nick_karyp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έχω εγκαταστήσει το Gore special edition (online game) στα windows 7. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να πληκτρολογήσω κανένα γράμμα παρά μόνο αριθμούς και σύμβολα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου. Ο υπολογιστής που έχω είναι Sony Vaio 2 μηνών. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε και μου βρήσκατε μία λύση στο πρόβλημά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Myro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Και ο δικός μου Vaio με προβλημάτισε με αυτό το ζήτημα και όχι μόνο μια φορά. Ο μόνος τρόπος που βρήκα να το αντιμετωπίσω ήταν με επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από αυτή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
nick_karyp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα από τη στιγμή που εγκατέστησα το παιχνίδι, οπότε υποθέτω πως δεν θα λειτουργήσει αυτή η λύση, διότι αν κατάλαβα καλά στο δικό σου pc Myro από ένα διάστημα και μετά σου εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα αφού πρώτα είχε προηγηθεί η κανονική/σωστή λειτουργία του Gore. Πάντως, εάν αυτό βοηθά, δοκίμασα και την "αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας" για το παιχνίδι αυτό και απέτυχε και αυτή η προσπάθεια. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω........
nick_karyp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Όχι, όχι. Το πληκτρολόγιο σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές, εκτός του Gore, λειτουργεί τέλεια, antbyron. Αυτό βέβαια είναι πολύ παράξενο διότι με την "αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας" των win 7 κανονικά έπρεπε να έφτιαχνε. Τώρα δεν ξέρω.......................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.