frou frou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ,έχω ενα πισάκι με μητρική ashrock775vm800 σέλερον με μνήμη ddr512 και θέλω να το αναβαθμίσω αγοράζοντας μεταχειρισμένα πραγματάκια,η μητρική παίρνει pentium4 και pentium dual με socket 775,τι θα μου προτείνατε να βάλω απο τους δύο? επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για μια πάρα πολύ καλή κάρτα γραφικών agp8x και για μια πολύ καλή κάρτα ήχου 5.1 ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 σε ένα τέτοιο σύστημα την να την κάνεις την καλή την κάρτα αφού θα είναι σαν να έχεις μια με 50Ε καλύτερα περίμενε και πάρε καινούργιο pc
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 πρωτα αλλαξε τις ραμ ή βαλε αλλη μια 512 ή καλητερα παρε 2 των 1 gb
frou frou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 τη μνήμη θα την αλλάξω σίγουρα σε 2 gm που είναι το max,για να το πετάξω αποκλείεται,για επεξεργαστή τι λέτε? dual ή 4? οι dual ειναι πιο γρήγοροι? καρτα γραφικών και ήχου? θα ήθελα πολύ καλές γιατι αυτη που έχω κάηκε μια 5200 128 μβ.
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 εχω εναν inltel pentioum 4 στα 3ghz στο παλιο μου pc και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλος (τον πιγα στα 3.4 χωρις να ανεβασω ρευμα) δεν νομιζω να συμφερει να βαλεις διπιρινο σε τετοια mobo εκτως αν βρεις πολυ φτινο 2pirino ή οπος λεει ο rafail, μαζεψε κανα 500αρι το λιγοτερο και ολο και κατι θα φτιαξεις
frou frou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 επειδή δεν ξέρω και πολλά απο cpu,ένας pentium4 3.80 2 mb είναι πιο αργός από εναν dual 3.40 4mb σε ταχύτητα? οι δίπυροινοι τι παραπάνω προσφέρουν στο σύστημα? για καρτες τι λετε? εχετε κατι καλό υπόψιν ?
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 επειδή δεν ξέρω και πολλά απο cpu,ένας pentium4 3.80 2 mb είναι πιο αργός από εναν dual 3.40 4mb σε ταχύτητα? οι δίπυροινοι τι παραπάνω προσφέρουν στο σύστημα? για καρτες τι λετε? εχετε κατι καλό υπόψιν? ο dual εχει μεγαλητερη Cache μνημη
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 κατσε να βρεις cpu kai ram και μετα βλεπουμε για gpu... o pentioum ειναι μονοπυρινος με hyperthreating (καλητερο απο κανονικο μονοπυρινο αλλα οχι τοσο καλο οσο ενας δυπιρινος) αρα ενας dual ειναι καλητερος δεν λεει να βαλεις dual... καλος ειναι και ο pentioum
frou frou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 μόνο η μνήμη ειναι η διαφορά? στη ταχύτητα ο 4 ειναι πιο γρήγορος? ισχυει οτι αν εχεις ντούαλ κανει λιγότερη κατανάλωση ρευματος και μπορεις να τρέξεις ταυτόχρονα 2 εφαρμογές?
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 το ρεύμα δεν πάει ανάλογα με του πυρήνα αλλα με την αρχιτεκτονική του cpu, οσο πιο μικρά είναι τα nm τόσο λιγότερο ρεύμα τραβάει και τόσο πιο λίγο ζεσταίνεται. κοίτα απο ότι είδα πιο πάνω εχει ddr ραμ, δεν λεει σε τετοιο συστιμα να βαλεις dual ,στα games δεν θα δεις διαφορα και οχι επιδι ειναι 400mhz πιο γρήγορος ο pentioum δεν σιμενει οτι ειναι καλύτερος, εχει ενα πυρινα
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 το ρευμα δεν παει ναλογα με του πηρινεα αλλα με την αρχιτεκτονικη του cpu, οσο πιο μηκρα ειναι τα nm τοσο λιγοτερο ρευμα τραβαει και τοσο πιο λιγο ζεστενεται.κοιτα απο οτι ειδα πιο πανω εχει ddr ραμ, δεν λεει σε τετοιο συστιμα να βαλεις dual ,στα games δεν θα δεις διαφορα και οχι επιδι ειναι 400mhz πιο γριγορος ο pentioum δεν σιμενει οτι ειναι καλητερος, εχει ενα πυρινα μάλλον έκανε λάθος το έψαξα είναι ddr2
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 α τοτε αλαζει, (ειχε γράψει ddr512 και υπέθεσα οτι ειναι ddr...) το ναι λεει να βαλεις dual
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 α τοτε αλαζει,(ειχε γράψει ddr512 και υπέθεσα οτι ειναι ddr...) το ναι λεει να βαλεις dual και εγώ στην αρχή είδα ddr λέω δεν αξίζει με τίποτα σε αυτό το σύστημα για αναβάθμιση..
frou frou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 η μνήμη που εχω ειναι 512 ddr-400x δεν νομίζω να παίρνει ddr2, από παιχνίδια παίζω τα παλιά κανα πακμαν κανενα bubble,για να παίξω κανενα πιο νέο θα έπαιρνα μπασκετ,ποδόσφαιρο,ραλλυ, δηλ το πισι το θελω πιο πολύ για ίντερνετ και για να το γεμισω τραγούδια και να βλέπω ταινίες,επισης για να χρησιμοποιω το office και το photoshop
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 κατεβασε απο εδω το cpuz και πες μας τα χαρακτηρίστηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.