Προς το περιεχόμενο

5770 crossfire

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!

Εχθές ένας φίλος μου έφερε σπίτι το METRO 2033. Το μηχάνημά μου είναι αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου και σε πολλές σκηνές που γίνεται "χαμός" το παιχνίδι κολλάει..... Άμα έβαζα άλλη μία 5770 δεν έβλεπα διαφορά ή τσάμπα λεφτά; Μήπως θα ήταν καλύτερα να πούλαγα αυτή που έχω (αν κ την πήρα πριν λίγους μήνες) και να πάρω μια καλύτερη.......;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Αμα βρεις μια Used 5770 να κανεις crossfire.....

5770 Crossfire > 5870 (Στα παιχνιδια που λειτουργει καλα το crossfire)

Παντως να ξερεις οτι το Metro 2033 ειναι απο τα πιο κακογραμμενα παιχνιδια και δεν τρεχει σε κανενα συστημα ''τελεια''

Δημοσ.

Όχι ρε παίδες, είπαμε!! :-) Απλά θα βγουν κι άλλα όπως crysis 2 κτλ. Αξίζει λέτε ή μπα.... Παιχνίδια μία στο τόσο παίζω κ παίζω μόνο τέτοιου είδους.

Δημοσ.

Το Crysis 2 θα βγει τελος 2011......Για ενα παιχνιδι παντως και γω λεω πως δεν αξιζει.

Αν παλι νιωθεις αβολα και με αλλα παιχνιδια τοτε προχωρα σε αλλη μια 5770

Μεταχειρισμενη ομως δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καινουργια

Δημοσ.
Αμα βρεις μια Used 5770 να κανεις crossfire.....

5770 Crossfire > 5870 (Στα παιχνιδια που λειτουργει καλα το crossfire)

Παντως να ξερεις οτι το Metro 2033 ειναι απο τα πιο κακογραμμενα παιχνιδια και δεν τρεχει σε κανενα συστημα ''τελεια''

+1000

Πολύ καλό value το cf με 5770 (αρκεί να έχεις και την ανάλογη μητρική που υποστηρίζει 2 χ16 pcie), αφού όπως σωστά λέει και ο Psycho έχεις επιδόσεις κοντά σε αυτές της 5870 με αρκετά λιγότερα χρήματα, σε αρκετούς τίτλους παιχνιδιών που υποστηρίζουν καλό scaling. Βέβαια για το metro 2033 ούτε λόγος αφού δεν δουλεύει σωστά σε κανένα σύστημα με οποιαδήποτε κάρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...