nick_karyp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Από τότε που έχω εγκαταστήσει την μικροεφαρμογή εορτολογίου από την windows live gallery στον υπολογιστή μου (Sony Vaio 2 μηνών με win 7) έχω ένα πρόβλημα με όλους τους φακέλους του συστήματος. Όταν ανοίγω κάποιο φάκελο - έστω και κενό - πατώντας διπλό κλικ επάνω του μου βγάζει το μήνυμα <<Δεν υπάρχει πρόγραμμα συσχετισμένο με αυτό το αρχείο γαι την εκτέλεση της ενέργειας. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ή, εάν έχει ήδη εγκατασταθεί ένα, δημιουργείστε μία συσχέτιση στον πίνακα ελέγχου "Προεπιλεγμένα προγράμματα".>>. Επιπλέον, όταν πατάω το δεξί κλικ πάνω σε κάθε φάκελο μου βγάζει ως πρώτη επιλογή (σε bold) το "cmd" και λίγο πιο κάτω την επιλογή "Άνοιγμα" αντί για το "Άνοιγμα" ως πρώτη επιλογή σε bold - χωρίς το "cmd" πουθενά - που εμφάνιζε πριν το πρόβλημα αυτό. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορώ να μπαίνω σε φακέλους πατώντας απλώς το διπλό κλικ και όχι το δεξί πρώτα και μετά "Άνοιγμα". Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν μου βρήσκατε μία λύση. Ευχαριστώ.
markelos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μου μυρίζει ιός autorun.inf. Για κάνε μια ψακτική στο insomnia. http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=4376594
alexb_10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 και μένα κάτι τέτοιο μου μυρίζει. και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν φταίει το εορτολόγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.