Προς το περιεχόμενο

Απορίες περί format

!exalos!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . . . Θέλω να κάνω φορματ στον Η/Υ μου αλλά δεν ξέρω τι drivers να περάσω μετά . . .έχει κανένας καμία ιδέα πώς να το μάθω . . . .

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ----------

Παρακαλω αν ξερει καποιος να απαντησει . .

Δημοσ.

θα περασεις της μητρικης,της καρτας γραφικων,καρτας ηχου,καθως και java,flash player,adobe reader κ.λ.π.

ριξε και μια ματια στην "προσθαφαιρεση προγραμματων"τι εχεις εγκατεστημενα.

Δημοσ.

για να μη ανοιγω καινουριο topic ...

αμα δεν ξερω τι καρτα γραφικων εχω , δεν εχω εγκαταστησει τα drivers και δεν μπορω να ανοιξω το κουτι , πως θα καταλαβω ποιο μοντελο ειναι ;

Στο gpuz γραφει ati και το gpu αλλα δεν ξερω σε ποιο μοντελο αντιστοιχουν . Καμια ιδεα ;

Δημοσ.

Καλησπερα . . .Θελω να κανω φορματ στο pc μου και re install τα windows . . .οταν μπενω στο boot device και παταω τα βελακια πανω κατω δεν γινετε τιποτα . . . μιπος ξερει κανεις τι φτεει . . .

Δημοσ.

Βάλε παλιό πληκτρολόγιο με καλώδιο, αν γίνετε ούτε καν usb αλλά εντελώς παλιού τύπου,το bios καμιά φορά έχει προβλήματα με καινούργια hardware.

Δημοσ.

δεν εχω . . .μπορω να κανω κατι αλλο ? ? ?

εντομεταξι παταω F2 και πιγενω στο set up και εκει δουλευει ενω στο boot τπτ

Δημοσ.

Θα πρέπει να μπεις στο bios του υπολογιστή. Κατά την εκκίνηση πατάς del ή μπορεί να είναι και με F2. Όταν μπεις στο bios θα ψάξεις γιατί δεν ξερω στο δικο σου που μπορεί να είναι για να κάνεις enable το "usb legacy support", τέλος κάνεις save and exit.

Manual της μητρικής δεν έχεις ; εκεί τα εξηγεί όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...