aiantas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Όπως θα καταλάβατε έχω το παραπάνω modem. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το τελευταίο firmware και πως θα το "ξεκλειδώσω" στα 7,2 ή παραπάνω? Θα χρησιμοποιηθεί σε δίκτυο WIND. Αν δεν είναι στη σωστή κατηγορία παρακαλώ κάποιον admin να το "διορθώσει"
warewolf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 http://www.mobilebroadbandrocks.com/download/huawei-e220-72mbps-firmware-update
aiantas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μπα, δε νομίζω αλλά με WIND μπαίνω μόνο με GPRS, 4,5 - 5 kbps max , μιλάω για Σαλαμίνα, θα δοκιμάσω και το καρτοίντερνετ της Cosmote...λόγω σήμα "καμπάνα" μήπως δω φως... Καμιά ιδέα?
stivi1981 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μπα, δε νομίζω αλλά με WIND μπαίνω μόνο με GPRS, 4,5 - 5 kbps max , μιλάω για Σαλαμίνα, θα δοκιμάσω και το καρτοίντερνετ της Cosmote...λόγω σήμα "καμπάνα" μήπως δω φως...Καμιά ιδέα? κανενα απο τα ελληνικα δικτυα δεν προκειτε να σου δωσει τρελες ταχυτητες.αν δεις στην διαφιμηση που λενε οτι το ταδε δικτυο ειναι το ταχυτερο γραφει απο κατω με ψιλα γραματα σε 100 προεπιλεγμενα σημεια,ας μας τα πουνε που ειναι να πηγενουμε εκει με τα λαπτοπ μας.χαχαχαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.