Προς το περιεχόμενο

Εφυγε το troktiko ηρθε το sarotiko

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το sarotiko υπάρχει πολύ πριν την δολοφονία του Γκιόλια και έχει δηλώσει πολλές φορές οτι δεν είχε/έχει σχέση με το troktiko.

Το νέο blog που υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο οτι είναι, είναι το tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δημοσ.

Προτιμω το sarotiko,αν και παντου εχει showbiz (σε ολα δηλαδη τα blog που ξερω)Οσο πιο πολυ προσπαθω νατο αποφυγω τοσο πιο πολυ μου ερχονται μπροστα μου και με εκνευριζει.

Δημοσ.
Το sarotiko υπάρχει πολύ πριν την δολοφονία του Γκιόλια και έχει δηλώσει πολλές φορές οτι δεν είχε/έχει σχέση με το troktiko.

Το νέο blog που υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο οτι είναι, είναι το tro-ma-ktiko.blogspot.com

Όχι αγαπητέ κάνεις μεγάλο λάθος...Βγήκαν την πρώτη μέρα και είπαν ότι "είμαστε η συνέχεια του Τρωκτικού"... και ο κόσμος σαν χαζός τσίμπησε... Αλλά φυσικά δεν εννοούσαν ότι είναι άτομα από το Τρωκτικό, αλλά ότι ουσιαστικά, κάνουν το ίδιο "έργο" με το Τρωκτικό...Μετά από πολλά βρισίδια, ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους ΤΡΩΚΤΙΚΟΥΣ...

Για αυτό παιδιά μην τσιμπάτε!Τυχάρπαστοι είναι που ήθελαν ευκαιρία για γρήγορη φήμη ...πατώντας πάνω σε πτώματα...κυριολεκτικά....:rolleyes:

Δημοσ.

μετα το τροκτικο το ιδιο στυλ εχουν το

sarotiko,tro-ma-ktiko(σκετο χωρις παυλες ειναι πιασμενο?) και το fimotro που ναι στα τοπ100 στο alexa.com.

το tromaktiko χωθηκε με την μια με διαφημισεις-εικονες και αναρτηση προσφορων σε οτι του στελνουν...

να υποθεσω οτι το τροκτικο ζηταγε ανταλαγματα για free διαφημιση?

Δημοσ.

Το τρο-μα-κτικο βλακεις λει σορρυ κιολας... στην αρχη το παιξε και καλα συνεχεια του τροκτικου και οτι συντελεστες του τροκτικου γραφουν εκει για να μαζεψουν κοσμο πραγμα το οποιο καταφεραν!Αλλα γενικα η θεματολογια του δε μου αρεσει...

Το σαροτικο δε το ηξερα αλλα ερειξα μια ματια και μου κεντριζει περισσοτερο το ενδιαφερον για να το παρακολουθω!

Δημοσ.

Καμία σχέση το tro-ma-ktiko με το troktiko.. φαίνεται ότι αυτοί που το τρέχουν δεν έχουν κανένα μέσο πληροφόρησης απο χιλιόμετρα. πρέπει να είναι τπτ πιτσιρικάδες.

Δημοσ.

Η κόπια της κόπιας ώ κόπια. Τα blog δημιουργήθηκαν για να εκφράζουν νέες ιδέες και όλοι αυτοί το μόνο που κάνουν είναι μια φτηνή αναπαραγωγή κατινίστικων ειδήσεων.

Είναι πράγματι tromaktikoi..έχω σκιαχτεί. Πόσο χαμηλά μπορούν να πέφτουν οι άνθρωποι για μερικά κλικ και για κάποια ίσως φράγκα που μπορεί να βγάζουν. Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα. Ουστ καραγκιόζηδες..

Δημοσ.
Αποκαλύπτουμε τη μεγάλη σκευωρία και το ποιοι κρύβονται πίσω από το μαϊμουδομπλόγκ.

Πατάς στο link να δεις ποιοί κρύβονται, και βέβαια παραμένουν κρυμένοι..

Σκουλήκια, τυμβωρύχοι, υπόκοσμος και πρώην ποινικοί βρωμίζουν την μπλογκόσφαιρα.(Ο Τάσος Δούσης απαντά σκληρά για το ποιοι κρύβονται πίσω από την αλητεία, τη τυμβωρυχία και το μαϊμουδομπλόγκ που έστησαν μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια).

Ομοίως με το παραπάνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...