και είχε ένα σωρό αρχεία που τα κλαίει. Φυσικά ανέβαλε συνεχώς την αγορά UPS και έτσι κατόπιν εορτής,μου ανατέθηκε η έρευνα αγοράς UPS. Έχω λοιπόν τις παρακάτω απορίες. 1. Αν το ups βγάζει λιγότερα η περισσότερα watt απο αυτά που χρειάζεται το τροφοδοτικό μου, υπάρχει πρόβλημα? 2.Μπορώ να συνδέσω κ άλλες συσκευές στο ups όπως οθόνη του υπολογιστή? 3. Βρήκα αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1000-Sd-Line-Interactive-UPS-1000SD.htm είναι καλό για τις ανάγκες μου? 4.Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω κάποιο ups?
skim045 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 1. Καλό θα ήταν να μην βγάζει λίγοτερα watt απο αυτά που χρειάζεται το τροφοδοτικό σου. 2. Φυσικά και μπορείς. αλλα καλό θα ήταν να μην συνδεσεις κανα πολύμπριζο πάνω. 3. Το έχω αυτό το UPS και δεν με εχει στεναχωρίσει ακόμα. 4. Δεν νομίζω να έχεις να προσέξεις κάτι άλλο. Αλλά αν έχει να προσθέσει κάτι κάποιος άλλος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 4.Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω κάποιο ups? Nα είναι APC ή MGE (Ellipse Premium/Max series)...
Roger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Nα είναι APC ή MGE (Ellipse Premium/Max series)... Εχει και αλλα καλα μηχανηματα,δεν ειναι τα μονα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ε πρότεινε κάτι τότε
Roger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 AccuPower UPS που απο πισω ο κατασκευαστης ειναι η EMERSON. Η ΕΜΕRSON ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρεια εδω και χρονια και εχει δωσει βαση κυριως σε μεγαλα ups. Στα μικρα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη της,οπως αλλωστε και της APC. Yπαρχει και η POWERTEK της οποιας τα μικρα σε VA ειναι τεραστια σε ογκο αλλα ομως αυτα τα θηριακια αποτελουν εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.