Προς το περιεχόμενο

bios update

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Στο pc1 της υπογραφής μου για να δουλέψει πρέπει να κάνω bios update.

Εχω το σωστό bios σε usb.Μπένω στο q-flash και δεν ξέρω τι να κάνω.Μου

γράφει πάνω-πάνω κάτι error.Μετά clear cmos και πάλι απο τνν αρχή.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπαίνεις στο q-flash, επιλέγεις update bios from drive, μετά το drive που έχεις το bios και τέλος το bios που έχεις κατεβάσει.

Έχεις το σωστό bios ; Τι error σου βγάζει ;

Δημοσ.
Μπένω στο q-flash και δεν ξέρω τι να κάνω.Μου

γράφει πάνω-πάνω κάτι error.

adam πρόσεχε τι κάνεις γιατί μπορεί να «πεθάνεις« τη μητρική σου. Διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες και τα error σε τέτοια προγράμματα είναι πολυ σημαντικά.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και update μέσω windows με το @bios.

Διάβασε με προσοχή τις οδηγίες.

Δεν προτείνεται ως ο ασφαλέστερος τρόπος, ειδικά αν δεν είναι 100% stable το λειτουργικό, πάντως εγώ (λόγω βαρεμάρας) το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε gigabyte.

:shifty: Κατά την διάρκεια του update μπορεί να freeze-άρει το pc για αρκετά δευτερόλεπτα, μη τρομάξεις και κάνεις restart, περίμενε και θα επανέλθει μόνο του.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να μην ανοιγω νεο θεμα θελω να ρωτησω κατι. Θελω να κανω update τα bios μου επειδη βλεπω υπαρχει νεα εκδοση. Αυτο μπορει να ξεκλειδωσει τα auto στα voltages? Γιατι δεν μπορω να τα πειραξω για o/c καθως ειναι κλειδωμενα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Εκεί που είδες ότι υπάρχει νέα έκδοση πρέπει να έχει και πληροφορίες που θα σου λένε τι φτιάξανε και τι προσθέσανε.

Δημοσ.

Πχ απο 2.20 που ειμαι μεχρι το 2.Α που ειναι διαθεσιμο για την μητρικη μου, αναβαθμιζονται και 2.3 2.4 2.5 και παει λεγοντας μεχρι το 2.Α?

Δημοσ.

Ναι,πάντα όταν μιλάμε για bios μιλάμε για συνολική αναβάθμιση,το τελευταίο αρχείο περιλαμβάνει και όλα τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Η ταπεινή μου γνώμη:

Aν δεν έχει κανένα πρόβλημα ο υπολογιστής μην κάνεις BIOS update.

Μόνο αν τώρα τελευταία παρουσίασε κάνα "περίεργο" πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...