Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows 7 ULTIMATE 64 bit gr

gkpapad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο υπολογιστης στα καλα καθουμενα κανει restart μονος του απο σημερα το πρωι καθε

περιπου 1.5 με 2 ωρες,Ξερει κανεις γιατι;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μας δινεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες?Πχ ο υπολογιστης αποτελειται απο...?

Εκανες κατι εγκατασταση/απεγκατασταση απο το πρωι?Απο θερμοκρασιες πως πας?Tα restart προκυπτουν οταν κανεις κατι συγκεκριμενο ή τα κανει ακομα και οταν ειναι idle?

Δημοσ.

φιλε Gi0 περασα χτες καποιες μικροεφαρμογες , τιποτα αλλο.Ειχα παλι το ιδιο προβλημα και ξαναμπηκα

τωρα.Ειμαι μονο στο νετ με μοζιλλα.Τιποτα αλλο δεν κανω.

• Moderators
Δημοσ.
φιλε Gi0 περασα χτες καποιες μικροεφαρμογες , τιποτα αλλο.Ειχα παλι το ιδιο προβλημα και ξαναμπηκα

τωρα.Ειμαι μονο στο νετ με μοζιλλα.Τιποτα αλλο δεν κανω.

Απο θερμοκρασιες και hardware πως πας?Κανε τον κοπο να γραψεις και τα specs του pc.

• Moderators
Δημοσ.
που θα βρω τα specs του pc;

Τα παραθυρα ειναι γνησια.

Κατεβασε ειτε το siw ειτε το everest.Να υποθεσω πως οι γνωσεις σου σχετικα με pc ειναι περιορισμενες?(no offence intended,για να ξερουμε πως θα σε αντιμετωπισουμε απο αποψη ορολογιας)

Επισης κατεβασε το core temp για να μας πεις τι θερμοκρασιες εχει ο επεξεργαστης σου(το everest περιεχει και τετοια λειτουργια)

Δημοσ.

θελω να πιστευω οι γνωσεις μου ειναι ικανοποιητικες.Τρεχω στην επιφανεια εργασιας τωρα το cpu και το

core temp.Πως με το πληκτρολογιο μπορω να παρω εικονα και να την ανεβασω;

post-16459-129063110461_thumb.png

Δημοσ.

Εφόσον δεν έκανε update και γενικότερα δεν πείραξε τους driver είναι λίγο παράξενο να του δημιούργησαν πρόβλημα ξαφνικά....

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τις μικρο-εφαρμογές, ένα σκαν με ενημερωμένο antivairus ποτέ δεν βλάπτει, δες αν σου κάνει τα ίδια σε safe mode και τέλος ίσως σου λύσει το πρόβλημα ένα system restore..

Δημοσ.
είναι λίγο παράξενο να του δημιούργησαν πρόβλημα ξαφνικά....

Μπα.. μη το λές..

Gkpapad.. δεν είναι κακό να λες ποιές (αντικειμενικά) είναι οι γνώσεις σου γιατι θα ναι πολύ πιο εύκολο να βοηθηθείς.

Αλλίως θα πω σε κάποιον που ξέρει να κάνει reinstall ενα driver ή να παεί να πειράξει κάτι στη registry και αλλιώς σε κάποιον που δεν ξέρει. (καλοπροαίρετα τα λέω.. μη το παρεξηγήσεις..)

Λίγο off-topic.. : Υπάρχει κανα sticky topic σχετικά με το ποιες είναι οι (μινιμουμ) απαραίτητες πληροφορίες οταν αναφέρει ένα πρόβλημα.. δεν έχω κοιτάξει.. θα βοηθούσε και θα γλύτωνε απο το να είναι τα πρώτα 10 posts έτσι..)

On topic πάλι..

Ποιές μικρο-εφαρμογές έβαλες?

Ποιο antivirus έχεις?

Πήγες χθες σε κανα περίεργο site?

Δημοσ.

φιλε Anonymous_,εχεισ

ς δικιο εφοσον δεν ασχολουμε με τα prtscr.Αλλα βλεπεις δεν εχω ασχοληθει καθολου.

φιλε filip123go δεν εχω κανει update και δεν εχω πειραξει τους drivers.Εχω σκαναρει για ιους ολα ενταξει..Π

Μπορει να κανω ενα system restore.

1.Εβγαλα καποιες μικροεφαρμογες

2.ESET smart security 4.2.40.0

3.οχι δεν μπηκα σε παραξενο σαιτ

Υ.Γ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.(ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΩΡΕΣ)

Δημοσ.

System restore η καλύτερα επαναφορά συστήματος.

Έναρξη-προγράμματα-βοηθήματα-εργαλεία συστήματος-επαναφορά συστήματος.

Διαλέγεις την ημερομηνία που θέλεις κι απο εκει και περα είναι απλό...

Μπορεί να πάρει αρκετή ώρα (ανάλογα τo pc)

Τα αρχεία που έχεις (πχ ταινίες τραγούδια κλπ) δεν θα επηρεαστούν, αλλά ότι πρόγραμμα έχεις κάνει εγκατάσταση μετά την ημερομηνία που θα ορίσεις, θα σβηστεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...