Προς το περιεχόμενο

Jdownloader σε Win7 64bit

chr_far

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του Jdowloader σε Windows 7 - χ64. Το πρόβλημα βασικά παρουσιάζεται κατά την εγκατάσταση του Java και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση του προγράμματος. Έχεις κάποιος να δώσει λύση σε αυτό;

Δημοσ.
Κατεβαζεις το JAVA και το περνάς μετά κατεβαζεις το Jdownloader και το περνάς,τη δεν σου επιτρέπει να κάνεις;

Δυστυχώς όχι... το java είτε το κατεβάζω και το περνάω μόνο του, είτε με το Jdowloader δεν το εγκαθιστά. Έψαξα και βρήκα έκδοση του Java για 64bit και την εγκατέστησα κανονικά, αλλά το Jdowloader δεν την αναγνωρίζει, θέλει την 32bit έκδοση...

Δημοσ.

Γιατί εγώ σε έστειλα σε σελίδα με 64bit java;Τα Java είναι 32bit δυστυχώς και είναι αυτά της σελίδας που σου έδειξα που πρέπει να περάσεις για το jdownloader και εγώ τα win7 64bit έχω και έτσι δουλεύει.

Δημοσ.

Αυτή η έκδοση (32bit Java) που βγάζει πρόβλημα και δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Πάντως έχω εγκαταστήσει σε δύο υπολογιστές φίλων με Windows 7 64bit το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στο δικό μου μηχάνημα. Το έχω ψάξει και σε ξένα site και έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά...

Δημοσ.

Τι μήνυμα σου εμφανίζει; Δοκίμασες και με τις 2 εκδόσεις; online και offline;

To θέμα θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Software section...

Δημοσ.
Τι μήνυμα σου εμφανίζει; Δοκίμασες και με τις 2 εκδόσεις; online και offline;[/i]

Φίλε έψαξα και βρήκα την offline έκδοση του Java και δούλεψε κανονικά... και το JDownloader εγκαταστάθηκε επιτυχώς.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...