kinezos69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εχω λάπτοπ με 7-αρια και παλιό σταθερό pc με xp. Πως μπορώ εύκολα να τους κάνω δίκτυο?
damastes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Το σταθερό έχει ασύρματη κάρτα; έχει Ethernet κάρτα; θέλεις απλώς να βλέπουν κοινούς φακέλους; sent from my HTC Magic using tapatalk
kinezos69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Το σταθερό έχει ασύρματη κάρτα; έχει Ethernet κάρτα; θέλεις απλώς να βλέπουν κοινούς φακέλους; sent from my HTC Magic using tapatalk το σταθερό συνδέεται με το ρουτερ με καλώδιο, αλλά έχω και εξωτερική ασύρματη που μπορώ να τη συνδεσω. θέλω να βλέπω καποιους φακελους που θα ορίζω εγώ.
ca6mio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Βρες ενα ασυρματο adsl router απο καποιον φιλο σου, ενεργοποιησε τον dhcp, κλειδωσε το wifi, συνδεσε το παλιο pc ενσυρματα και το laptop ασυρματα και εισαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητη η adsl γραμμη για να δουλεψει το δικτυο.
kinezos69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Βρες ενα ασυρματο adsl router απο καποιον φιλο σου, ενεργοποιησε τον dhcp, κλειδωσε το wifi, συνδεσε το παλιο pc ενσυρματα και το laptop ασυρματα και εισαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητη η adsl γραμμη για να δουλεψει το δικτυο. ετσι τα εχω συνδεδεμένα. Θα ήμουν ευγνωμων αν μπορούσε κάποιος να δώσει μία-μια τις κινήσεις που πρέπει να κάνω στο λαπτοπ και στο σταθερό ώστε να ορίσω κάποιους κοινούς φακέλους και κοινό εκτυπωτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 εδω εισαι και αν εχεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε
kinezos69 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 εδω εισαι και αν εχεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε το εφάρμοσα αλλά για να συνδεθώ απο τα xp στα 7-αρια μου ζητάει ονομα χρήστη και κωδικο πρόσβασης ενώ απο τα 7-αρια προς xp δεν ξέρω πως να βρω τις θέσεις δικτύου.
damastes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Στα 7αριά στις ρυθμίσεις των κοινόχρηστων φακέλων μπορείς να απενεργοποιησεις την επιλογή κωδικού. Στα xp έχεις κοινόχρηστους φακέλους; sent from my HTC Magic using tapatalk
kinezos69 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 οκ παιδιά τα ρύθμισα όλα... σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.