Προς το περιεχόμενο

νεα καρτα ηχου

poedeer7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω καποια παλια ηχεια creative 5.1 inspire 5100 και η καρτα ηχου sound blaster που ειχα στα xp δεν ειναι συμβατη με τα 7...

ετσι τα εχω συνδεσει πανω στην μητρικη και παιζουν ικανοποιητικα αλλα παλαιοτερα νομιζω επαιζαν καλυτερα.Μπορειτε να μου προτεινετε καμια καρτα ηχου για να εχω καλυτερο αποτελεσμα?θα υπαρχει καλυτερο αποτελεσμα?τωρα ο ηχος ξεκινα να παραμορφωνεται μετα το 70%της εντασης τους....

budget μεχρι 50 ευρω...

η μητρικη ειναι αυτη asus m4a78lt m le

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν όντως έχεις πρόβλημα πάρε μια φτηνή κάρτα ήχου 5.1 να κάνεις την δουλειά σου αλλά είσαι σίγουρος οτι για την παραμόρφωση δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τα ηχεία ?

Δώσε μας και το μοντέλο της παλιάς κάρτας ήχου σου

Δημοσ.

λοιπον η καρτα ηχου ειναι η creative sound blaster live 5.1 sb0220.H creative ποτε δεν εβγαλε drivers για τη συγκεκριμενη στα 7...

Κατι αλλο,οταν το βαζω πολυ δυνατα αρχιζει και χαλαει ο ηχος...αυτο θελω να βελτιωσω...

Επισης δεν παιζει 5.1 στα παιχνιδια και στις ταινιες...

αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9385&cat=14δεν ειναι καλυτερη απο αυτη?http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19156&cat=14

Δημοσ.

εγω στη θεση σου, πριν προχωρησω σε αγορα νεας, θα δοκιμαζα να βρω απο δω

http://support.creative.com/Products/product_list.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster#

drivers, ειτε της δικης σου, ειτε καποιας παραπλησιας με ιδιο chip, και θα τους δοκιμαζα!

Δημοσ.

αν τελικα δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε τα παρακατω:

1) πηγαινε εδω http://www.downloadsource.net/d12032/Creative-Sound-Blaster-Audigy-Audigy-2-Audigy-4-Driver-Windows-Vista-32-bit-Vista-64-bit/

υστερα απο μερικα δευτερολεπτα , αυτοματα θα κατεβει ο driver, SBAXVSD_PCDRV_LB_2_12_0002.exe

(επελεξε αποθηκευση)

2) το αρχεια (οπου ειναι setup self extracted) μην το τρεξεις οταν κατεβει. θα σου βγαλει σφαλμα οτι πρεπει να εχεις vista.

3) δημιουργησε ενα κενο φακελο και στην συνεχεια αποσυμπιεσε το αρχειο που κατεβασες σε αυτον το φακελο. (με το winrar)

4) απο τον device manager των windows πηγαινε επανω στην καρτα γραφικων και επελεξε να κανεις update τον driver χειροκινητα.

5) επελεξε τον φακελο οπου αποσυμπιεσες το αρχειο καθως και την επιλογη να περιλαμβανονται και οι υποφακελοι ωστε να βρει τους drivers.

λογικα τωρα θα λειτουργει η καρτα

Δημοσ.
αν τελικα δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε τα παρακατω:

1) πηγαινε εδω http://www.downloadsource.net/d12032/Creative-Sound-Blaster-Audigy-Audigy-2-Audigy-4-Driver-Windows-Vista-32-bit-Vista-64-bit/

υστερα απο μερικα δευτερολεπτα , αυτοματα θα κατεβει ο driver, SBAXVSD_PCDRV_LB_2_12_0002.exe

(επελεξε αποθηκευση)

2) το αρχεια (οπου ειναι setup self extracted) μην το τρεξεις οταν κατεβει. θα σου βγαλει σφαλμα οτι πρεπει να εχεις vista.

3) δημιουργησε ενα κενο φακελο και στην συνεχεια αποσυμπιεσε το αρχειο που κατεβασες σε αυτον το φακελο. (με το winrar)

4) απο τον device manager των windows πηγαινε επανω στην καρτα γραφικων και επελεξε να κανεις update τον driver χειροκινητα.

5) επελεξε τον φακελο οπου αποσυμπιεσες το αρχειο καθως και την επιλογη να περιλαμβανονται και οι υποφακελοι ωστε να βρει τους drivers.

λογικα τωρα θα λειτουργει η καρτα

thnx warewolf θα δοκιμασω αργα το βραδυ μολις μπορεσω και θα postaρω!στο 4 εννοεις καρτα ηχου ετσι?

Δημοσ.
thnx warewolf θα δοκιμασω αργα το βραδυ μολις μπορεσω και θα postaρω!στο 4 εννοεις καρτα ηχου ετσι?

ναι συγνωμη. κεκτημενη ταχυτητα

Δημοσ.

λοιπον εκανα αυτο που μου ειπες και εκανε install το driver για την καρτα ηχου μια χαρα αλλα μου βγαζει στο device manager μια αγνωστη συσκευη...

πηγα να κανω το ιδιο που ειχα κανει πιο πριν και σε αυτη και μου βγαζει το παρακατω error.

επισης στα windows δειχνει οτι παιζει αλλα δεν ακουγεται τιποτα...

post-53761-129063110612_thumb.jpg

post-53761-129063110615_thumb.jpg

Δημοσ.

οσον αφορα το game port ειναι η θυρα για joystick αν δεν κανω λαθος. σε αυτο, δεν εχω απαντηση να σου δωσω.

οταν λες δεν εχεις ηχο, αλλαξες στα win (απο το ηχειακι στην taskbar) στις συσκευες αναπαραγωγης να μην ειναι η ati hdmi ουτε την onboard, αλλα την soundblaster. ;

σε περιπτωση που το εχεις ηδη κανει, εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει τα ηχεια στο σωστο jack της soundblaster ;

Δημοσ.
οσον αφορα το game port ειναι η θυρα για joystick αν δεν κανω λαθος. σε αυτο, δεν εχω απαντηση να σου δωσω.

οταν λες δεν εχεις ηχο, αλλαξες στα win (απο το ηχειακι στην taskbar) στις συσκευες αναπαραγωγης να μην ειναι η ati hdmi ουτε την onboard, αλλα την soundblaster. ;

σε περιπτωση που το εχεις ηδη κανει, εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει τα ηχεια στο σωστο jack της soundblaster ;

στο ηχειακι δειχνει οτι παιζουν τα ηχεια και το spotify που εχω ανοιχτο αλλα δεν ακουγεται τιποτα!!!

νομιζω σωστα τα εχω...

με τα χρωματα δεν πανε?

απενεργοποιησα την onboard και εχω επιλεξει τα ηχεια....παλι τιποτα

Δημοσ.
στο ηχειακι δειχνει οτι παιζουν τα ηχεια και το spotify που εχω ανοιχτο αλλα δεν ακουγεται τιποτα!!!

νομιζω σωστα τα εχω...

με τα χρωματα δεν πανε?

απενεργοποιησα την onboard και εχω επιλεξει τα ηχεια....παλι τιποτα

οταν λες επελεξες τα ηχεια τι εννοεις ;

σε εμενα για παραδειγμα, αυτο που εσυ ονομαζεις ηχεια, ειναι το onboard chip.

post-24374-129063110617_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...