Προς το περιεχόμενο

BIOS ASUS 1101HA version 0204

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello

έχω ένα πρόβλημα με το 1101ha. έχω την έκδοση bios 0204 και δεν υπάρχουν updates για αυτό.(είναι δηλαδή το 1101ha_g) αν έχει κάποιος το 1101ha με την έκδοση 0204 μπορεί να κάνει ένα backup μέσω updatetool και να κάνει upload κάπου στο ίντερνετ? τα έχω πάρει....

Δημοσ.

Νομίζω πως έχω την έκδοση οπου ζητάς,οταν πάω σπίτι θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ.

Θέλεις να μας πείς όμως ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σου ?

Δημοσ.

τελικά πέρασα την έκδοση asus 1101hagg 0208.... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...αφού έχω το 1101ha πως κατάφερα και πέρασα την έκδοση 1101hagg?? κάτι θα πέζει με την ελληνική έκδοση του φορητού μάλλον

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

και εγώ την ίδια απορία έχω....

εδώ και καμιά εβδομάδα προσπαθώ να κάνω BIOS update για να μπορώ να έχω 32% SHE Overcklock αλά τίποτα! :blink:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω και εγώ το 1101ΗΑ, τουλάχιστον έτσι λέει το αυτοκολλητάκι που έχει από κάτω κολλημένο, και είχα το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Το μόνο ΒΙΟS που κατάφερα να περάσω είναι το 0208 αλλά για το HAGG. Τώρα που έβαλα και win 7 είδα στα properties του υπολογιστή ότι board type λέει 1101HAGG...

δεν ξέρω ακριβως τι παίζει..

Δημοσ.

επειδη το χα το συγκεκριμενο overclock παιζει με ορισμενη μαρκα 2gb μνημης με τις αλλες αρνειται πεισματικα ,οσο αφορα την εκδοση ειναι αλλη αυτη που λενε τα tools για αυτο αρνειται τα update..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...