Προς το περιεχόμενο

Ποιον ssd?

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παρει πολλα απο εξωτερικο οπως και σαν τεχνικη υποστηριξη εχω στειλει πραγματα εξω και απλα τελειοι.εδω ελλαδα τις μισες φορες μου σπανε τα...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πείσατε και ήδη προχώρησα στην παραγγελία από την Crucial! Μάλιστα μίλησα και μαζί τους online και τους ρώτησα κάποιες λεπτομέριες για τη χρέωση αλλά και τι ακριβώς θα γίνει αν ο δίσκος έχει βλάβη. Μου απάντησαν ότι τις πρώτες 30 μέρες στον αλλάζουν άμεσα και μετά και για όσο καιρό τον καλύπτει η εγγύηση απλά μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο καιρό (από το "άμεσα"). Επίσης χρεώνονται αυτοί τα μεταφορικά για τους στείλεις το προβληματικό και μετά για να σου στείλουν πίσω την αντικατάσταση. Με λίγα λόγια φαίνονται άψογοι!

Μόνο που πριν λίγο ρίχνωντας μια ματιά σε μια παρουσίαση διάβασα ότι υποστηρίζει το πρότυπο SATA 3!! Εγώ όμως δεν έχω SATA 3 στο δικό μου mobo!! Λέτε να έχω πρόβλημα και έκανα πατάτα;;; :/

Δημοσ.

OK, το βρήκα στο Datasheet που έχει στο site τους για να κατεβάσεις. Υποστηρίζει και SATA 2, αλλά προφανώς με πολύ μικρότερη ταχύτητα ανάγνωσης (3Gb/sec).

Transfer Rate 6Gb/sec (compatible 3Gb/sec)

Sequential Read (up to) 355MB/sec (SATA 6Gb/s) 265MB/sec (SATA 3Gb/s)

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω καινούριο mobo;;;... Αλλά μετά πάω αναγκαστικά και για καινούριο CPU και καινούρια RAM DDR3.... οπότε θα χρειαστώ γύρω στα 900 ευρώ για Core i7 σε ένα καλό mobo με SATA 3, USB 3.0, κτλ. και 8GB DDR3 μνήμη... Δε παίζει να δώσω τόσα για την ώρα!...

Δημοσ.
Με πείσατε και ήδη προχώρησα στην παραγγελία από την Crucial! Μάλιστα μίλησα και μαζί τους online και τους ρώτησα κάποιες λεπτομέριες για τη χρέωση αλλά και τι ακριβώς θα γίνει αν ο δίσκος έχει βλάβη. Μου απάντησαν ότι τις πρώτες 30 μέρες στον αλλάζουν άμεσα και μετά και για όσο καιρό τον καλύπτει η εγγύηση απλά μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο καιρό (από το "άμεσα"). Επίσης χρεώνονται αυτοί τα μεταφορικά για τους στείλεις το προβληματικό και μετά για να σου στείλουν πίσω την αντικατάσταση. Με λίγα λόγια φαίνονται άψογοι!

Μόνο που πριν λίγο ρίχνωντας μια ματιά σε μια παρουσίαση διάβασα ότι υποστηρίζει το πρότυπο SATA 3!! Εγώ όμως δεν έχω SATA 3 στο δικό μου mobo!! Λέτε να έχω πρόβλημα και έκανα πατάτα;;; :/

Δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

Nik.K άσχετο (off topic), αλλά χαίρομαι που βλέπω ότι σε έκαναν unban! Καλά τι τους έκανες και σε έστειλαν, έστω και για λίγο;;; Εγώ πιστεύω όπως είπα στην ελευθερία λόγου και στην ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και μάλιστα μου αρέσει να ακούω και αντίθετες από την δική μου άποψη και να συζητάω, ώστε να διαμορφόσω την καλύτερη δυνατή γνώμη και να μπορέσω ίσως να αποφασίσω σωστότερα για κάτι.

Τώρα βέβαια αν έκανες κάτι πολύ "χοντρό" που δεν γνωρίζω, τότε δεν ξέρω... απλά προσπάθησε να μην το ξανακάνεις! ;)

Όπως και να χει, welcome back και σε ευχαριστώ και για την απάντησή σου στο ερώτημα που έθεσα.

Δημοσ.

και sata 3 να επαιζε επειδη τα 6 gbit δεν θα τα φτασει ποτε ο δισκος ενα και το ιδιο και σε sata 2.λενε οτι γενικως φτανεις το max του controller Μονο οταν κανει burst i cache και κατι τετοια.μαλλον βγαινουν πολλα με σκοπο να σε κανουν να αλλαξεις πραγματα.μια χαρα θα παιξει.αντε καλη αγορα και το μη αμεσα μετα το αμεσα που λες οτι σου ειπαν θα ειναι πιο γρηγορα απο eshop.παντως καλο που ειναι sata 3 για οταν παρεις neo mobo.

Δημοσ.

Γιατί να γίνει αλλαγή ολόκληρης της μητρικής; Αν ήταν αυτό το θέμα (που δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση, αφού μια χαρά δουλεύει και με Sata II), δεν θα μπορούσε απλά να πάρει έναν PCI-e Sata3 controller;

Μιλάμε πάντα για την περίπτωση που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο το μπάτζετ για μια ριζική αναβάθμιση σαν αυτή που αναφέρει ο φίλος...

Δημοσ.

μπραβο φιλε! ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις γυρισω απο διακοπες! ειναι φανταστηκες τιμες κ στο sata3 θα πεταει, με βαση καποια τεστ πιανει 350+!!! κρατα μας ενημερους για το ποτε κ πως παρελαβες

Δημοσ.

Εχω την ευκαιρια απο ενα rma να παρω ssd.γυρω στα 200 ευρω ποιον να διαλεξω?

Η χωρετικοτητα να ειναι πανω απο 60 gb η και 60.Θα μπει μονο το λειτουργικο αντε και κανενα προγραμματακι.

Ειχα δει εναν Vertex 2 στο πλαισιο κοντα στα 200 ευρω αλλα τωρα ειναι αφαντος.

Δημοσ.

το πιστωτικο ειναι απο πλαισιο ομως.Και απο οτι ειδα ο crucial ειναι +100 ευρω πανω.

Καποιον ssd απο πλαισιο γυρω στα 200-250?

αυτον?

η

αυτον?

η χωρετηκοτητα δεν ειναι θεμα...δηλαδη και τα 60Gb μου φτανουν,αλλα δεν νομιζω ο corshair να εχει trim αν και βλεπω οτι στα χαρακτηριστικα ειναι πιο γρηγορος...

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα εχω...τωρα ας πουμε εχω τα windows σε 50gb partition και εχω ακομα 16.5 Gb ελευθερα εχοντας ολες τις ενημερωσεις που εχουν βγει μεχρι και σημερα,καθως και ολα τα προγραμματα τα οποια χρησιμοποιω.

Δεν ειμαι σιγουρος 100% οτι 8α μου φτασουν...αλλα συμφωνα με το τι συμβαινει τωρα αρκουν.

αν μπορεις μπες και μια msn!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...