Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση υπολογιστή celeron

frou frou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανω στη μητρική γραφει ata 133 ddr 400 και στο σάητ της εταιρείας γραφει οτι η μητρική μου δηλ η asrock775vm800 παιρνει ddr

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ραφαηλ αυτό που μου εγραψες δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατι μπαίνω στο ιντερνετ από το κινητό μου και αρχεία ζιπ δεν διαβάζει,γιαυτό θέλω να φτιάξω το πισι για να μπαίνω απο κει,ευχαριστώ παντως

Δημοσ.
ραφαηλ αυτό που μου εγραψες δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατι μπαίνω στο ιντερνετ από το κινητό μου και αρχεία ζιπ δεν διαβάζει,γιαυτό θέλω να φτιάξω το πισι για να μπαίνω απο κει,ευχαριστώ παντως

οκ δεν το ηξερα

Δημοσ.

για τα εξαρτήματα που θέλω να παρω θα τα παρω μεταχειρισμένα γιατι καινούργια και δεν θα βρω αλλά και να εβρισκα θα έδινα παραπάνω,τωρα για τιμές θελω επεξεργαστη,μνημη 2 gb και 2 καλές καρτες ηχου και γραφικων,να ναι καλές να μην τις παρω και καούν γιατι δεν λέει,για τιμή όσο πιο καλή τοσο πιο καλα

Δημοσ.
dld το pc εχει καποιο προβλημα και δεν λειτουργει?

ειναι καμένη η καρτα γραφικων και δεν δινει σημα στην οθόνη

Δημοσ.

ειναι καμένη η καρτα γραφικων και δεν δινει σημα στην οθόνη

onboard δεν εχει?

εγω λεω να βαλεις αλλη μια 512 και μια καρτα γραφικων και τον cpu που σου εδιξα

οσο για την kaρτα ηχου εχω εγω μια αλλα διστιχως δεν υπαρχει driver στα 64 bit οποτε δεν την χρειαζομαι, δουλεψε κανα 3μηνο,οσο ειχα 32bit

Δημοσ.

η μητρική μου δέχεται dual:950 945 940 930 920 840 830 820 805 kai pentium 4:672 670 662 661 660 651 650 641 640 631 630 571 561 560 551,επειδή σε 3.00 ταχυτητα μου φαίνεται λίγο για 3.6 η 3.8 τι λέτε?

Δημοσ.
εφυγες:-D:-D

όχι καλέ δεν έφυγα αργώ γιατι οπωσ ειπα πριν μπαινω απο κινητο και μεχρι να γραψω και να φύγει το κειμενο παιρνει καποια λεπτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...