freetomi24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δηλαδη στο psd εμεις δεν βαζουμε κειμενο ε; Το κειμενο το βαζουμε μεσα απο την HTML; Βλεπω και τα βιντεο που μου εστειλες αλλα δυσκολευομαι λιγο γιατι ειναι στα αγγλικα.... Δες εδω να γελασεις!!!! Βρηκα και αυτο που ειναι ολα στα ελληνικα! Πως το βλεπεις?
antonisid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δες εδω να γελασεις!!!! Η απολυτη ξεφτύλα,δεν έχω λόγια.Ακόμα γελάω με το "επειδή έτυχε να μη ξέρεις να φτιάχνεις ιστοσελίδες" . Χμ...κι εγώ έτυχε να μη ξέρω να σχεδιάζω σπίτια και μου φάγαν τα λεφτά οι αλήτες οι αρχιτέκτονες. Αφήστε δε που έτυχε να μη ξέρω να κάνω μπαλονάκι σε καρδία και πήγα τον παππού μου στο Ωνάσειο. :-D Το κακό είναι ότι κάτι τέτοιοι "της πλάκας" που υποσχονται σελίδες με 29 ευρώ ,χαλάνε την κοινή γνώμη. Διότι αν το δει κάποιος πελάτης αυτό κι εσυ του πεις οτι θέλεις 450 άντε να του εξηγήσεις μετά ότι έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν έχω λόγια για κάτι τέτοια ξεφτυλίκια.
freetomi24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αφήστε δε που έτυχε να μη ξέρω να κάνω μπαλονάκι σε καρδία και πήγα τον παππού μου στο Ωνάσειο. Μα και εσυ ενα μπαλονακι δεν ξερεις να κανεις??:lol: Δες κανενα tutorial!
routsounmanman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τι κάθεστε; Χτυπήστε τον ανταγωνισμό! Σελίδα με 29€ και δώρο o Internet Explorer!
freetomi24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Σελιδα με 29€ και δωρο notepad+ενα σουβλακι με απ'ολα!! χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: Παιδια γιατι το photoshop cs3 μου βγαζει ετσι τα γραμματα? (με κουτακια). Αυτες εχω για ρυθμισεις! Και στα xp και στα seven τα ιδια μου κανει!!
routsounmanman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Σελιδα με 29€ και δωρο notepad+ενα σουβλακι με απ'ολα!! χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: Παιδια γιατι το photoshop cs3 μου βγαζει ετσι τα γραμματα? (με κουτακια). [ATTACH]33428[/ATTACH] [ATTACH]33429[/ATTACH] Αυτες εχω για ρυθμισεις! [ATTACH]33430[/ATTACH] Και στα xp και στα seven τα ιδια μου κανει!! Για εξήγησε λίγο το παραμύθι... Τι εννοείς "κουτάκια"; και ποιά από τις 2 εικόνες πρέπει να κοιτάω;;;
freetomi24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τις 2 πρωτες! Η αλλη ειναι οι ρυθμισεις που εχω! Οταν λεω κουτακια λεω τα πιξελ! προσπαθω να κανω αυτο Και τωρα εβγαλα αυτο Πως το βλεπεις??? Σε αυτον που εκανε το tutorial τα γραμματα ειναι πιο ομοιόμορφα απο τα δικα μου.. σε εμενα κανουν γωνιες! Η κατασταση εφτιαξε καπως με την αλλαγη του resolution.. απο 72 σε 1000. Μπορει να φταίει και η διασταση της φωτο που ειναι 500χ100.
routsounmanman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τις 2 πρωτες! Η αλλη ειναι οι ρυθμισεις που εχω! Οταν λεω κουτακια λεω τα πιξελ!προσπαθω να κανω αυτο Και τωρα εβγαλα αυτο [ATTACH]33432[/ATTACH] Πως το βλεπεις??? Μια χαρούλα είναι το pattern δεν μου αρέσει όμως! Κατέβασε κανένα stripe pattern και ενσωμάτωσέ το στο Photoshop. Το κουτάκι που λέει δίπλα aa το βλέπεις; Είναι το λεγόμενο anti-aliasing, όπου μειώνει τα jaggies. Βάλε το είτε στο smooth είτε στο strong. Τέλος, μια πολύ καλή γραμματοσειρά για web είναι η Calibri, την χρησιμοποιώ συνέχεια. ΠΟΤΕ μην χρησιμποποιήσεις Comic Sans MS.
freetomi24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Επίσης, το κείμενο θα μπεί από την HTML όχι από το Photoshop οπότε άδικα ανησυχείς. Ακομα και αυτο θα μπει απο την html ε? Ακομα το παλευω λιγο αυτο... σιγα σιγα θα τα καταφερω! Που θα παει; Ολοι απο καπου αρχησαν! Ευχαριστω για τον κοπο!!
snik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δεν ειναι απαραιτητο να μπει απο την Html, αν του αρεσει αυτο το σχεδιο μπορει να τα κανει export σαν κουμπια και να κανει το καθε μενου σαν εικονα. Οσο για τα γραμματα δοκιμασε εκει που εχεις none να παιξεις με τις επιλογες που σου δινει!
routsounmanman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δεν ειναι απαραιτητο να μπει απο την Html, αν του αρεσει αυτο το σχεδιο μπορει να τα κανει export σαν κουμπια και να κανει το καθε μενου σαν εικονα. Οσο για τα γραμματα δοκιμασε εκει που εχεις none να παιξεις με τις επιλογες που σου δινει! Καλύτερα να είναι απλό κείμενο και να γίνει index από το google (ειδικά εφόσον θα είναι και υπερσύνδεσμοι και στην κορυφή κάθε σελίδας) παρά ένα κολάζ εικόνων που το μόνο καλό του θα είναι η εμφάνιση. ---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ---------- Ακομα και αυτο θα μπει απο την html ε? Ακομα το παλευω λιγο αυτο... σιγα σιγα θα τα καταφερω! Που θα παει; Ολοι απο καπου αρχησαν! Ευχαριστω για τον κοπο!! Αν θέλεις βοήθεια να φαίνεται ως μενού μέσω HTML & CSS πες μου και θα σε βοηθήσω. Είναι λίγο tricky αυτό το κομμάτι...
freetomi24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν θέλεις βοήθεια να φαίνεται ως μενού μέσω HTML & CSS πες μου και θα σε βοηθήσω. Είναι λίγο tricky αυτό το κομμάτι... Αν δεν βαριεσαι!!! Αλλα να θυμασαι πως μιλας σε αρχαριο, κατι που μπορει να το εχεις σαν δεδομενο να το ξερω, μπορει να μη το ξερω! :-) Ασχημα νεα... ενας μ@λ.... επεσε με το αυτοκινητο του πανω στον ξαδερφο μου που ηταν με μηχανη και μετα την κοπανησε!! :mad:
salamalekum Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ελπίζω ο ξάδερφός σου να είναι καλά. όσο για τον μ@λ@κ@, τι να πείς
freetomi24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ευτυχως δεν επαθε τιποτε!!! Τελικα γυρισε ο οδηγος!! Ειχε παθει σοκ λεει και γιαυτο την κοπανησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.