Προς το περιεχόμενο

Ποιον ssd?

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνδιαφερομαι να αγορασω εναν ssd φθηνο.

ψηνομαι για τον 40 x25 intel επειδη ειναι αρκετα φθηνος

αξιζει η εχετε να προτεινεται καποιον αλλον?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ισως επειδη εχω 100GB SSD και τα Windows 7 Ultimate με τα προγραμματα εχουν ηδη πιασει 70 ?

Δλδ αν παρει καποιος 30αρη και δεν του φτασει τι γινεται μετα ?

Δημοσ.

Eρώτηξις: Καθαρά από πλευράς επιδόσεων, δε συμφέρει να πάρεις δυο SSD σε RAID;

Θέλω να πω, εάν διπλασίαζε το budget δε θα είχε μεγαλύτερο όφελος σε ταχύτητα αν έπαιρνε 2 σκληρούς και ας έχανε σε χωρητικότητα;

Δημοσ.
Ισως επειδη εχω 100GB SSD και τα Windows 7 Ultimate με τα προγραμματα εχουν ηδη πιασει 70 ?

Δλδ αν παρει καποιος 30αρη και δεν του φτασει τι γινεται μετα ?

Αν θέλει να βάλει και προγράμματα τότε κάλος να πάρει και πάνω από 100GB

να είχε προβλέψει από πριν :lol::lol::lol: (πλακιτσα)

• Super Moderators
Δημοσ.
Eρώτηξις: Καθαρά από πλευράς επιδόσεων, δε συμφέρει να πάρεις δυο SSD σε RAID;

Θέλω να πω, εάν διπλασίαζε το budget δε θα είχε μεγαλύτερο όφελος σε ταχύτητα αν έπαιρνε 2 σκληρούς και ας έχανε σε χωρητικότητα;

δεν θα έχει Trim όμως...

Δημοσ.

αν χρησιμοποιήσει το raid μόνο για λειτουργικό προγράμματα και λίγα παιχνίδια, δεν έχει πρόβλημα από την έλλειψη trim.

Δημοσ.

Για αγορά ssd δίσκου με καλή σχέση τιμής / χωρητικότητας / επιδόσεων και μέχρι 160 ευρώ max κόστος αγοράς, οι επιλογές σου είναι οι κάτωθι δύο με σειρά κόστους:

1. KINGSTON 64GB SSDNOW V SERIES DESKTOP BUNDLE (Read Speed 200 MB/sec. / Write Speed 110 MB/sec. ) 138.90 € (Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής)

2. Corsair Nova Series 64GB (Read speed 270MB/sec./ Write speed 195 MB/sec.) 153.65 € (+ 6 ευρώ μεταφορικά / αντικαταβολή)

Διαλέγεις και παίρνεις με βάση τα χρήματα που θές να διαθέσεις. :-)

Δημοσ.

Στα χρήματα που δίνεις θα κοίταζα το "ξαδελφάκι" του Intel

64GB Crucial RealSSD C300 2.5-inch SATA 6GB/s

http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1

αλλά πρέπει να το παραγγείλεις από την Crucial καθώς στο Ελλάντα δεν κυκλοφορεί.Μαζί με ταχυδρομικά νομίζω είσαι στο όριο που θέτεις.

ΥΓ:Παρατηρώ πως κανείς δεν προτείνει τον 40αρη Intel X-25.Τελικά έχει τόση διαφορά επιδόσεων σε σχέση με τον 80αρη ?:rolleyes:

Δημοσ.
Στα χρήματα που δίνεις θα κοίταζα το "ξαδελφάκι" του Intel

64GB Crucial RealSSD C300 2.5-inch SATA 6GB/s

http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1

αλλά πρέπει να το παραγγείλεις από την Crucial καθώς στο Ελλάντα δεν κυκλοφορεί.Μαζί με ταχυδρομικά νομίζω είσαι στο όριο που θέτεις.

ΥΓ:Παρατηρώ πως κανείς δεν προτείνει τον 40αρη Intel X-25.Τελικά έχει τόση διαφορά επιδόσεων σε σχέση με τον 80αρη ?:rolleyes:

φοβαμαι να παραγγειλω εκτος Ελλαδας για την εγγυηση

οι ssd ειναι και επιφοβοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...