Προς το περιεχόμενο

Οθονη 22-23 inch Αμεσα

DreadKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρα λενε κι αυτες, απλα με τις οθονες ειναι οτι συνηθησει ο καθενας. Εγω πχ εχω σε μεγαλη εκτιμηση τις LG λογω καποιων πραγματων, καποιος αλλος τις samsung, λογω καποιων αλλων κλπ.

Λογικα καποιος θα μπει και θα προτεινει καποιο μοντελο απο samsung που ξερει.

Δημοσ.
καλητερα θα ηταν 22 η 23 σε ιδια αναλυση?

Κοιτα το μεγεθος προφανως και μετραει :lol: αλλα περαν αυτου, πρεπει να δεις και το τι εξτρα εχει. Εγω οταν πηρα την παραπανω, ημουν σε φαση να παρω μια 24" η οποια ηταν στα ιδια μεν χρηματα, αλλα ειχε μονο βυσμα d-sub. Τελευταια στιγμη εκανα πισω και διαλεξα αυτη που εχει και DVI και HDMI με αποτελεσμα και εκανα συνδεση με DVI και εριξα και το λαπτοπ μου πανω με συνδεση HDMI και τα αλλαζω απλα με το πατημα ενος κουμπιου.

Δημοσ.

Για να μήν φας φρίκη απο καμένο pixel LG 0 pixel εγγύηση και ξενοιάζεις για 3 χρόνια.

Την παραπάνω LG LED παράγειλα και εγώ σήμερα!!!

Καλύτερο Μέγεθος κουκίδας: 0.248 x 0.248 mm. από την 23.Καλή τιμή και LED.

FULL HD,HDMI για PS3,xbox360,blueray.

Μόνο "κακό" 5ms.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/239824-10-monitor-response-times

Δημοσ.

απλα οσο θυμαμαι 2-3 Ms δινουν τα tn τα panel>το spva θυμαμαι οτι εδινε αρκετα παραπανω λογως διαφορετικης τεχνολογιας.τωρα για Ips δνε ξερω.και επισης δεν ξερω αν ειναι καλυτερα τα Ips η τα pva.τωρα για 23 η 22 μικρη η διαφορα της μιας Inchas>το καλυτερο θα ηταν 24 αλλα φευγεις πολυ σε τιμη.απλα αν πας σε 22 θα βρεις με τα ιδια λεφτα καλυτερη οθονουλα απο οτι σε 23 που ειναι ετσι και αλλιως πιο ακριβες λογω 1 inchas παραπανω.επισης καλο θα ηταν να παρεις Full hd οχι απλα Hd

Δημοσ.
Με 8ms response time, σε τι ακριβως ειναι καλυτερη;

Χρώματα και γωνίες θέασης.

Αν και δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταλάβει διαφορά μεταξύ 8ms και 2ms.Που στην πραγματικότητα δεν θα είναι 2..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...