Προς το περιεχόμενο

Οθονη 22-23 inch Αμεσα

DreadKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565

Αυτη εδω, απλως πρεπει να περιμενεις λιγο να ξαναυπαρξει διαθεσιμοτητα προιοντος...

στο ε-σοπ εχει 159ε αν δεν κανω λαθος, ενω σε ολα τα αλλα εχει τουλαχιστον 190ε...πριν 2 εβδομαδες την πηρα και ειναι καταπληκτικη!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα, κι εγω την W2361V-PF εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος!!! η 2363 ειναι η εξελιξη της και με διαφορετικο design. παρε αφοβα οποια σου αρεσει απο τις 2, θα σε ικανοποιησουν απολυτα! και ειναι "BEST value for money" επιλογες.

η προταση της DELL με το IPS Panel ειναι σαφως ανωτερη τεχνολογικα! αν σε παιρνει για 230€, πας εκει. αν οχι, πας LG!

Δημοσ.
Με 8ms response time, σε τι ακριβως ειναι καλυτερη;

μια οθονη δεν τιν κανει καλυτερη το ποσα Ms response εχει.και τα pva panels δεν ειχαν 8Ms αλλα καμια σχεση με τα tn που ειχαν 2ms.μια οθονη θα ειναι πολυ πιο ακριβη οταν φοραει καλυτερο panel.και οπως ειπαν τα παιδια ειτε 2 ειτε 6 δεν αλλαζει τιποτα.απλα οταν μια οθονη δεν εχει κατι καλο να προσφερει για να πουλησει σου κοπαναει πανω ενα 2ms γιανα αγορασει ο αλλος την οθονη.και το τονιζουν και με αυτοκολητακι πανω λες και ειναι θαυμα.

εχεις δει ποτε καμια eizo να διαφημιζει ms η γενικα να εχει αυτοκολητακια πανω?μαλλον οχι.παροολα αυτα παραμενουν οι καλυτερες.

Δημοσ.
φδσασφδασαφδφδσ = 10 χαρακτήρες

:lol::lol::lol::lol:

παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα αφού είναι σχεδόν ίδιο μόνο το μπατζετ αλλάζει ποια οθόνη από την δυο παρακάτω θα επιλέγατε για ταινίες και παιχνίδια

LG LCD LED 24''

Dell U2311H Ultrasharp 23¨

κανενας αλλος

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω μεχρι στιγμης εστειλα email στο eshop kai ειπαν θα την βαλουν την επομενη εβδομαδα. θα επερνα την LG W2363V-WF 23 αλλα ειναι ασπρη οποτε ακυρο θα παρω την LG W2361V-PF 23. αντε να δουμε..

Δημοσ.

απλα η μια ειναι 24 και led αλλα ειναι lg η αλλη ειναι μεν dell αλλα 23 και οχι led.μαλλον και εγω στην dell θα πηγαινα σαν μαρκα πιο πολυ

Δημοσ.

Η Dell έχει IPS πάνελ... μόνο και μόνο γι' αυτό υπερέχει σε γωνίες θέασης και χρώματα.

Εφόσον δίνεις τόσα χρήματα αυτήν να πάρεις και όχι την LG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...