Προς το περιεχόμενο

Ποιον ssd?

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φοβαμαι να παραγγειλω εκτος Ελλαδας για την εγγυηση

οι ssd ειναι και επιφοβοι

να χαλασει ο ssd δυσκολο μαλλον.εκτος αν αποτυχει κανα firmware update...

Δημοσ.

Βασικα μου εχει χαλασει κομματι 460ε (120GB) επειδη απλα την βαρεσαι στον Controller...Δεν ειναι Καθολου δυσκολο.

Απλα ΟΤΙ και να γινει να εχεις ΠΑΝΤΑ σε backup τα σημαντικα αρχεια σου γιατι αν σβηστει κατι εξαιτιας του Controller δεν το ξαναβρισκεις απο SSD.

Δημοσ.

ΥΓ:Παρατηρώ πως κανείς δεν προτείνει τον 40αρη Intel X-25.Τελικά έχει τόση διαφορά επιδόσεων σε σχέση με τον 80αρη ?:rolleyes:

Μια χαρά είναι φίλε ο 40αρης και οι διαφορές των ταχυτήτων μεταξύ τους δεν είναι τόσο εμφανείς σε απλή χρήση.

Εγώ έχω 2 σε RAID0 και δεν νοιώθω καμιά διαφορά στην αποκρισιμότητα του συστήματος απ' όταν είχα έναν.

Η διαφορά φαίνεται στα μετροπρογράμματα όπου διπλασιάστηκαν τα νούμερα, στην εγκατάσταση προγραμμάτων/παιχνιδιών και στην αντιγραφή αρχείων.

Αν θές ένα αξιόπιστο δίσκο και σου φτάνουν τα 40GB τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω 2 σε RAID0 και δεν νοιώθω καμιά διαφορά στην αποκρισιμότητα του συστήματος απ' όταν είχα έναν.

προφανώς, το raid δεν βελτιώνει το access time αλλά τα read/write...κοινώς είναι άχρηστο για ένα PC που δεν είναι πχ file server για να μεταφέρει αρχεία κτλπ κτλπ

Δημοσ.

καλα backup πρεπει να εχεις παντα ακομα και σε dvd να ειναι γραμμενα.το μια φορα μονο ειτε ssd ειτε κανονικος ειτε dvd δεν λεει.μια φορα τα αρχεια = μηδεν.υπαρχουν απειροι λογοι να χασεις αρχεια οχι μονο να χαλασει ο δισκος .

Δημοσ.
προφανώς, το raid δεν βελτιώνει το access time αλλά τα read/write...κοινώς είναι άχρηστο για ένα PC που δεν είναι πχ file server για να μεταφέρει αρχεία κτλπ κτλπ

apla θα δεις διαφορες οπως ειπαν σε καμια εγκατασταση και εκει οχι παντα διοτι μπορει να περιμενεις το dvd να φορτωσει.ειχα raid 0 με 4 δισκους western και διαφορες σε copy αρχειων μεταηυ τους και αντε σε κανα φορτωμα ελαχιστα.ασε που σε ssd με raid θα χασει το trim οποτε αστα να πανε.και απορω γιατι δεν εχουν φτιαξει trim ακομα σε raid .μαλλον για να εχουν κατι να βγαλουν στο μελλον και να παρουν λεφτα.

Δημοσ.

σωστό, αλλά εκτός του ότι ήθελα παραπάνω χώρο για παιχνίδια, τους αγόρασα σχεδόν στην τιμή του ενός.

Δημοσ.
φοβαμαι να παραγγειλω εκτος Ελλαδας για την εγγυηση

οι ssd ειναι και επιφοβοι

Ειναι ΕΕ μη μασας, νομιζω 125λιρες μαζι με το φορο ειναι φοβερη τιμη, βεβαια πρεπει να εχεις sata3 για να δεις τις ταχυτητες >300...

οσο για το "επιφοβος" που λες ισα ισα, αυτο ειναι κ ενα απο τα πλεονεκτηματα των ssd που ακομα κ κατω να τους πετας δεν παθαινουν τπτ! ιδανικοι για λαπτοπ, δες εδω προχειρα στα σπεκ του οcz λεει αντοχη 1500G!!! Shock Resistant up to 1500G

Δημοσ.

Πόσταρε και εντυπώσεις αν θέλεις, ή και τίποτα stats αν σχολιάσουν οι πιο ειδήμονες..

Ψήνομαι εδώ και κάποιο διάστημα, κι αν περιμένω να πέσει ο 80άρης Postville γύρω στα 150-170 θα περιμένω πολύ από ό,τι φαίνεται.. Κι είναι κρίμα, γιατί είναι το μοναδικό bottleneck στο κατά τα άλλα σύγχρονο σύστημά μου..

64GB νομίζω πως φτάνουν. Τα 40 είναι οριακά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...