liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κι όμως, όταν πριν κάποια χρόνια έφερε ένα alienware το Πλαίσιο και το πούλησε ως Turbox, οι περισσότεροι από εσάς πάω στοίχημα ότι το σνομπάρατε. "Πφφφφ, turbox, σιγά μην πάρω turbox". Από ένα τέτοιο σας γράφω τώρα. Το ότι ήταν alienware και το βάπτισαν turbo-x πώς το συμπέρανες;
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το ότι ήταν alienware και το βάπτισαν turbo-x πώς το συμπέρανες; Arima' date=' το έχω 5 χρόνια, να σου δείξω φωτός από Δευτέρα να μου βρεις ποιο μοντέλο είναι αφού φαίνεται να ξέρεις. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ιδέα δεν έχω, το συμπέρασμα ρωτάω απλά πως το έβγαλες.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Περιμένανε να έρθει το ΔΝΤ πρώτα για να τα φέρουν? Πολύ έξυπνο.
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ιδέα δεν έχω' date=' το συμπέρασμα ρωτάω απλά πως το έβγαλες. [/quote'] Γιατί ήξερα το μηχάνημα. Έτυχε τότε να το φέρει το πλαίσιο και το χτύπησα. Η alienware δεν κατασκευάζει, βαφή και software μόνο βάζει.
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Τα laptops της alienware ήταν (δε ξερω τι ισχύει τώρα) κατασκευασμένα από arima, clevo κλπ. Οκ, έκανε και συναρμολόγηση, όπως και το πλαίσιο. Και το πλαίσιο computer hardware company είναι, με αυτή τη λογική. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2010 από kirileman
phaethon77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 υπηρχει και μεσω αγγλια η παραγγελια για να μην φαει εκτελωνισμο... τα alienware ειναι overclocked με εγγυηση... το μουλτιραμα δεινει το laptop που στην ουσια το εχουν σταματησει(δεν βλεπω στην λιστα τον 720qm Αν δεις στο λινκ που ποσταρες λεει ξεκιναει απο 1.1190 Δηλαδη?Για πες τον τροπο&απο που?Ενδιαφερομαι για το x51.
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δηλαδη?Για πες τον τροπο&απο που?Ενδιαφερομαι για το x51. Μετα απο δυο σχεδον χρονια περιμενεις απαντηση? Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα