Προς το περιεχόμενο

το ιδιο crt στο ενα μηχανημα παιζει κανονικα και στο αλλο βγαζει @@@ !

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιδιο crt στο ενα μηχανημα παιζει κανονικα και στο αλλο βγαζει @@@ !

εχω τσεκαρει απο τις γλωσσες και ειναι στα ελληνικα.

τι μπορει να φταιει ?

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει προβλημα γραμματοσειρας.

αν στο pc που εχεις προβλημα δοκιμαζεις με media player classic, τοτε πηγαινε στα options/subtitles/default style και επελεξε greek 161 ή ansi.

δοκιμασε και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.
Πες μας και τι γλώσσα είναι τα windows στο μηχάνημα με τα @@@

ελληνικα ! αυτο ειναι το περιεργο.

εχω την αισθηση οτι το προβλημα ειναι μια ρυθμηση που δεν θυμαμε που ακριβος ειναι.

οταν πας να εγκαταστησεις να προγραμμα σε ελληνικη γλωσσα (το προγραμμα) και το setup einai me @@@, που πας για να το φτειαξεις ?

εαν θυμαμε καλα πας απο command line...

Δημοσ.

εγραψες στο πρωτο post crt και εγω καταλαβα srt υποτιτλους. επισης το τελευταιο σου post δεν βοηθαει και πολυ.

ας τα παρουμε απο την αρχη.

το προβλημα σου ειναι οτι στα windows δεν μπορεις να δεις ελληνικη γραμματοσειρα πότε και που ;

Δημοσ.
εγραψες στο πρωτο post crt και εγω καταλαβα srt υποτιτλους. επισης το τελευταιο σου post δεν βοηθαει και πολυ.

ας τα παρουμε απο την αρχη.

το προβλημα σου ειναι οτι στα windows δεν μπορεις να δεις ελληνικη γραμματοσειρα πότε και που ;

το srt που διαβασες ειναι σωστο, εγω εκανα λαθος.

το προβλημα ειναι οτι εχω μια ταινια με καποιους υποτιτλους. στο ενα pc παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι, σε αλλο pc με XP το ιδιο αρχειο με τους υποτιτλους δεν παιζει σωστα...

Δημοσ.
το srt που διαβασες ειναι σωστο, εγω εκανα λαθος.

το προβλημα ειναι οτι εχω μια ταινια με καποιους υποτιτλους. στο ενα pc παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι, σε αλλο pc με XP το ιδιο αρχειο με τους υποτιτλους δεν παιζει σωστα...

ωραια...

ποιον player χρησιμοποιεις στο pc που δειχνει@@@ ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...