dreambox8000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Εχω ενα netbook lenovo κι θελω να ρωτησω (εχω ψαξει ολες τις πιθανες ρυθμισεις) εαν μπορω να προσαρμοζω την εικονα ενα προγραμματος ή μιας ιστοσελιδας??? π.χ.οταν ανοιγωτο messenger---->ρυθμσεις δεν φαινονται κατω στο παραθυρο οι επιλογες στε να πληκτρολογησω οποια θελω???? (διοτι το μενου της εικονας ειναι μεγαλο...) π.χ.οταν ανοιγ μια ιστοσελιδα η οποια εχει στοιχεια σε καθετες στηλες φαινονονται στα περιεχομενα αυτων των στυλων παα ελαχιστα γραμματα των λεξεων(δεν μου δινεται η δυνατοτητα να ρυθμισω το ευρος των στηλων οπως θα εκανα σε ενα φυλλο excel)... oποιος μπορει να βοηθησει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέρα έχουμε όταν βγαίνει ο ήλιος. Anyway,σε τι ανάλυση έχεις τα windows τώρα; Οτιδήποτε κάτω από 1024χ768 δημιουργεί πρόβλημα.
dreambox8000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέρα έχουμε όταν βγαίνει ο ήλιος.Anyway,σε τι ανάλυση έχεις τα windows τώρα; Οτιδήποτε κάτω από 1024χ768 δημιουργεί πρόβλημα. οχι οταν βγαινει ο ηλιος αλλα οταν αλλαζει η ημερα μετα τις 00:00 η αναλυση ειναι 1024 Χ 600....Υπαρχει κανα κολπο να το διορθώνουμε εστω και προσωρινα ??
kostasfalcon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αυτο που μπορεις να κανεις για τις ιστοσελιδες ειναι ενα ctrl - και θα μαζευτουνε ολα, πρεπει ομως μετα να διαθετεις και καλη οραση . Πλεον η 1024χ600 ειναι ακαταλληλη για αξιοπρεπες σερφαρισμα. Για το αλλο που λες δεν νομιζω να υπαρχει λυση, ειναι λογω αναλυσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.