warewolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ψαξου λιγο με ιδιοτητες, ρυθμισεις παραμετρων και πες μου επισης αν εχεις 32μπιτα ή 64μπιτα windows, και ποση μνημη εχεις στο συστημα (πανω απο 2 GB
poedeer7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ψαξου λιγο με ιδιοτητες, ρυθμισεις παραμετρων και πες μου επισης αν εχεις 32μπιτα ή 64μπιτα windows, και ποση μνημη εχεις στο συστημα (πανω απο 2 GB εχω 64bit και 2gb ram...ψαχνω ρυθμισεις αλλα τιποτα....
warewolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 μπες εδω http://www.hardwareheaven.com/general-discussion/189827-3550-released-x86-x64.html και κατεβασε την αντίστοιχη εκδοση (χ86-χ64)ειναι η kx project. εχει ομως αναφερθει οτι δεν δουλευει το μικροφωνο, αλλα δεν θυμαμαι. να το τρεξεις οταν το κατεβασεις σαν διαχειριστης
poedeer7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 μπες εδω http://www.hardwareheaven.com/general-discussion/189827-3550-released-x86-x64.htmlκαι κατεβασε την αντίστοιχη εκδοση (χ86-χ64)ειναι η kx project. εχει ομως αναφερθει οτι δεν δουλευει το μικροφωνο, αλλα δεν θυμαμαι. δε με ενδιαφερει το μικροφωνο την κανω install οπως αυτη? να κανω drivers sweep?
warewolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δε με ενδιαφερει το μικροφωνοτην κανω install οπως αυτη? να κανω drivers sweep? μολις κατεβασεις το αρχειο (χ64) ειναι setup. τρεξτο με δεξι κλικ επανω του ''εκτελεση σαν διαχειριστης) δεν θα το κανεις manual οπως πριν απο το device manager. αυτο θα κατεβασεις: x64 version (Windows XP, Windows Vista, Windows 7): kxdrv3550-x64-full.exe
poedeer7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 μολις κατεβασεις το αρχειο (χ64) ειναι setup.τρεξτο με δεξι κλικ επανω του ''εκτελεση σαν διαχειριστης) δεν θα το κανεις manual οπως πριν απο το device manager. αυτο θα κατεβασεις: x64 version (Windows XP, Windows Vista, Windows 7): kxdrv3550-x64-full.exe το κατεβασα και παιζει κομπλε ολα τελεια!!!thnx warewolf!!!
warewolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 το κατεβασα και παιζει κομπλε ολα τελεια!!!thnx warewolf!!! ουφφφ !!! αυτες οι παλιες soundblaster εχουν ταλαιπωρησει πολυ κοσμο με τα win7 αφου επισημοι drivers δεν υπαρχουν , μονο απο τριτους. κυκλοφορουν πολλοι drivers οπου οι πιο πολλοι κρασαρουν η δεν παιζουν (οπως ο πρωτος που σου υπεδειξα) χαιρομαι που επιτελους δουλεψε. αποστολη εξετελεσθει :-D
poedeer7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ουφφφ !!!αυτες οι παλιες soundblaster εχουν ταλαιπωρησει πολυ κοσμο με τα win7 αφου επισημοι drivers δεν υπαρχουν , μονο απο τριτους. κυκλοφορουν πολλοι drivers οπου οι πιο πολλοι κρασαρουν η δεν παιζουν (οπως ο πρωτος που σου υπεδειξα) χαιρομαι που επιτελους δουλεψε. αποστολη εξετελεσθει :-D εγω να δεις πως χαιρομαι! εψαχνα για αυτο το driver μηνες!!!! σ'ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!!
vitriolis1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Γεια σε ολους! Ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας και πανω κατω το ιδιο πραγμα θελω. Εχω ενα pc με μητρικη gigabyte ga-p31-s3g που εχει onboard καρτα ηχου. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικα βιντεο και πλεον σε πολλα παιχνιδια ο ηχος ακουγεται σαν επιτιθεμενο μελισσι! Ειδα αυτην την καρτα που προτεινατε και η ερωτηση μου ειναι αν αυτη ειναι συμβατη με τη μητρικη μου. Και βεβαια αν εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη (σε αυτην την τιμη ή και λιγο ακριβοτερη). Τη θελω για μουσικη και παιχνιδια, αλλα κανω και ηχογραφησεις με κιθαρα. Ευχαριστω!
warewolf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Γεια σε ολους!Ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας και πανω κατω το ιδιο πραγμα θελω. Εχω ενα pc με μητρικη gigabyte ga-p31-s3g που εχει onboard καρτα ηχου. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικα βιντεο και πλεον σε πολλα παιχνιδια ο ηχος ακουγεται σαν επιτιθεμενο μελισσι! Ειδα αυτην την καρτα που προτεινατε και η ερωτηση μου ειναι αν αυτη ειναι συμβατη με τη μητρικη μου. Και βεβαια αν εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη (σε αυτην την τιμη ή και λιγο ακριβοτερη). Τη θελω για μουσικη και παιχνιδια, αλλα κανω και ηχογραφησεις με κιθαρα. Ευχαριστω! καλη καρτα για τα χρηματα της. απλα να σου επισημανω οτι δεν κανει bitstream απο την spdif, αλλα δινει τον ηχο lpcm. (αυτο οσον αφορα το να συνδεθει με εναν AV ενισχυτη για παραδειγμα).
vitriolis1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 bitstream, spdif, lpcm Αν σου πω οτι καταλαβα τους ορους θα σου πω ψεματα. Δηλαδη δεν θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας, ετσι? Να το επιχειρησω. Οσον αφορα τις ηχογραφησεις και με την onboard δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα στον ηχο. Αλλωστε ερασιτεχνικα ηχογραφω.
Neo106 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Παρε την D1 τοτε αφου μπορεις να δωσεις το κατι παραπανω: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001867 Συμβατοτητα αψογη, ηχος κλασης ανωτερος απο onboard, drivers σταθεροτατοι και αφου σε καλυψε το line in της μητρικης θα σε καλυψει κι αυτο ανετα.
vitriolis1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μεχρι εκει σκοφτομουν και εγω απο τιμη. Μαλλον θα την προτιμησω. Εφοσον ειναι συμβατη με βιστα, θα ειναι και με τα εφταρια, ετσι? Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.