Προς το περιεχόμενο

Ποιό από αυτά τα τρία;;

miltostammy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποιο να αγοράσει ο αδερφός μου;;

Υποψήφια:

1ο)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447301&catid=010200

2ο)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445620&catid=010200

3ο)

http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=32410&ref=bestprice

η τιμή του στο πλαίσιο είναι 849 ευρώ.

Εγώ κλείνω στον Acer.

Φυσικά όμως μετράω τις απόψεις σας και περιμένω την βοήθειά σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όχι Acer έχουν αναφερθέι πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη εταιρία στα latops.Απο αυτα τα 3 και εγώ θα έλεγα να πάρει το Dell

Δημοσ.

Μια που αναφερεστε συνεχεια για την Dell: Το 2007 ειχα παρει ενα 17 αρι clevo με την 7950GTXGO 512DDR3 πανω. Εβγαλε τοτε και η αγαπημενη σας εταιρεια ενα αντιστοιχο. Εριξε τα clock της καρτας γραφικων λογω προβληματων υπερθερμανσης αλλα παλι υπηρχαν πολλες γκρινιες σε forums γιατι το μηχανακι εκαιγε. Αντιθετως το παρεξηγημενο στην Ελλαδα Clevo (σασι που φερνει το πλαισιο και το διαθετει ως Turbo -X Dominus) ηταν μια χαρα. Το εχω πουλησει το μηχανακι αλλα ακομη δουλευει τελεια χωρις κανενα απολυτως προβλημα απο τι μου λεει ο ιδιοκτητης του. Αυτα για την ιστορια ενα ενδεικτικο παραδειγμα. Με εκνευριζει οταν στον βωμο της "ποιοτητας" βαζουν οτι μαλακια υποσυστημα γουσταρουν (συνηθως μαπες καρτες γραφικων). Και το αστειο ειναι οτι αν ανατρεξετε σε διαφορα forums θα δειτε: προβλημα με Dell - προβλημα με Toshiba πολλες αναφορες. Αυτην την στιγμη ειμαι κατοχος αυτου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906345 με 599€. Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω 15αρι "επωνυμο" μεχρι τωρα ολα καλα. Τουλαχιστον δεν εδωσα 700€ για να παρω μια ati 4570 και να παιζω mame - οταν θελω κανενα game.

ΥΓ. Εγω σου προτεινω τον Acer. Σε διαφορα forums εχουν ακουστει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη σειρα - ασε που εχει πανω και την Ati 5650 καμια σχεση με τα σκουπιδια - καρτες των αλλων.

Δημοσ.
Μια που αναφερεστε συνεχεια για την Dell: Το 2007 ειχα παρει ενα 17 αρι clevo με την 7950GTXGO 512DDR3 πανω. Εβγαλε τοτε και η αγαπημενη σας εταιρεια ενα αντιστοιχο. Εριξε τα clock της καρτας γραφικων λογω προβληματων υπερθερμανσης αλλα παλι υπηρχαν πολλες γκρινιες σε forums γιατι το μηχανακι εκαιγε. Αντιθετως το παρεξηγημενο στην Ελλαδα Clevo (σασι που φερνει το πλαισιο και το διαθετει ως Turbo -X Dominus) ηταν μια χαρα. Το εχω πουλησει το μηχανακι αλλα ακομη δουλευει τελεια χωρις κανενα απολυτως προβλημα απο τι μου λεει ο ιδιοκτητης του. Αυτα για την ιστορια ενα ενδεικτικο παραδειγμα. Με εκνευριζει οταν στον βωμο της "ποιοτητας" βαζουν οτι μαλακια υποσυστημα γουσταρουν (συνηθως μαπες καρτες γραφικων). Και το αστειο ειναι οτι αν ανατρεξετε σε διαφορα forums θα δειτε: προβλημα με Dell - προβλημα με Toshiba πολλες αναφορες. Αυτην την στιγμη ειμαι κατοχος αυτου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906345 με 599€. Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω 15αρι "επωνυμο" μεχρι τωρα ολα καλα. Τουλαχιστον δεν εδωσα 700€ για να παρω μια ati 4570 και να παιζω mame - οταν θελω κανενα game.

ΥΓ. Εγω σου προτεινω τον Acer. Σε διαφορα forums εχουν ακουστει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη σειρα - ασε που εχει πανω και την Ati 5650 καμια σχεση με τα σκουπιδια - καρτες των αλλων.

Συζητούσα με έναν ξάδερφο από Καναδά που έχει μικρή σχέση με τον τομέα της πληροφορικής. Είχε δει το vaio μου και πιάσαμε κουβέντα περί notebook, εταιριών εκεί, επίπεδο εξυπηρέτησης κτλ.. Κάναμε συγκρίσεις. Ο ξάδερφος λοιπόν έχει ένα dell από το 2001. Και του κάνω τη λογική ερώτηση...

"όταν σου χαλάσει το πηγαίνεις απ'ευθείας αντιπροσωπεία ή σε μεταπωλητή?"

Και μου δίνει την αφοπλιστική απάντηση...

"γιατί να χαλάσει?"

Δημοσ.
Συζητούσα με έναν ξάδερφο από Καναδά που έχει μικρή σχέση με τον τομέα της πληροφορικής. Είχε δει το vaio μου και πιάσαμε κουβέντα περί notebook, εταιριών εκεί, επίπεδο εξυπηρέτησης κτλ.. Κάναμε συγκρίσεις. Ο ξάδερφος λοιπόν έχει ένα dell από το 2001. Και του κάνω τη λογική ερώτηση...

"γιατί να χαλάσει?"

Δεν χρειαζεται να απαντησω......τα ειπες μονος σου.....

Δημοσ.

"γιατί να χαλάσει?"

τα παλιά laptop κατασκευάζονταν με ποιοτικά υλικά και για αυτό κραταν και τόσο πολύ εγώ έχω ένα hp από το 2001 και δεν έχει πάθει απόλυτος τίποτα

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να απαντησω......τα ειπες μονος σου.....

Ξέρεις, συνήθως όσοι έχουν μικρή σχέση χαλάνε τα μηχανήματά τους, ή έστω, νομίζουν ότι τους χαλάνε.. Άρα, ναι, το είπα μόνος μου αλλά δεν το κατάλαβες. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση..

Δημοσ.
Ξέρεις, συνήθως όσοι έχουν μικρή σχέση χαλάνε τα μηχανήματά τους, ή έστω, νομίζουν ότι τους χαλάνε.. Άρα, ναι, το είπα μόνος μου αλλά δεν το κατάλαβες. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση..

Αυτο που λες δεν αποτελει πανακεια.....τελος παντων σταματω και εγω εδω.....ειναι ομως πολυ κριμα πραγματικα να δωσει καποιος ενα σεβαστο ποσο και αν θελησει να παιξει και κατι να διαπιστωσει οτι δεν......

Δημοσ.

Λοιπόν ο μικρός φεύγει για σπουδές Σεπτέμβρη Αγγλία οπότε τον θέλει για λίγο απο όλα δεν περιμένει βέβαια να παίζει παιχνίδια όπως σε ένα σταθερό.

Παιδιά βλέπω όλοι λέτε για τον Dell απλά παρατηρώ όμως

1) δεν μπορεί να κάνει επέκταση μνήμης και

2ο) έχει 512 κάρτα γραφικών.

Επίσης φοβερός ο toshiba l505 πο υπροτείνει ο φίλος αλλά 1050ευρώ η προσφορά από multirama οπότε ξεφεύγει από το budget του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...