gsa-electronics Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλησπερα σε ολους σας. εχω ενα δισκο ssd στο pc μου και συγκεκριμενα τον OCZ VERTEX 2 50 GIGA. χθες ειδα στην ocz πως ειχε δωσει καινουριο firmware update 1.11 και το κατεβασα για να το περασω. ομως οσο κι αν προσπαθησα δεν το επερνε. ο δισκος μου εχει το 1.10 και ολο μου εβγαζε το μηνυμα (download firmware failed) o controler ειναι σε AHCI mode. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 epishw μια αλλη δοκιμη μηπως φταιει αυτο.το αρχειο μην το κατεβασεις εκει που το εχεις κατεβασει.κατεβασε το σε καποιον καταλογο που να μην εχει ελληνικους χαρακτηρες μεσα.γιατι πχ τωρα βλεπω το ΓΙΩΡΓΟΣ.σπανιο θεμα μεν αλλα για δοκιμασε το .ριξε το αρχειο χυμα στο c.
gsa-electronics Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το εκανα κι αυτο, αλλα δεν ηταν απο εκει το προβλημα. τελικα το προβλημα λυθηκε κανοντας καθαρη εγκατασταση των win7 σε αλλο μηχανικο δισκο και εβαλα το φλας σα δισκο D και εγινε η αναβαθμιση μια χαρα. Ευχαριστω για της απαντησης.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 το επομενο που πηγα να πω ειναισε αλλο μηχανημα.τελος καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.