Προς το περιεχόμενο

Πως να κάνω δίκτυο?

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σταθερό έχει ασύρματη κάρτα; έχει Ethernet κάρτα; θέλεις απλώς να βλέπουν κοινούς φακέλους;

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.
Το σταθερό έχει ασύρματη κάρτα; έχει Ethernet κάρτα; θέλεις απλώς να βλέπουν κοινούς φακέλους;

το σταθερό συνδέεται με το ρουτερ με καλώδιο, αλλά έχω και εξωτερική ασύρματη που μπορώ να τη συνδεσω.

θέλω να βλέπω καποιους φακελους που θα ορίζω εγώ.

Δημοσ.

Βρες ενα ασυρματο adsl router απο καποιον φιλο σου, ενεργοποιησε τον dhcp, κλειδωσε το wifi, συνδεσε το παλιο pc ενσυρματα και το laptop ασυρματα και εισαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητη η adsl γραμμη για να δουλεψει το δικτυο.

Δημοσ.
Βρες ενα ασυρματο adsl router απο καποιον φιλο σου, ενεργοποιησε τον dhcp, κλειδωσε το wifi, συνδεσε το παλιο pc ενσυρματα και το laptop ασυρματα και εισαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητη η adsl γραμμη για να δουλεψει το δικτυο.

ετσι τα εχω συνδεδεμένα.

Θα ήμουν ευγνωμων αν μπορούσε κάποιος να δώσει μία-μια τις κινήσεις που πρέπει να κάνω στο λαπτοπ και στο σταθερό ώστε να ορίσω κάποιους κοινούς φακέλους και κοινό εκτυπωτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
εδω εισαι και αν εχεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε

το εφάρμοσα αλλά για να συνδεθώ απο τα xp στα 7-αρια μου ζητάει ονομα χρήστη και κωδικο πρόσβασης ενώ απο τα 7-αρια προς xp δεν ξέρω πως να βρω τις θέσεις δικτύου.

Δημοσ.

Στα 7αριά στις ρυθμίσεις των κοινόχρηστων φακέλων μπορείς να απενεργοποιησεις την επιλογή κωδικού. Στα xp έχεις κοινόχρηστους φακέλους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...