kazak-hool Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ειναι καποιοι ανθρωποι που απο μικρη ηλικια φενεται οτι τους λειπει λιγο μυαλο , τους βλεπουμε στα σχολεια στις σχολες στις δουλειες μας . οποτε γιατι αναρωτιεται κανεις για τετοια ατομα , αφου ειναι ολοφανερο "ειναι βλακες και κανεις δεν θα τους αλλαξει"...
Arcanaloth Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο να ασχολείται κάποιος και να πορώνεται με το ποδόσφαιρο ΓΕΝΙΚΑ. Δεν μου κάνει περισσότερη εντύπωση κάποιος που θα πάει μέχρι το αεροδρόμιο με σκοπό να βρίσει κάποιον παίκτη από κάποιον που πηγαίνει απλά στο γήπεδο κάθε Κυριακή, φωνάζει, εκτονώνεται και θεωρεί ότι η ομάδα του είναι καλύτερη όλων των άλλων. Αντικειμενικότατα, όλες οι ελληνικές ομάδες είναι πάνω κάτω το ίδιο και γενικά το επίπεδο είναι χάλια, όπως φαίνεται όταν παίζει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ακόμα και με το τελευταίο καφενείο της Ευρώπης. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση να βλέπω έναν αρειανό να μαλώνει π.χ. με ένα παοκτσή ή έναν οπαδό του ολυμπιακού με έναν του παναθηναικού. Μια κερδίζει ο ένας, μια ο άλλος, και τελικά όλοι χάλια. Από που βγαίνει αυτή η πόρωση; Γιατί να υποστηρίξω τον μεν και όχι τον δε; Ποιος ο λόγος να βρίζω μάνες, σπίτια, να πλακώνομαι με τους αντίπαλους οπαδούς και να βαράω τατού το σήμα της ομάδας; Και ξαναλέω, δεν μιλάω απαραίτητα για τον φανατικό, άρρωστο οπαδό. Ακόμα και για έναν ήσυχο φίλαθλο, που δεν χάνει απλά ματς και κάθεται και πιάνει κουβέντα με τις ώρες για την ομάδα και προσπαθεί να πείσει τον άλλο ότι η ομάδα του είναι καλύτερη ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Αυτό μου είναι ακατανόητο. Τους άρρωστους, φανατικούς οπαδούς που τρέχουν από πίσω από την ομάδα, κάνουν ταξίδια με πούλμαν στο εξωτερικό και μιλάνε/ασχολούνται όλη μέρα με την ομάδα τους θεωρώ απλά καθυστερημένους, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και βρήκαν αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι σοβαρός, νοήμων άνθρωπος θα έκανε αυτά τα πράγματα.
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο να ασχολείται κάποιος και να πορώνεται με το ποδόσφαιρο ΓΕΝΙΚΑ. ... Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε ευχαριστήσει (π.χ. οποιαδήποτε χομπι ή να δεις μια ταινία ή έστω απλά ένα περίπατο) μπορείς να κατανοήσεις και γιατί σε κάποιους αρέσει το ποδόσφαιρο/μπασκετ/κλπ Ένας φίλαθλος (και ελάχιστα οπαδός) ΥΓ:Αν θες επιπλέον εξήγηση πες μου να σου πω παραδείγματα.
kazak-hool Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 μλν δεν εχεις παει με το πλοιο της αγαπης χαχα. βασικα οταν ειναι νεος κανεις του αρεσει να δειχνει μλν τον αντρισμο του να νιωθει αποδεκτος κλπ κλπ. ολα εχουν την φαση τους , που καποτε ομως ξεθωριαζει .αλλλλλα καποιοι παραμενουν παιδια για παντα
Arcanaloth Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε ευχαριστήσει (π.χ. οποιαδήποτε χομπι ή να δεις μια ταινία ή έστω απλά ένα περίπατο) μπορείς να κατανοήσεις και γιατί σε κάποιους αρέσει το ποδόσφαιρο/μπασκετ/κλπ Ένας φίλαθλος (και ελάχιστα οπαδός) ΥΓ:Αν θες επιπλέον εξήγηση πες μου να σου πω παραδείγματα. Το να χαλαρώνεις και να ευχαριστιέσαι με ένα χόμπυ, το καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ όμως βλέπω το ακριβώς αντίθετο να γίνεται κατά κανόνα όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Συνέχεια πίκρες τρώει κάποιος και μια στο τόσο χαίρεται, για μια ασήμαντη συνήθως νίκη. Η χαρά ποια ακριβώς είναι στο "τον χειμώνα ήρθατε και σας νικήσαμε 2-1 και το καλοκαίρι ήρθαμε και μας νικήσατε 1-0". Δεν είναι κάπως μάταιο; Να βλέπαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να 'λεγα πάει στο διάλο. Να 'χαμε καμιά σοβαρή ομάδα που γενικά νικάει και δίνει χαρές στους φιλάθλους της...άντε να το καταλάβω (που πάλι δύσκολα). Αλλά πως γίνεται να πορώνεται κάποιος, να συγχίζεται και να μαλώνει για το Άρης-Πάοκ π.χ; Χρόνια και χρόνια συζητήσεων, ξημεροβραδιάζονται στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις, πλακώνονται, σκοτώνονται...για ποιο πράγμα; Και οι δυο είναι μικρές ομάδες, ικανές να χάσουν ακόμα και από ομάδα 4ης εθνικής. Γιατί να πορωθώ; Να πω Παναθηναικό και Ολυμπιακό; Ξέρεις θα βγούνε Ευρώπη και θα φάνε 3 και 4 για την πλάκα. Και μια φορά τον χρόνο θα κοιμηθεί ο θεός και μπορεί να πάρουν και κανά φιλικό με τα χάπια. Να παίρνω δηλαδή 10 πίκρες και μια χαρά στο τόσο; Δεν δέχομαι ότι ένας οπαδός "χαλαρώνει και ευχαριστιέται" με αυτό του το "χόμπυ". Άλλοι είναι οι λόγοι που ωθούν κάποιον να είναι άρρωστος με αυτό το πράγμα. Η ανάγκη να ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων, η ανάγκη να πηγαίνει απλά να φωνάζει και να βρίζει και να βγάζει έτσι την ένταση της βδομάδας, πολλά θα μπορούσε να πει κανείς, πάντως κάποιον λόγο που να μην προέρχεται από ταπεινά και πρωτόγονα ένστικτα δεν βρίσκω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Και εσυ με το δε. Πιο πανω το εξηγουσα. Μιληστε λιγο Ελληνικα.-Αυτο που λες σημαινει: Και αυτο δε, μου φαινεται κακο. -Δηλαδη λες: Και αυτο μου φαινεται κακο. -Ενω προφανως θελεις να πεις: Και αυτο δεν μου φαινεται κακο. 7 γραμμες για να τονισεις οτι εχω κανει ενα γραμματικο λαθος -ενος γραμματος-, το οποιο εντωμεταξυ δεν ειναι λαθος. Και για να καταληξεις στην καλοπροαιρετη υποδειξη-προτροπη "μιληστε λιγο Ελληνικα" (αυτο να υποθεσω πως ηταν και το ζουμι με νοημα, ολου του ποστ). Α. Το Ν γραμματικα, δε μπαινει μπροστα απο το Μ. Ενημερωτικα, για οσους εχουν διαθεση να "μιλησουν Ελληνικα" αλλα για καποιους λογους, δεν τα εμαθαν ή δεν τους τα εμαθαν σωστα: http://www.rhodes.aegean.gr/sxedia/grafdaskalou/fila%20ergasias/grammarE/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BD.htm . Β. Συντακτικα τωρα, δεν υφισταται ο κινδυνος συγχυσης λογω του (φανταστικου μου) λαθους, οπως ισχυριζεσαι. Απτη στιγμη που δεν εχω βαλει κομμα μετα το "δε", ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι προκειται περι αρνητικου μοριου. Παρολα αυτα θα συμφωνησω απολυτα με την προτροπη σου "Μιληστε λιγο Ελληνικα".
@@sos@@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αλλα εχουμε δημοκρατια. φοβερή η διαπίστωσή σου, το "αλλά" κάνει την ζημιά... εμπορευματοποίηση της διασκέδασης ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 φοβερή η διαπίστωσή σου, το "αλλά" κάνει την ζημιά... εμπορευματοποίηση της διασκέδασης .... Δεν προκειται περι διαπιστωσης αυτη η 1 γραμμη που απομονωσες για να τρολαρεις με τα "αποφθευγματα" σου. Ανελυσα τις αποψεις μου σε 1 ποστ και κατεληξα στο οτι ειναι αδυνατον να εφαρμοστουν ΕΠΕΙΔΗ το πολιτευμα ΝΟΜΙΚΑ ειναι δημοκρατικο. H ψηφος της Κυρα Κατινας της αμορφωτης και χαζης που ασχολειται με το τακουνι που φορεσε η Μπεζαντακου' date=' δεν με ανησυχει, οσο με ανησυχει η ψηφος των μορφωμενων κοματοσκυλων, που ψηφιζουν με ΣΚΟΠΟ και ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ασχολουνται ολη μερα με πιο "αποδεκτα" θεματα, οπως πολιτικα/οικονομικα/επιστημονικα κλπ. Αλλα εχουμε δημοκρατια. Χαζοι, αμορφωτοι, μορφωμενοι, κομματοσκυλα κλπ εχουν δικαιωμα στη ψηφο, με την ιδια βαρυτητα. Και αυτο δε μου φαινεται κακο.[/quote']
@@sos@@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ανελυσα τις αποψεις μου σε 1 ποστ και κατεληξα στο οτι ειναι αδυνατον να εφαρμοστουν ΕΠΕΙΔΗ το πολιτευμα ΝΟΜΙΚΑ ειναι δημοκρατικο. H ψηφος της Κυρα Κατινας της αμορφωτης και χαζης που ασχολειται με το τακουνι που φορεσε η Μπεζαντακου, δεν με ανησυχει, οσο με ανησυχει η ψηφος των μορφωμενων κοματοσκυλων, που ψηφιζουν με ΣΚΟΠΟ και ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ασχολουνται ολη μερα με πιο "αποδεκτα" θεματα, οπως πολιτικα/οικονομικα/επιστημονικα κλπ. Αλλα εχουμε δημοκρατια. Χαζοι, αμορφωτοι, μορφωμενοι, κομματοσκυλα κλπ εχουν δικαιωμα στη ψηφο, με την ιδια βαρυτητα. Και αυτο δε μου φαινεται κακο. ο διαχωρισμός που κάνεις στην επιλογή του μικρότερου κακού αποκαλύπτεις στην ουσία πως σε σένα μόνο η δόλια ψήφος κάποιων μετράει και όχι οι αυταπάτες που παραμένουν ενεργές μέσα στην κοινωνία...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ο διαχωρισμός που κάνεις στην επιλογή του μικρότερου κακού αποκαλύπτεις στην ουσία πως σε σένα μόνο η δόλια ψήφος κάποιων μετράει και όχι οι αυταπάτες που παραμένουν ενεργές μέσα στην κοινωνία... Κοιτα επειδη πρωινιατικα το μονο που δεν εχω ορεξη ειναι να αρχισω να φιλοσοφω το δημοκρατικο πολιτευμα σε ακυρο τοπικ, ποσω δε μαλλον με καποιον που ασπαζεται καθ' ομολογιαν του ακραιες πολιτικες αποψεις -μεταξυ αυτων και τη βια-: Στο ποστ μου ΔΕΝ εκατσα να αναλυσω το δημοκρατικο συστημα και την εφαρμογη του στη χωρα μας και αν με αφηνει ικανοποιημενο η οχι, αλλα εμεινα on topic και ασχοληθηκα με το θεμα της συζητησης. Οτι ανεφερα τη λεξη δημοκρατια, αναφερομενος στο ζητημα που συζητουν εδω οι υπολοιποι: 1. Δε σημαινει οτι την ασπαζομαι στη σημερινη της μορφη οπως συμπεραινεις αυθαιρετα 2. Δε σημαινει οτι θα κατσω να αναλυσω το πολιτευμα αυτο σε ακυρο τοπικ 3. Δε σημαινει οτι ζω σε αυταπατες (αυτο θα μπορουσα να το πω για σενα με βαση τις αποψεις σου, που εχει τυχει να διαβασω κατα καιρους) 4. Και γενικα δε σημαινει τιποτα απο οσα λες επειδη εισαι ευαιρεθιστη οταν ακους η διαβαζεις αυτη τη λεξη.
@@sos@@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κοιτα επειδη πρωινιατικα το μονο που δεν εχω ορεξη ειναι να αρχισω να φιλοσοφω το δημοκρατικο πολιτευμα ειδικα δε με καποιον που ασπαζεται καθ' ομολογιαν του ακραιες πολιτικες αποψεις -μεταξυ αυτων και τη βια-: Στο ποστ μου ΔΕΝ εκατσα να αναλυσω το δημοκρατικο συστημα και την εφαρμογη του στη χωρα μας και αν με αφηνει ικανοποιημενο η οχι, αλλα εμεινα on topic και ασχοληθηκα με το θεμα της συζητησης. Οτι ανεφερα τη λεξη δημοκρατια, αναφερομενος στο ζητημα που συζητουν εδω οι υπολοιποι: 1. Δε σημαινει οτι την ασπαζομαι στη σημερινη της μορφη οπως συμπεραινεις αυθαιρετα 2. Δε σημαινει οτι θα κατσω να αναλυσω το πολιτευμα αυτο σε ακυρο τοπικ 3. Δε σημαινει οτι ζω σε αυταπατες (αυτο θα μπορουσα να το πω για σενα με βαση τις αποψεις σου, που εχει τυχει να διαβασω κατα καιρους) 4. Και γενικα δε σημαινει τιποτα απο οσα λες επειδη εισαι ευαιρεθιστη οταν ακους η διαβαζεις αυτη τη λεξη. για το 1, που είδες να συμπεραίνω πως το ασπάζεσαι; για το 2, δεν στο ζήτησα ,εσύ το ανέφερες... για το 3, :lol: έγραψα άλλα κατάλαβες άλλα για το 4, αφου δεν σημαίνει τότε γιατί απολογείσαι... ο ναρκισσισμός του γκολ ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 για το 1, που είδες να συμπεραίνω πως το ασπάζεσαι;για το 2, δεν στο ζήτησα ,εσύ το ανέφερες... για το 3, :lol: έγραψα άλλα κατάλαβες άλλα για το 4, αφου δεν σημαίνει τότε γιατί απολογείσαι... ο ναρκισσισμός του γκολ ... 1. ο διαχωρισμός που κάνεις στην επιλογή του μικρότερου κακού αποκαλύπτεις στην ουσία πως σε σένα μόνο η δόλια ψήφος κάποιων μετράει και όχι οι αυταπάτες που παραμένουν ενεργές μέσα στην κοινωνία... 2. Ξεκινησες επιχειρηματολογια, με βαση (υποθετικα) συμπερασματα για τις αποψεις μου. 3. οκ 4. Ξεκαθαριζω τη θεση μου απεναντι στα συμπερασματα που αυτοκλητα εβγαλες εσυ για εμενα. Το "ξεκαθαριζω" με το"απολογουμαι" δεν ειναι συνωνυμα.
@@sos@@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ... ο θρίαμβος της ποδοσφαιρική ομάδας κάποιου αποζημιώνει παροδικά για τις αποτυχίες της καθημερινής ζωής.Το συναίσθημα ευφορίας που παράγεται από έναν τέτοιο θρίαμβο βασίζεται στην φυγή από την πραγματικότητα.Αυτή η φυγή δεν εμποδίζει κανέναν από το να υποφέρει,απλώς βοηθά να εξορίζεται το γεγονός από την συνείδησή του για κάποιον χρόνο. gerhard vinnai "το ποδόσφαιρο σαν ιδεολογία" αυταπάτη ... midi
SCORPIO777 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ... ο θρίαμβος της ποδοσφαιρική ομάδας κάποιου αποζημιώνει παροδικά για τις αποτυχίες της καθημερινής ζωής.Το συναίσθημα ευφορίας που παράγεται από έναν τέτοιο θρίαμβο βασίζεται στην φυγή από την πραγματικότητα.Αυτή η φυγή δεν εμποδίζει κανέναν από το να υποφέρει,απλώς βοηθά να εξορίζεται το γεγονός από την συνείδησή του για κάποιον χρόνο. gerhard vinnai "το ποδόσφαιρο σαν ιδεολογία" αυταπάτη ... midi Ενω να πηγαινεις στα εξαρχεια να σπας την περιουσια του κοσμακη και να τρυπιεσαι σημαινει οτι αυτα τα ατομα δεν εχουν αποτυχιες.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Twilight's like football. They run around for 2 hours, nobody scores, and its billion fans insist you just don't understand. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.