Vasilis 07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Λοιπόν ο 1 ΤΒ WD Black είναι 1 partition μόνο. Ο 2 ΤΒ WD Green είναι χωρισμένος σε 2 partitions του 1 ΤΒ.Χρειάζομαι να δημιουργήσω ένα νέο partition 250-320GB για προσωρινή αποθήκη (λόγο και SSD). 1) Να το κάνω από τον Black που είναι πιό γρήγορος ? 2)Αν το κάνω από τον Green έχει σημασία ποιό partition θα επιλέξω ?
esertas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εγώ θα πρότεινα να κάνεις ένα φάκελο και να τα βάλεις όλα όσα θες εκεί. Άμα κάνεις partition μπορεί τώρα να γίνει αλλά θα έχεις τον φόβο μην χάσεις τα πάντα στον σκληρό και όταν θα θέλεις να το διαγράψεις κάποια στιγμή θα πεθάνεις από την αγωνία. Κι αν δεν σου κάτσει; και όλα αυτά.
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εγώ θα πρότεινα να κάνεις ένα φάκελο και να τα βάλεις όλα όσα θες εκεί. Άμα κάνεις partition μπορεί τώρα να γίνει αλλά θα έχεις τον φόβο μην χάσεις τα πάντα στον σκληρό και όταν θα θέλεις να το διαγράψεις κάποια στιγμή θα πεθάνεις από την αγωνία. Κι αν δεν σου κάτσει; και όλα αυτά. Τί εννοείς να τα χάσω ? Εννοείται πώς το partition πρίν το κάνω delete και μετά το ξαναχωρίσω θα είναι άδειο.
esertas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά όταν το ξαναενώσεις με το άλλο, το άλλο δεν θα είναι άδειο.
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά όταν το ξαναενώσεις με το άλλο, το άλλο δεν θα είναι άδειο. Δεν νομίζω να το ξαναενώσω.Εκτός και αν αργότερα αυξήσω τα ΤΒ Επί του θέματος τώρα δεν βλέπω και πολλές απόψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.